При опит за зареждане на уеб сайт с Internet Explorer 7 се появява съобщение за грешка, уведомяващо, че не притежавате най-новата версия на Internet Explorer

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 923196 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Тази статия е предназначена за начинаещи потребители и потребители със средни познания в работата с компютри.Вероятно ще ви бъде по лесно да осъществите описаните в тази статия стъпки, ако първо разпечатате тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми на проблема

При опит за отваряне на уеб сайт с помощта на Windows Internet Explorer 7 е възможно да получите съобщение за грешка, уведомяващо за следното:
You do not have the most current version of Internet Explorer. ("Вие нямате най-новата версия на Internet Explorer.")

The Web site supports Microsoft Internet Explorer 6 or later versions. ("Този уеб сайт поддържа Microsoft Internet Explorer 6 и по-късните версии на браузъра.")
Този проблем възниква, въпреки че Internet Explorer 7 е най-новата версия на Internet Explorer.

Стъпки за разрешаване на проблема

За да елиминирате проблема, помолете собственика на уеб сайта да го промени така, че да разпознава правилно Internet Explorer 7.

Стъпки за заобикаляне на проблема

Някои уеб сайтове са проектирани да разпознават Internet Explorer 6 като най-новата версия на IE. За да заобиколите този проблем, можете да използвате помощната програма User Agent String Utility. Използвайте тази помощна програма само за посещение на уеб сайтове, които не могат да разпознаят Internet Explorer 7. След като завършите използването на тези сайтове, затворете всички прозорци на Internet Explorer, отворени от помощната програма.

Стъпка 1: Изтеглете помощната програма User Agent String Utility

За тази цел изпълнете следните стъпки:
 1. Щракнете върху връзката, намираща се веднага след стъпка 1c.
 2. В диалоговия прозорец File Download - Security Warning ("Изтегляне на файлове - предупреждение на защитата") щракнете върху Run ("Изпълни").
 3. В диалоговия прозорец Internet Explorer - Security Warning ("Internet Explorer - предупреждение на защитата") щракнете върху Run ("Изпълни") след въпрос дали искате да стартирате този софтуер. След това преминете към следващата стъпка, за да инсталирате помощната програма User Agent String Utility.
От Центъра на Microsoft за изтегляне на файлове (Microsoft Download Center) можете да изтеглите следния файл:
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Изтегляне
Изтеглете пакета на User Agent String Utility сега.
Дата на издаване: 4 август 2006 г.

За допълнителна информация как да изтеглите файлове за поддръжка от Microsoft щракнете върху следния номер на статия, за да я отворите в базата знания на Microsoft:
119591 Как да получите файлове от поддръжката на Microsoft от онлайн услуги (Тази връзка може да сочи към съдържание, което е отчасти или изцяло на английски)
Този файл е сканиран за вируси от Microsoft. Microsoft е използвал софтуер за откриване на вируси с най-актуални дефиниции, налични към датата, на която е публикуван файлът. Файлът е записан на сървъри с усилена защита, които способстват за предотвратяване на несанкционирани промени на файла.

Стъпка 2: Изтеглете помощната програма User Agent String Utility
 1. На страницата Welcome to the User Agent String Utility Setup ("Добре дошли в инсталационната програма на User Agent String Utility") в съветника за инсталиране натиснете Next ("Напред").
 2. На страницата Select Installation Folder ("Изберете инсталационната папка") щракнете върху Next ("Напред").
 3. На страницата Confirm Installation ("Потвърдете инсталацията") натиснете Next ("Напред").

  След минута или две съветникът ще инсталира файловете.
 4. На страницата Installation Complete ("Инсталацията завърши") натиснете Close ("Затвори").
Стъпка 3: Използвайте User Agent String Utility за посещение на уеб страницата
 1. За да стартирате User Agent String Utility, щракнете двукратно върху иконата на User Agent String Utility на работния плот.
 2. В диалоговия прозорец Internet Explorer User Agent String Utility v2.0 щракнете върху Change Settings ("Промяна на настройки").

  Отваря се прозорец на браузъра. Можете да използвате прозореца на този браузър по същия начин, по който използвате прозорец на Internet Explorer 7.
 3. Посетете уеб сайта, който не разпознава Internet Explorer 7. Когато приключите, затворете прозореца на браузъра, отворен от помощната програма.

Свойства

ID на статията: 923196 - Последна рецензия: 15 октомври 2007 г. - Редакция: 3.3
ВАЖИ ЗА
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
Ключови думи: 
kbtshoot kbprb kbexpertisebeginner kbceip KB923196

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com