ID на статията: 924074 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

Ако използвате Microsoft Office 2003or Office XP, можете да изтеглите и инсталирате актуализации, така че можете да отваряте, редактирате и записвате файлове, създадени в по-новите версии на Microsoft Office, а също и файлове, които използват отворен XML образуване. Актуализации включват всички актуализации с висок приоритет Препоръчано отMicrosoft Updateи също Microsoft Канцелария съвместимост вързоп. Пакета за съвместимост на Office може да се използва заедно с Microsoft Office Word Viewer 2003, Excel Viewer 2003 и Office PowerPoint Viewer 2003 да разглеждате файлове, записани в новите файлови формати.

ЗабележкаВ зависимост Препоръчано от това коя версия на Office, която използвате трябва да имате Office 2003 Service Pack 3 (SP3) или Office XP Service Pack 3 (SP3) настанявам. Ако използвате Office 2000, не трябва да инсталирате всички актуализации. За изтегляне на Office 2003 SP3 или Office XP SP3, отидете на съответния уеб сайт на Microsoft:

Office 2003 SP3


Office XP SP3


ЗабележкаВижте "Проблеми, които възникват при Office не е напълно актуализиран" раздел за примери на видове проблеми и грешки, които можете да получите, ако се опитате да използвате документи Системна информация на Office 2013 г., 2010 г. или 2007 Office с помощта на по-ранни версии на програми на Office мълчаливо инсталиране на пакета за съвместимост на Office и актуализации.

Предпоставки

Преди да инсталирате пакета за съвместимост на Office, уверете се, че компютърът ви има всички необходими актуализации. За да сте сигурни, че сте готови да инсталирате Compatibility Pack, прегледайте следната информация за вашата версия на Office.

Office 2003

Office XP

Изтегляне и инсталиране на пакета за съвместимост

За да отворите 2013, 2010 или 2007 Office System документи в Office 2003, Office XP или Office 2000, трябва да инсталирате пакета за съвместимост на Office. За да направите това, изпълнете следните стъпки:
 1. Посетете Център на Microsoft за изтегляния да Изтегляне на пакета за съвместимост на Office.
 2. За да изтеглите пакета за съвместимост (FileFormatConverters.exe), щракнете върху изтегляне.
 3. Когато получите подкана, щракнете върху изпълни да инсталирате пакета за съвместимост.
 4. След инсталирането на пакета за съвместимост, затворете всички програми Препоръчано от Office, които са отворени.
 5. Рестартирайте програмите на Office за отваряне на документи във формат.
БележкаРъчно трябва да затворите и рестартирате всички програми на Office, които са били отворени, когато сте инсталирали на пакета за съвместимост. След рестартирането на тези програми, програми на Office може да отваря файлове, които използват отворен XML формат.

Вижте следващия раздел, "Употреба или а после версия Microsoft Office документи в рано програми на 2007 Office," за съвети за отваряне и записване на 2013, 2010 или 2007 Office System файлове във вашата версия на Office програми.

За Още действия информация как да инсталирате пакета за съвместимост щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
923505 Как да инсталирате пакета за съвместимост на Microsoft Office, така че можете да отваряте и записвате Канцелария Отворен XML формати в по-ранни версии на Microsoft Office
Ако сте получили грешка или инсталирането не завърши, вижте раздела "допълнителна подкрепа информация".

Отваряне на файлове, които са били създадени през 2007 Office System или по-нова версия

След като инсталирате необходимите актуализации и пакета за съвместимост, можете да отворите файлове на Microsoft Office, 2013 г., 2010 г. или 2007 г. в по-ранни версии на програми на Office.

Excel 2003 и Excel 2002

Excel 2000

PowerPoint 2003 и PowerPoint 2002

PowerPoint 2000
Word 2003, Word 2002 и Word 2000

Проблеми, които възникват при Office не е напълно актуализиран

Информация за допълнителна разширена поддръжка

Ако не можете да изтеглите или да инсталирате Compatibility Pack или актуализации, можете да помолите вашия системен администратор за помощ. Можете също да използвате уеб сайта на услугите за разширена поддръжка на клиенти на Microsoft, за да намерите други решения. Някои услуги, които предоставя на уеб сайта на услугите за разширена поддръжка на клиенти на Microsoft, включват следното:
 • транзитна база събиране на данни знания: Търсене на информация за техническа разширена поддръжка и инструменти, помагащи за продукти на Microsoft.
 • Центрове за решения: Преглед продукт-специфични често задавани въпроси и подкрепа акценти.
 • Други опции за разширена поддръжка: Използвайте интернет, за да зададете въпрос, се свържете с услугите за разширена поддръжка на клиенти на Microsoft или обратна връзка.
Ако продължавате да имате въпроси, след като използвате тези уеб сайтове на Microsoft, или ако не можете да намерите обосновано решение в уеб сайта на поддръжката на Microsoft, щракнете върху следния линк, за да се свържете с поддръжката:
http://support.Microsoft.com/contactus

Свойства

ID на статията: 924074 - Последна рецензия: 22 май 2014 г. - Редакция: 18.0
Важи за:
 • Microsoft Excel 2013
 • Microsoft Excel 2010
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office Excel 2003
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2013
 • Microsoft PowerPoint 2010
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 2013
 • Microsoft Word 2010
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Office Word 2003
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Ключови думи: 
kbinfo kbfileawareoff2007 kbsavefile kbopenfile kbconversion kbexpertisebeginner kbhowto kbsmbportal kbmt KB924074 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 924074

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com