Αναγν. άρθρου: 923737 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αν είστε πελάτης της έκδοσης για μικρές επιχειρήσεις, μπορείτε να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων και πόρους εκμάθησης στην τοποθεσία Υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις.

You are browsing with Internet Explorer 9. Internet Explorer 8. Internet Explorer 7. Internet Explorer 6. Internet Explorer 5.

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων
Η ταχύτητα περιήγησης είναι πάντα χαμηλή στον Internet Explorer; Παγώνει ή διακόπτεται η λειτουργία του συχνά; Λαμβάνετε μηνύματα σφάλματος που αναφέρουν ότι ο Internet Explorer "αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία του"; Ή μηνύματα που αναφέρουν ότι παρουσιάστηκε "σφάλμα χρόνου εκτέλεσης" Visual C++ "runtime error" στο αρχείο Iexplore.exe;  

Αν ναι, τότε ενδέχεται να χρειαστεί να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Internet Explorer. Με την επαναφορά των ρυθμίσεων του Internet Explorer, διαγράφονται όλα τα πρόσθετα και οι προσαρμογές. Ουσιαστικά, ξεκινάτε μια νέα έκδοση του Internet Explorer. Αυτό το άρθρο σας βοηθά να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Internet Explorer.

Για να επαναφέρουμε τις ρυθμίσεις του Internet Explorer για λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα "Αυτόματη επαναφορά του Internet Explorer". Αν επιθυμείτε οι ίδιοι να επαναφέρετε τον Internet Explorer, μπορείτε να δείτε πώς να το κάνετε στην ενότητα "Επαναφορά του Internet Explorer από το χρήστη".

Αυτόματη επαναφορά του Internet Explorer

Για αυτόματη επαναφορά του Internet Explorer, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση: Αυτή η αυτόματη επίλυση της Microsoft υποστηρίζεται από τα Windows 7, Windows Vista και Windows XP.
 1. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί:
  Reset Internet Explorer settings
  Microsoft Fix it 50195
 2. Στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download), επιλέξτε Εκτέλεση (Run) και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στον οδηγό.
 3. Στο παράθυρο διαλόγου Επαναφορά ρυθμίσεων Internet Explorer (Reset Internet Explorer Settings), κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά (Reset).

  Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Διαγραφή προσωπικών ρυθμίσεων (Delete personal settings) αν θέλετε επίσης να καταργήσετε το ιστορικό περιήγησης, τις υπηρεσίες παροχής αναζήτησης, τους επιταχυντές, τις αρχικές σελίδες, την προστασία από εντοπισμό και τα δεδομένα φιλτραρίσματος ActiveX.
 4. Όταν ο Internet Explorer ολοκληρώσει την εφαρμογή των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων, επιλέξτε Κλείσιμο (Close) και, στη συνέχεια, ξανά Κλείσιμο (Close).
 5. Κλείστε και κάντε επανεκκίνηση του Internet Explorer.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκδόσεις των Windows σε άλλες γλώσσες.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Αν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αυτόματες επιδιορθώσεις σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD. Κατόπιν, μπορείτε να την εκτελέσετε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Μεταβείτε τώρα στην ενότητα "Επόμενα βήματα".

Επαναφορά του Internet Explorer από το χρήστη

Αν το πρόβλημα προκαλείται από κατεστραμμένες ή μη συμβατές ρυθμίσεις ή πρόσθετα του Internet Explorer, λύνεται συνήθως με την επαναφορά των ρυθμίσεων του Internet Explorer.

Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα "Επαναφορά ρυθμίσεων Internet Explorer" (Reset Internet Explorer Settings) από τον πίνακα ελέγχου (Control Panel), ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Windows 8

Windows 7, Windows Vista and Windows XP

Περισσότερες πληροφορίες

Click here to show/hide more information

Τρόπος λειτουργίας της δυνατότητας επαναφοράς ρυθμίσεων του Internet Explorer

Η δυνατότητα επαναφοράς ρυθμίσεων του Internet Explorer επαναφέρει τις εξής ρυθμίσεις:
Click here to show/hide solution

Πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα επαναφοράς ρυθμίσεων του Internet Explorer για διαχειριστές δικτύου

Click here to show/hide solution

Πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα επαναφοράς ρυθμίσεων του Internet Explorer για OEM ή χρήστες που φέρουν το λογότυπο ή αναδιανέμουν τον Internet Explorer

Click here to show/hide solution

Επόμενα βήματα

Click here to show/hide solution

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πεδία αναζήτησης στον Internet Explorer, μεταβείτε στην τοποθεσία Web Δημιουργία πεδίων αναζήτησης για τοποθεσίες στον κατάλογο τοποθεσιών.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 923737 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 20.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
 • Windows Internet Explorer 7 in Windows Vista
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 9
 • Windows Internet Explorer 10
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme kbexpertiseinter kbexpertiseadvanced kbhowto consumertargetwinfy13 kbvideocontent KB923737

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com