Artikkelin tunnus: 923159 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

JOHDANTO

Tässä artikkelissa kerrotan, miten Microsoft Windows Defenderin määritysten uusimmat päivitykset ladataan manuaalisesti.

Enemmän tietoa

Jos et halua käyttää Microsoftin WSUS (Windows Server Update Services) -palveluja Windows Defender -määritystiedostojen päivittämiseen, voit päivittää määritykset manuaalisesti. Noudata käyttöjärjestelmäsi mukaisia ohjeita sen mukaan, onko käytössäsi 32- vai 64-bittinen Windows-versio.

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
2683283
Huomautus Voit selvittää, onko tietokoneessa oleva Windows-käyttöjärjestelmä 32- vai 64-bittinen, napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
827218 Tietoja sen selvittämisestä, onko tietokoneessa oleva Windows-käyttöjärjestelmä 32- vai 64-bittinen versio

32-bittiset Windows-versiot

Voit ladata Windows Defender -määritysten päivitystiedoston 32-bittisiin (x86) Windows-versioihin seuraavasti:
 1. Napsauta seuraavaa linkkiä: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70631
 2. Valitse latausikkunassa joko Suorita tai Tallenna.
  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  2955622

  •  Asenna määritystiedosto heti valitsemalla Suorita.
  •  Voit tallentaa määritystiedoston tietokoneeseen valitsemalla Tallenna. Jos haluat asentaa tallennetun määritysten päivitystiedoston, napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, etsi määritystiedoston tallennuskansio, kaksoisnapsauta Mpas-fe.exe-tiedostoa ja valitse sitten OK.
 3. Kun määritystiedosto suoritetaan, näyttöön tulee tiedostojen purkamisen valintaikkuna. Valintaikkuna ilmaisee, että määritysten päivitystä asennetaan. Kun tiedostojen purkuikkuna sulkeutuu, vahvista Windows Defender -määritysten päivitys seuraavalla tavalla:
  1. Käynnistä Windows Defender.
  2. Tarkista määritysversio Windows Defenderin aloitusikkunan alaosassa olevasta ruudusta.

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
2683283
Huomautus Voit asentaa tiedoston Windows Vista -tietokoneeseen napsauttamalla tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja asentamalla sen sitten valitsemalla Suorita järjestelmänvalvojana.


Yritysasiakas

Jos olet yritysasiakas, jaa Windows Defender -määrityspäivitykset WSUS (Windows Server Update Services) -versiolla 2.0 tai uudemmalla. Voit käyttää kuitenkin myös käyttäjän kirjautumiskomentosarjaa ja asentaa määrityspäivityksen manuaalisesti suorittamalla Windows Defender -määritysten päivitystiedoston.

Windows Defenderin määritysten päivitysten tiedosto (Mpas-fe.exe) voi käyttää komentorivin suoritusvalitsinta -q. Tämä valitsin asentaa määritysten päivityksen hiljaisessa tilassa. Hiljainen tila estää määritystiedoston purkamisen valintaikkunan näyttämisen. Kirjoita esimerkiksi seuraava komento:
Mpas-fe.exe -q

64-bittiset Windows-versiot

Jos käytössä on 64-bittinen Windows-versio, lataa Windows Defender -määritysten päivitystiedosto napsauttamalla jotakin seuraavista linkeistä.

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
2683283
Huomautus 64-bittisen Windows Defender -version suorittaminen edellyttää, että käytössä on 64-bittinen Windows-versio. Windowsin 64-bittiset versiot sisältävät x64- ja Itanium-versiot.

Jos haluat ladata Windowsin x64-versioiden Windows Defenderin määritysten päivitystiedoston, napsauta seuraavaa linkkiä:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70632


Voit ladata Windows Defender -määritysten päivitystiedoston Windowsin Itanium-versioihin napsauttamalla seuraavaa linkkiä:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70633

Microsoft Windowsin x64-versioiden tekninen tuki

Jos laitteistoosi on jo asennettu Windowsin x64-versio, saat Windowsin x64-version teknistä tukea ja ohjeita laitteistosi valmistajalta. Tässä tapauksessa laitteistosi valmistaja antaa tukea siksi, että Windows x64 Edition sisältyi laitteistoosi. Valmistaja saattaa olla mukauttanut Windows x64 Edition -asennusta käyttämällä yksilöllisiä osia. Yksilöllisiä osia saattavat olla tietyt laiteohjaimet tai lisäasetukset, jotka optimoivat laitteiston suorituskykyä. Microsoft tarjoaa tukisopimuksen mukaista tukea, jos tarvitset teknistä apua Windows x64 Edition -käyttöjärjestelmän kanssa. Saatat kuitenkin joutua ottamaan yhteyttä valmistajaan suoraan. Laitteesi valmistaja pystyy parhaiten antamaan tukea laitteeseen asentamalleen ohjelmistolle. Jos olet ostanut erikseen Windowsin x64-version, kuten Windows Server 2003 x64 Editionin, saat teknistä tukea Microsoftilta.


Windows XP Professional x64 Edition -tuotetietoja on seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa: http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows/windows-help?os=winxp#windows=windows-xp

Windows Server 2003:n x64-versioiden tuotetietoja on seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa: http://technet.microsoft.com/fi-fi/library/cc706993(v=ws.10).aspx

Windows 7:n 64-bittisten versioiden tuotetietoja on 32- ja 64-bittisiä Windows-versioita käsittelevissä usein kysytyissä kysymyksissä

Lisätietolähteet

Lisätietoja Windows Defender -määrityksissä mahdollisesti ilmenevien ongelmien ratkaisemisesta on kohdassa Windows Defenderin määritysten päivittämiseen liittyvien ongelmien vianmääritys.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 923159 - Viimeisin tarkistus: 26. maaliskuuta 2014 - Versio: 7.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Windows Defender
Hakusanat: 
kbdefenderrtwswept kbtshoot KB923159

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com