Az Internet Explorer beállításait visszaállíthatja az Internet Explorer számítógépére való első telepítésekor ismert alaphelyzetbe. Ez a telepítést követően módosított beállítások által okozott problémák hibaelhárításában segít. Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása nem vonható vissza, és minden előző beállítás el fog veszni.

Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása

 1. Nyissa meg Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása párbeszédpanelt. Ehhez kövesse az alábbi módszerek egyikét:
  Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása párbeszédpanel automatikus megnyitása
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Megjegyzés: Ez az automatikus varázsló a Windows 7, Windows Vista és Windows XP rendszerekhez érhető el. Windows 8.1 vagy Windows 8 rendszer használata esetén folytassa „Az Internet Explorer beállításainak manuális alaphelyzetbe állítása” módszerrel.
  1. Az automatikus varázsló letöltéséhez kattintson ide.
  2. Ezután a Fájl letöltése párbeszédpanelen kattintson a Futtatás gombra, és kövesse a varázsló lépéseit.
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Manually open the Reset Internet Explorer Settings dialog box
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  1. Zárja be az összes megnyitott Internet Explorer- és Windows Intéző-ablakot.
  2. Indítsa el az Internet Explorer böngészőt.

   Megjegyzés: Windows 8.1 vagy Windows 8 operációs rendszer használata esetén indítsa el az Internet Explorer programot az asztalról. A beállítások módosítása az Internet Explorerre és az annak asztalról indított verziójára is hatással lesz.
  3. Kattintson vagy koppintson az Eszközök menü Internetbeállítások elemére. Ha nem látja az Eszközök menüt, nyomja le az Alt billentyűt.
  4. Az Internetbeállítások ablakban kattintson vagy koppintson a Speciális fülre.
  5. Koppintson vagy kattintson az Alaphelyzetbe állítás lehetőségre. Windows Internet Explorer 6 böngésző használata esetén kattintson az Alapértelmezések visszaállítása gombra.
  A kép összecsukásaA kép kibontása
 2. Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása párbeszédpanelen koppintson vagy kattintson az Alaphelyzetbe állítás gombra.

  Megjegyzés: Jelölje be a Személyes beállítások törlése jelölőnégyzetet, ha a böngészési előzményeket, a keresőszolgáltatókat, a gyorsítókat, a kezdőoldalakat, a követésvédelmet és az ActiveX-szűrési adatokat is el kívánja távolítani.
 3. Amikor az Internet Explorer befejezi az alapértelmezett beállítások alkalmazását, koppintson vagy kattintson a Bezárás gombra, majd koppintson vagy kattintson az OK gombra.
 4. Lépjen ki az alkalmazásból, majd indítsa el az Internet Explorer böngészőt.
Megjegyzések:
 • Ha az összes látható ablakot bezárta, de a beállítások alaphelyzetbe állításakor hibaüzenet jelenik meg, előfordulhat, hogy nem látható folyamatok is futnak. Indítsa újra a Windows rendszert, indítsa el az Internet Explorer böngészőt, és próbálja meg újra alaphelyzetbe állítani a beállításokat.
 • Ha nem tudja elindítani az Internet Explorer böngészőt, nyissa meg a beállítások ablakot a Windows billentyű + R billentyűkombináció lenyomásával, írja be a inetcpl.cpl parancsot a Megnyitás mezőbe, majd nyomja le az Enter billentyűt. Az ablak megnyitása után kövesse „Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása” részben leírt lépéseket.

További információ:

Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása részben további információt talál arról, hogy mi történik a különböző beállításokkal az Internet Explorer alaphelyzetbe állításakor.

Videó: Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása (angol nyelvű videó)

A kép összecsukásaA kép kibontása
uuid=c989d6d8-f8f9-4cb5-a2f1-da6a7e89f18b
A kép összecsukásaA kép kibontása

További információ a cikkről

Cikk azonosítója: 923737
Utoljára ellenőrizve: 2014. január 31.
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:: Windows Internet Explorer 10, Windows Internet Explorer 9, Windows Internet Explorer 8, Windows Internet Explorer 7 for Windows XP, Windows Internet Explorer 7 in Windows Vista
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Szeretne visszajelzést adni a cikkel kapcsolatban?
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.