Αναγν. άρθρου: 923159 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αν είστε πελάτης του προγράμματος Small Business, μπορείτε να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων και πόρους εκμάθησης στην τοποθεσία Υποστήριξη για το Small Business.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο μη αυτόματης λήψης των πιο πρόσφατων ενημερώσεων ορισμών για το Microsoft Windows Defender.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Microsoft Windows Server Update Services (WSUS) για την ενημέρωση των αρχείων ορισμών του Windows Defender, μπορείτε να ενημερώσετε τις εκδόσεις των ορισμών με μη αυτόματο τρόπο. Ανάλογα με το αν έχετε έκδοση 32-bit ή 64-bit των Windows, ακολουθήστε τα βήματα που αφορούν το λειτουργικό σας σύστημα.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Για να προσδιορίσετε αν ένας υπολογιστής εκτελεί έκδοση 32-bit ή 64-bit των Windows, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
827218 Τρόπος με τον οποίον μπορείτε να προσδιορίσετε αν ένας υπολογιστής εκτελεί έκδοση 32-bit ή 64-bit του λειτουργικού συστήματος των Windows

Εκδόσεις 32-bit των Windows

Για να λάβετε το αρχείο ενημέρωσης ορισμών του Windows Defender για εκδόσεις 32-bit των Windows που βασίζονται σε τεχνολογία x86, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στην ακόλουθη σύνδεση: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70631
 2. Στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου, επιλέξτε Εκτέλεση (Run) ή Αποθήκευση (Save).
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2804870

  • Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση (Run) για να εγκαταστήσετε το αρχείο ορισμού αμέσως.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση (Save) για να αποθηκεύσετε το αρχείο ορισμού στον υπολογιστή. Για να εγκαταστήσετε το αποθηκευμένο αρχείο ενημέρωσης ορισμών, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start), κατόπιν επιλέξτε Εκτέλεση (Run), εντοπίστε το φάκελο στον οποίο αποθηκεύσατε το αρχείο ορισμών, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Mpas-fe.exe και κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Όταν εκτελείται το αρχείο ορισμών, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου εξαγωγής αρχείου. Το παράθυρο διαλόγου υποδεικνύει ότι εγκαθίσταται η ενημέρωση ορισμών. Όταν κλείσει το παράθυρο διαλόγου εξαγωγής αρχείου, για να προσδιορίσετε αν οι ορισμοί του Windows Defender έχουν ενημερωθεί, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ξεκινήστε το Windows Defender.
  2. Ελέγξτε την έκδοση ορισμού που εμφανίζεται στο πλαίσιο στο κάτω μέρος του παράθυρου διαλόγου Windows Defender Home.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Για να εγκαταστήσετε το αρχείο σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows Vista, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση ως διαχειριστής (Run as administrator) για να το εγκαταστήσετε.


Εταιρικός πελάτης

Αν είστε εταιρικός πελάτης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Windows Server Update Services (WSUS) έκδοσης 2.0 ή νεότερης, για τη διανομή των ενημερώσεων ορισμών του Windows Defender. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια δέσμη ενεργειών σύνδεσης για τη μη αυτόματη εγκατάσταση μιας ενημέρωσης ορισμών εκτελώντας ένα αρχείο ενημέρωσης ορισμών του Windows Defender.

Το αρχείο ενημέρωσης ορισμών του Windows Defender (Mpas fe.exe) μπορεί να χρησιμοποιήσει το διακόπτη εκτέλεσης γραμμής εντολών -q. Αυτός ο διακόπτης εγκαθιστά την ενημερωμένη έκδοση ορισμού σε λειτουργία χωρίς μηνύματα. Η κατάσταση λειτουργίας χωρίς μηνύματα αποκρύπτει το παράθυρο διαλόγου εξαγωγής του αρχείου ορισμού. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές:
Mpas-fe.exe -q

εκδόσεις 64-bit των Windows

Αν εκτελείτε μια έκδοση 64-bit των Windows, κάντε λήψη του αρχείου ενημέρωσης ορισμών του Windows Defender κάνοντας κλικ σε μια από τις ακόλουθες συνδέσεις.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Πρέπει να χρησιμοποιείτε έκδοση 64-bit των Windows για να εκτελέσετε έκδοση 64-bit του Windows Defender. Οι εκδόσεις 64-bit των Windows περιλαμβάνουν εκδόσεις που βασίζονται σε τεχνολογία x64 και εκδόσεις που βασίζονται σε τεχνολογία Itanium.

Για να κάνετε λήψη του αρχείου ενημέρωσης ορισμών του Windows Defender για εκδόσεις των Windows που βασίζονται στην τεχνολογία x64, κάντε κλικ στην παρακάτω σύνδεση:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70632


Για να κάνετε λήψη του αρχείου ορισμών του Windows Defender για εκδόσεις των Windows που βασίζονται σε τεχνολογία Itanium, κάντε κλικ στην ακόλουθη σύνδεση:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70633

Τεχνική υποστήριξη για εκδόσεις των Microsoft Windows που βασίζονται σε τεχνολογία x64

Εάν το υλικό σας έχει ήδη εγκατεστημένη μια έκδοση x64 των Windows, ο κατασκευαστής του υλικού σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και βοήθεια για την έκδοση x64 των Windows. Σε αυτήν την περίπτωση, ο κατασκευαστής του υλικού σας παρέχει υποστήριξη επειδή η έκδοση x64 των Windows περιλαμβανόταν στο υλικό σας. Ο κατασκευαστής του υλικού σας ενδέχεται να προσάρμοσε την εγκατάσταση της έκδοσης x64 των Windows με μοναδικά στοιχεία. Τα μοναδικά στοιχεία μπορεί να είναι προγράμματα οδήγησης συγκεκριμένων συσκευών ή προαιρετικές ρυθμίσεις για μεγιστοποίηση των επιδόσεων του υλικού. Η Microsoft θα σας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια εάν χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη με μια έκδοση x64 των Windows. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κατασκευαστή. Ο κατασκευαστής του υλικού είναι πιο αρμόδιος να υποστηρίξει το λογισμικό που ο ίδιος εγκατέστησε στο υλικό. Εάν αγοράσατε ξεχωριστά μια έκδοση x64 των Windows, όπως ο Windows Server 2003 x64, επικοινωνήστε με τη Microsoft για τεχνική υποστήριξη.


Για πληροφορίες προϊόντος σχετικά με τα Windows XP Professional x64 Edition, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/windows-help?os=winxp#windows=windows-xp

Για πληροφορίες προϊόντος σχετικά με εκδόσεις του Windows Server 2003 που βασίζονται σε τεχνολογία x64, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft: http://support.microsoft.com/windowsserver2003x64

Για πληροφορίες προϊόντος σχετικά με τις εκδόσεις 64-bit των Windows 7, μεταβείτε στην τοποθεσία Windows 32-bit και 64-bit: συνήθεις ερωτήσεις

Πρόσθετοι πόροι

Για πληροφορίες σχετικά με την επίλυση ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν με τους ορισμούς του Windows Defender, ανατρέξτε στο Τρόπος αντιμετώπισης ζητημάτων ενημέρωσης ορισμού για το Windows Defender.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 923159 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Defender
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdefenderrtwswept kbtshoot KB923159

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com