Modul de activare a testului Diagnosticare memorie pentru produsele Office 2007 pe un computer cu sistem de operare Windows Server

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 924284 - View products that this article applies to.


Important Acest articol conține informații despre modificarea valorilor de registry. Înainte de a face modificări în registry, asigurați-vă că ați realizat o copie de rezervă. Asigurați-vă că știți să restaurați registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul cum se efectuează copierea de rezervă, restaurarea și modificarea sistemului registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
256986 Descrierea Registry din Microsoft Windows
Măriți totul | Reduceți totul

INTRODUCERE

În mod implicit, testul Diagnosticare memorie inclus cu suita Office Diagnostics pentru produsele Microsoft Office 2007 este dezactivat pe computerele care rulează Microsoft Windows Server. Această procedură pas cu pas descrie modul de activare a testului Diagnosticare memorie.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Când executați Office Diagnostics pentru produse Office 2007 pe un computer cu sistem de operare Windows Server, Diagnosticarea memoriei este dezactivată. Acest lucru se datorează faptului că Diagnosticarea memoriei poate să consume multă memorie. În consecință, este posibil să nu fie oportună executarea Diagnosticării memoriei în anumite medii de server.

Dacă doriți să activăm sau să dezactivăm Diagnosticarea memoriei pentru dvs., continuați cu secțiunea „Remediere automată”. Dacă preferați să activați sau să dezactivați personal Diagnosticarea memoriei, continuați cu secțiunea „Remediere personală”.

Remediere automatăPentru o remediere automată a acestei probleme, faceți clic pe linkul sau pe butonul Remediere. În caseta de dialog Descărcare fișier, faceți clic pe Executare, apoi urmați pașii din expertul Fix it.


Activare Diagnosticare memorie
Microsoft Fix it 50702
Dezactivare diagnosticare memorie
Microsoft Fix it 50703


Note
 • Este posibil ca acest expert să fie numai în limba engleză. Însă, remedierea automată funcționează și pentru Windows în alte limbi.
 • Dacă nu vă aflați la computerul care manifestă problema, salvați soluția Fix it pe o unitate flash sau pe un CD, apoi executați-o pe computerul care manifestă problema.

Apoi continuați cu secțiunea „S-a remediat problema?”.Remediere personală

Dacă doriți să testați memoria de pe computerul cu sistem de operare Windows Server, puteți modifica registry pentru a activa Diagnosticarea memoriei. Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos.

Avertisment Pot apărea probleme grave dacă modificați incorect registry utilizând Registry Editor sau altă metodă. Aceste probleme pot necesita reinstalarea sistemului de operare. Microsoft nu poate garanta că aceste probleme pot fi remediate. Modificați registry pe propriul risc.
 1. Conectați-vă la computerul cu sistem de operare Windows Server utilizând acreditări de administrator.
 2. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați regedit în caseta Deschidere, apoi faceți clic pe OK.
 3. Extindeți următoarea subcheie:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\Common\OffDiag
 4. Faceți clic pe OffDiag și localizați intrarea DoNotTestMemory din panoul aflat în dreapta.
 5. Faceți clic dreapta pe DoNotTestMemory, apoi faceți clic pe Modify.
 6. În caseta Value data, ștergeți 1, tastați 0 (zero) și apoi faceți clic pe OK.
 7. Închideți editorul de registry.
Notă Când Diagnosticare memorie este activă, oricare utilizator al serverului poate testa memoria.

S-a remediat problema?

 • Verificați dacă s-a remediat problema. Dacă s-a remediat problema, ați terminat cu această secțiune. Dacă problema nu s-a remediat, contactați asistența.
 • Apreciem părerea dvs. Pentru a vă spune părerea sau pentru a raporta orice problemă cu această soluție, lăsați un comentariu în blogul „Remediere automat㔠sau trimiteți-ne un mesaj de poștă electronică.
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Proprietă?i

ID articol: 924284 - Ultima examinare: 20 decembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Home and Student 2007
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional Plus 2007
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Ultimate 2007
 • Microsoft Office Access 2007
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office InfoPath 2007
 • Microsoft Office OneNote 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Project Professional 2007
 • Microsoft Office Project Standard 2007
 • Microsoft Office Publisher 2007
Cuvinte cheie: 
kbinfo kbexpertiseinter kbhowto kbmsifixme kbfixme KB924284

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com