Cikk azonosítója: 923159 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A cikk azt ismerteti, hogy miként tölthetők le manuálisan a Windows Defender-definíciók legújabb frissítései.

További információ

Ha nem akarja, hogy a Microsoft Windows Server Update Services (WSUS) szolgáltatás frissítse a Windows Defender definíciós fájljait, a definíciókat manuálisan is frissítheti. Attól függően, hogy a Windows 32 bites vagy 64 bites verziójával rendelkezik, kövesse az operációs rendszerére vonatkozó alábbi lépéseket.

A kép összecsukásaA kép kibontása
2683283
Megjegyzés: Annak megállapításához, hogy számítógépe a Windows 32 bites vagy 64 bites verzióját futtatja-e, kattintson a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkének számára a cikk megtekintéséhez:
827218 Miként állapítható meg, hogy a Windows 32 bites vagy 64 bites változata fut-e a számítógépen?

A Windows 32 bites verziói

A Windows Defender a Windows 32 bites (x86-alapú) verzióihoz tartozó definíciós frissítőfájljának letöltéséhez kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a következő hivatkozásra: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70631
 2. A letöltés párbeszédpanelen kattintson a Futtatás vagy a Mentés gombok valamelyikére.
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2896055

  •  Kattintson a Futtatás parancsra a definíciós fájl azonnali telepítéséhez.
  •  A definíciós fájl számítógépre történő mentéséhez kattintson a Mentés lehetőségre. A mentett definíciós fájl telepítéséhez kattintson a Start menü Futtatás parancsára, keresse meg azt a mappát, ahová a fájlt mentette, kattintson duplán az Mpas-fe.exe fájlra, majd kattintson az OK gombra.
 3. A definíciós fájl futtatása közben megjelenik egy, a fájl kibontását megjelenítő párbeszédpanel, amely azt jelzi, hogy a definíciófrissítés telepítése folyamatban van. A kibontás párbeszédpanel bezáródása után annak ellenőrzéséhez, hogy a Windows Defender definícióinak frissítése megtörtént-e, kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Indítsa el a Windows Defender programot.
  2. Ellenőrizze a definíciós fájl a lap alján található listában szereplő verzióját a Windows Defender kezdőlapja párbeszédpanelen.

A kép összecsukásaA kép kibontása
2683283
Megjegyzés: Egy fájl Windows Vista rendszert futtató számítógépen történő telepítéséhez a jobb gombbal kattintson a fájlra, majd a telepítéshez kattintson a Futtatás rendszergazdaként lehetőségre.


Vállalati ügyfél

Amennyiben Ön vállalati ügyfél, a Windows Defender-definíciók frissítéseinek közzétételéhez a Windows Server Update Services (WSUS) szolgáltatás 2.0-s vagy újabb verzióját célszerű használnia. Ugyanakkor egy Windows Defender definíciós frissítési fájl felhasználói bejelentkezési parancsfájllal együtt történő futtatásával a definíciófrissítés manuálisan is elvégezhető.

A Windows Defender-definíciók frissítőfájlja (Mpas-fe.exe) képes értelmezni a -q parancssori kapcsolót. A kapcsoló segítségével csendes módban telepítheti a definíciófrissítést. Csendes mód esetén nem jelenik meg a fájl kibontását kísérő párbeszédpanel. Írja be például a következő parancsot:
Mpas-fe.exe -q

A Windows 64 bites verziói

Ha a Windows 64 bites verzióját futtatja, a következő hivatkozások egyikére kattintva töltse le a Windows Defender-definíciók frissítőfájlját.

A kép összecsukásaA kép kibontása
2683283
Megjegyzés: A Windows Defender 64 bites verziójának futtatásához a 64 bites Windows rendszernek kell futnia a számítógépen. A Windows 64 bites változatai magukban foglalják a Windows x64-alapú változatait és az Itanium-alapú változatokat is.

A Windows Defender-definíciók frissítőfájljának letöltése a Windows x64-alapú változataihoz:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70632


A Windows Defender-definíciók a Windows rendszer Itanium-alapú verzióihoz tartozó frissítési fájljának letöltéséhez kattintson a következő hivatkozásra:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70633

Műszaki támogatás a Microsoft Windows x64-alapú verzióihoz

Ha hardverére már telepítve van a Windows x64-es kiadása, a hardver gyártója biztosítja a műszaki támogatást és segítséget az adott kiadáshoz. Ennek az az oka, hogy a Windows x64-alapú kiadása a hardverrel együtt került forgalomba. Előfordulhat, hogy a jobb teljesítmény érdekében a hardver gyártója saját összetevőkkel – például eszközillesztőkkel – bővítette az operációs rendszert, illetve testreszabott beállításokat alakított ki benne. A Microsoft csak korlátozott mértékben tud műszaki segítséget nyújtani a Windows x64 alapú változataihoz, így elképzelhető, hogy kérdéseivel közvetlenül a gyártóhoz kell fordulnia, mivel a saját gyártású hardveren saját maga által telepített szoftvert érintő kérdésekben a hardvergyártó a legjártasabb. Amennyiben a Windows Server 2003 x64-es kiadásához hasonló Windows x64-es kiadást vásárolt meg, műszaki támogatásért forduljon a Microsoft vállalathoz.


A Windows XP Professional x64-es kiadásával kapcsolatos termékinformációkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/help/windows-xp

A Microsoft Windows Server 2003 x64-alapú verzióival kapcsolatos termékinformációkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét: http://technet.microsoft.com/hu-hu/library/cc706993(v=ws.10).aspx

A Windows 7 64 bites verzióival kapcsolatos termékinformációkért tekintse meg a következő cikket: Gyakori kérdések a Windows 32 bites és 64 bites változatairól gyakori kérdések

További információforrások

A Windows Defender-definíciókkal kapcsolatban felmerülő problémák lehetséges megoldásaiért tekintse meg A Windows Defender definíciófrissítési hibáinak elhárítása című cikket.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 923159 - Utolsó ellenőrzés: 2013. október 3. - Verziószám: 8.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Defender
Kulcsszavak: 
kbdefenderrtwswept kbtshoot KB923159
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com