Cikk azonosítója: 924284 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.


Fontos: Ez a cikk a beállításjegyzék módosításával is foglalkozik. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, illetve győződjön meg arról, hogy szükség esetén vissza tudja állítani azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről, visszaállításáról és módosításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
256986 A Microsoft Windows beállításjegyzékének ismertetése
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

Alapértelmezés szerint a 2007-es Microsoft Office termékek Office diagnosztikájában szereplő memóriadiagnosztikai tesztek le vannak tiltva a Microsoft Windows Server rendszert futtató számítógépeken. Ez a cikk lépésről lépésre haladva ismerteti, hogyan engedélyezheti a memóriadiagnosztikai teszteket.

További információ

Amikor Windows Server-alapú számítógépen futtatja a 2007-es Office termékek Office diagnosztikáját, a memóriadiagnosztika le van tiltva. Ez azért van, mert a memóriadiagnosztika sok memóriát foglal le. Ezért néhány kiszolgálói környezetben nem érdemes memóriadiagnosztikát futtatni.

A memóriadiagnosztika automatikus engedélyezéséhez vagy letiltásához a cikket folytassa az „Automatikus javítás” szakasszal. Ha a memóriadiagnosztika engedélyezését vagy letiltását saját kezűleg kívánja engedélyezni, ugorjon a „Kézi javítás” című részre.

Automatikus javításA probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása gombra vagy hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az automatikus javítási varázsló lépéseit.


A memóriadiagnosztika engedélyezése
Microsoft Fix it 50702
A memóriadiagnosztika letiltása
Microsoft Fix it 50703


Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi verziójával is működik.
 • Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy USB-meghajtóra vagy CD lemezre, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa az olvasást a „Megoldódott a probléma?” című szakasszal.Kézi javítás

Ha a Windows Server-alapú számítógép memóriáját szeretné tesztelni, úgy módosíthatja a beállításjegyzéket, hogy engedélyezze a memóriadiagnosztikát. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket.

Figyelmeztetés: A beállításszerkesztővel vagy más eszközzel helytelenül módosított beállításjegyzék komoly problémákat okozhat, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a beállításjegyzéket csak saját felelősségére módosíthatja.
 1. Jelentkezzen be rendszergazdai jogosultságokkal a Windows Server-alapú számítógépre.
 2. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 3. Bontsa ki a következő alkulcsot:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\Common\OffDiag
 4. Kattintson az OffDiag elemre, majd keresse meg a jobb oldali ablaktáblán a DoNotTestMemory bejegyzést.
 5. Kattintson a jobb gombbal a DoNotTestMemory elemre, majd kattintson a Módosítás parancsra.
 6. Az Érték mezőben törölje az 1 értéket, írja be a 0 (nulla) értéket, majd kattintson az OK gombra.
 7. Zárja be a beállításszerkesztőt.
Megjegyzés Amikor a memóriadiagnosztika engedélyezett, a kiszolgálón bármelyik felhasználó tesztelheti a memóriát.

Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nincs más teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
 • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mail üzenetet.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 924284 - Utolsó ellenőrzés: 2011. december 20. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Home and Student 2007
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional Plus 2007
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Ultimate 2007
 • Microsoft Office Access 2007
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office InfoPath 2007
 • Microsoft Office OneNote 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Project Professional 2007
 • Microsoft Office Project Standard 2007
 • Microsoft Office Publisher 2007
Kulcsszavak: 
kbinfo kbexpertiseinter kbhowto kbmsifixme kbfixme KB924284
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com