Cikk azonosítója: 924074 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Amennyiben a Microsoft Office 2003 vagy az Office XP terméket használja, olyan frissítéseket tölthet le és érhet el, amelyekkel megnyithatja, szerkesztheti és mentheti a Microsoft Office újabb verzióiban készült, illetve a nyílt XML formátumot használó fájlokat. A frissítések tartalmazzák a Microsoft Update összes sürgős frissítését, valamint a Microsoft Office kompatibilitási csomagot is. Az Office kompatibilitási csomag a Microsoft Office Word Viewer 2003, az Excel Viewer 2003 és a PowerPoint Viewer 2003 programmal is használható az új fájlformátumokban mentett fájlok megtekintéséhez.

Megjegyzés: Attól futtatott Office-verziótól függően a számítógépen telepítve kell lennie a Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3) vagy az Office XP Service Pack 3 (SP3) szervizcsomagnak. Amennyiben az Office 2000 terméket használja, nincs szükség frissítések telepítésére. Az Office 2003 SP3 vagy az Office XP SP3 letöltéséhez látogasson el a Microsoft megfelelő webhelyére: 

Office 2003 SP3


Office XP SP3


Megjegyzés: Az Office hiányos frissítése esetén fellépő problémák című részben példákat talál azokra a problémákra és hibákra, amelyek akkor lépnek fel, ha Microsoft Office 2013, 2010 vagy 2007 formátumú dokumentumokat próbál használni régebbi verziójú Office-alkalmazásokban anélkül, hogy telepítette volna az Office kompatibilitási csomagot és a szükséges frissítéseket. 

Előfeltételek

Az Office kompatibilitási csomag telepítése előtt győződjön meg arról, hogy a számítógép rendelkezik az összes szükséges frissítéssel. Ha szeretne meggyőződni arról, hogy készen áll a kompatibilitási csomag telepítésére, ellenőrizze az Office-verziójára vonatkozó következő információkat. 

Office 2003

Office XP

Kompatibilitási csomag letöltése és telepítése

Ahhoz, hogy a 2013-as, 2010-es vagy 2007-es verziójú Office dokumentumokat az Office 2003, az Office XP és az Office 2000 programcsomagokkal is használni tudja, telepítenie kell az Office kompatibilitási csomagot. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket: 
 1. Töltse le az Office kompatibilitási csomagot a Microsoft letöltőközpontból. 
 2. A kompatibilitási csomag (FileFormatConverters.exe) letöltéséhez kattintson a Letöltés lehetőségre.
 3. Amikor a rendszer felajánlja, kattintson a Futtatás parancsra a kompatibilitási csomag telepítéséhez.
 4. Amikor a kompatibilitási csomag telepítése befejeződött, zárja be az összes Office programot.
 5. A dokumentumok újabb formátumban történő megtekintéséhez indítsa újra az Office programokat.
Megjegyzés: Kézzel kell bezárni és újraindítani az összes olyan Office programot, amely meg volt nyitva a Kompatibilitási csomag telepítésekor. A programok újraindítását követően az Office programok a nyílt XML formátumú fájlokat is meg tudják nyitni.

A „2007-es vagy újabb verziójú Microsoft Office dokumentumok használata korábbi verziójú Office-alkalmazásokban” című részben tippeket talál arról, hogy hogyan nyithatók és menthetők a 2013-as, 2010-es vagy 2007-es Office rendszer fájljai az adott verziójú Office-alkalmazásokban. 

A kompatibilitási csomag telepítésének módjáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
923505 A Microsoft Office kompatibilitási csomag telepítése az Office nyílt XML-formátumainak a Microsoft Office korábbi verzióiban való megnyitása és mentése érdekében
Amennyiben hibaüzenet jelent meg, vagy a telepítés nem fejeződött be, olvassa el a „További támogatási információ” című részt.

A 2007-es Office rendszerben vagy későbbi verzióban létrehozott fájlok megnyitása 

A szükséges frissítések és a kompatibilitási csomag telepítése után a Microsoft Office 2013, 2010 és 2007 fájlok az Office programok korábbi verzióiban is megnyithatók. 

Excel 2003 és Excel 2002

Excel 2000

PowerPoint 2003 és PowerPoint 2002

PowerPoint 2000
Word 2003, Word 2002 és Word 2000 esetén

Az Office hiányos frissítése esetén felmerülő problémák

További támogatási információk

Ha nem sikerült letöltenie vagy telepítenie a kompatibilitási csomagot vagy a frissítéseket, érdemes segítséget kérnie a rendszergazdától. A Microsoft ügyfél-támogatási szolgálatának webhelyén további megoldásokat is kereshet. A Microsoft ügyfél-támogatási szolgálat webhelyén többek között a következő szolgáltatások érhetők el:
 • Kereshető Tudásbázis: Műszaki tanácsadási információk és Microsoft-termékekhez készült segítségnyújtó eszközök keresése.
 • Megoldásközpontok: Az egyes termékekkel kapcsolatos gyakori kérdések és az azokra adott válaszok megtekintése.
 • Egyéb támogatási lehetőségek: Kérdések feltevése az interneten keresztül, kapcsolatfelvétel a Microsoft ügyfélszolgálatával, illetve visszajelzés küldése.
Ha a Microsoft fenti webhelyeinek tanulmányozása után további kérdései vannak, vagy nem talált megoldást a problémájára a Microsoft támogatási webhelyén, az alábbi hivatkozásra kattintva kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal:
http://support.microsoft.com/contactus/?ln=hu

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 924074 - Utolsó ellenőrzés: 2013. február 6. - Verziószám: 14.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Excel 2013
 • Microsoft Excel 2010
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office Excel 2003
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2013
 • Microsoft PowerPoint 2010
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 2013
 • Microsoft Word 2010
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Office Word 2003
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbfileawareoff2007 kbsavefile kbopenfile kbconversion kbexpertisebeginner kbhowto kbsmbportal KB924074
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com