Az Outlook 2003 alkalmazás és az Office 2003 MUI Pack csomag 2007. március 15-én kiadott frissítései

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 924423 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft frissítéseket adott ki a Microsoft Office Outlook 2003 alkalmazáshoz és a Microsoft Office 2003 Multilingual User Interface Pack (MUI) csomaghoz. A cikk a frissítések beszerzési módjáról és arról tájékoztat, hogy miként állapítható meg a frissítések telepített volta. A cikk továbbá ismerteti a frissítések telepítésekor vagy azt követően esetlegesen felmerülő problémákat is.

BEVEZETÉS

A frissítés első változata a Microsoft Office Outlook 2003 alkalmazáshoz és a Microsoft Office 2003 MUI csomaghoz készült alábbi fejlesztéseket tartalmazza:
 • A 2007–2012-es ünnepnapokkal bővíti a Microsoft Office Outlook 2003 naptárát.
 • A Multilingual User Interface Pack csomaggal használt Outlook 2003 alkalmazáshoz is biztosítja az ünnepnapokra vonatkozó adatokat. A frissítésben szereplő ünnepnapok a 2007. és 2012. év közötti időszakot ölelik fel.
A frissítés második változata az alábbi változtatásokat hajtja végre:
 • Szent Iván (Keresztelő Szent János) napjával (St. Jean-Baptiste Day) bővíti a kanadai ünnepnapokat angol és francia nyelv esetén.
 • Megoldással szolgál arra a problémára, amelynek következtében a frissítés első változatának telepítése után nem vehetők fel ünnepnapok a naptárba bizonyos nyelvek esetében.

  Megjegyzés: A frissítés második változata angol, cseh, dán, horvát, finn, francia, lett, litván, magyar, német, svéd és szlovák nyelvhez érhető el.

További információ

Információk a szervizcsomagról

A frissítés első változatát a Microsoft Office 2003 Service Pack 3 tartalmazta.

A probléma megoldásához szerezze be az Office 2003 szoftver legújabb szervizcsomagját. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
870924 Az Office 2003 programcsomag legújabb szervizcsomagjának beszerzése
A frissítés második változata nem található meg egy Microsoft Office-szervizcsomagban sem.

Ismert problémák

A frissítések telepítésekor esetlegesen előforduló ismert problémák

 • Ha korábban módosította az ünnepnapokat tároló fájlt, a frissítések nem cserélik le azt sikeres telepítés esetén sem. Ezért a frissítések telepítése előtt át kell neveznie a meglévő ünnepnapfájlt a frissített fájl telepítése érdekében.

A frissítések telepítése után esetlegesen előforduló ismert problémák

 • Ha a frissítések telepítése előtt átnevezte az eredeti ünnepnapfájlt, a régi fájlon végrehajtott változtatásoknak nem lesz hatásuk az új fájlra. A módosításokat az új fájlban is végre kell hajtani ahhoz, hogy azok az új ünnepnapfájlban is megjelenjenek.
 • Ha a frissítések telepítése után sem szerepelnek a fájlban a 2006 decembere utáni ünnepnapok, a számítógépen lévő ünnepnapfájl nem frissült akkor sem, ha a telepítés sikeres volt.

  A probléma megoldásához a frissítések telepítése előtt hajtsa végre az alábbi lépéseket.

  Megjegyzés: Mivel a Microsoft Windows operációs rendszernek több változata van, a lépések az egyes operációs rendszereken eltérőek lehetnek. Ebben az esetben a megfelelő lépések végrehajtásához tekintse meg az adott termék dokumentációját.
  1. Lépjen ki az Outlook 2003 programból.
  2. Mutasson a Start menü Keresés pontjára, majd kattintson a Fájlok és mappák parancsra.
  3. A fájlnév egésze vagy része mezőbe írja be az Outlook.hol fájlnevet.
  4. A Keresés helye listában válassza a Helyi merevlemezek lehetőséget.
  5. Kattintson a Keresés gombra.
  6. Kattintson a jobb gombbal az Outlook.hol fájlra, kattintson az Átnevezés parancsra, majd írja be az Outlook.old nevet, végül nyomja meg az ENTER billentyűt.
 • Ha korábban már módosította a régebbi ünnepnapfájlt, de a frissítések telepítése előtt nem nevezte át, akkor előfordulhat, hogy a program automatikusan átvált az új ünnepnapfájlra. Ebben az esetben a módosítások elvesznek. Ez a probléma az alábbi feltételek együttes fennállása esetén fordulhat elő:
  • A régi ünnepnapfájl megsérült.
  • Az Outlook 2003 telepített példányának javítását hajtja végre.
 • Ha a frissítések telepítését követően ünnepnapokat ad a naptárhoz, majd eltávolítja a frissítéseket, a naptár bejegyzései nem törlődnek. Ehelyett a számítógépen található Outlook.hol fájl visszaáll a frissítések telepítése előtti verzióra.
 • Ha az ünnepnapfájlt már hozzáadta az Outlook-naptárhoz, és azt ismét hozzáadja az új outlook.hol fájllal, ismétlődő ünnepnapbejegyzések jönnek létre. Ennek elkerülése érdekében a naptár új outlook.hol fájllal való frissítése előtt távolítsa el a létező ünnepnapok listáját az Outlook-naptárból. A létező ünnepnapok naptárból való eltávolításához kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Nyissa meg a naptárat.
  2. Mutasson a Nézet menü Rendezési szempont pontjára, majd a Jelenlegi nézet pontra, végül kattintson az Események parancsra.
  3. Az ünnepnapok listájának országok szerinti rendezéséhez kattintson a Hely oszlop fejlécére.
  4. Kattintással jelölje ki az első törölni kívánt ünnepnapot.
  5. Tartsa lenyomva a SHIFT billentyűt, és jelölje ki az utolsó törölni kívánt ünnepnapot.
  6. A kijelölt ünnepnapok naptárból való törléséhez nyomja meg a DELETE billentyűt.

Részletes tudnivalók a telepítéssel kapcsolatban

A frissítés beszerzése és telepítése

Outlook 2003
Az Outlook 2003 program frissítése a Microsoft letöltőközpontjában található. A frissítés letöltéséhez, valamint a telepítési utasítások és a központi telepítési stratégiák megtekintéséhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=32c24709-50b5-4698-b5cb-be7d6765fe3a
Microsoft Office 2003 Multilingual User Interface Pack (MUI)
Az Office 2003 MUI Pack csomag frissítése a Microsoft letöltőközpontjában található. A frissítés letöltéséhez, valamint a telepítési utasítások és a központi telepítési stratégiák megtekintéséhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=c23ae5be-a99f-4e0a-b3b6-3325a58bc679

A frissítés telepített voltának megállapítása

A frissítés Office 2003 programcsomaghoz készült első változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal rendelkezik.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile sizeDateTime
Outlook.hol478 84412-Sep-200617:39
A frissítés Office 2003 programcsomaghoz készült második változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal rendelkezik.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile sizeDateTime
Outlook.hol487 0066-Aug-20089:35
Megjegyzések
 • A fájlok dátumbélyegzője és mérete a frissítés különböző nyelvi változatai esetén az itt megadottaktól kis mértékben eltérhet.
 • Ha a táblázatban felsorolt fájlok újabb verziójával rendelkezik, nem szükséges telepítenie a frissítést.

MSP-fájlokkal kapcsolatos információk rendszergazdáknak

A frissítés egy teljes fájlokat tartalmazó Microsoft Windows Installer-fájl (.msp fájl), mely egy önkicsomagoló futtatható fájlba csomagolva szerezhető be. A frissítés az alábbi táblázatban található MSP-fájlokat tartalmazza.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
MSP-fájl neveLeírás
Outlhol.mspAz Outlook 2003 programhoz
nyelv_nevemui.mspAz Office 2003 MUI Pack csomaghoz

Összetevők újratelepítéséhez használható szolgáltatások rendszergazdáknak

A felügyeleti telepítési pont frissítésekor, illetve az Outlook 2003 program újbóli gyorsítótárba helyezésekor és ügyfélszámítógépeken történő újratelepítésekor lehetősége van egy REINSTALL=[szolgáltatáslista] összetevőt tartalmazó parancssor végrehajtására. E tulajdonság segítségével meghatározható, hogy megtörténjen-e az Outlook 2003 egyes összetevőinek újratelepítése a felügyeleti lemezképből. E frissítések esetében a REINSTALL=[szolgáltatáslista] tulajdonság értéke a következő:
OUTLOOKFiles
A REINSTALL=ALL paraméter használatával a Microsoft Office valamennyi összetevőjét újratelepítheti az ügyfélszámítógépen.

A felügyeleti lemezképek és az ügyfélszámítógépek frissítését ismertető eljárásokról az Office 2003 termékfrissítéseinek központi telepítését ismertető témakörnek az ügyfélszámítógépek javított felügyeleti lemezképből történő frissítését ismertető része nyújt bővebb felvilágosítást. A témakört a Microsoft webhelyének következő oldalán találja meg:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2003/HA011402381033.aspx
A Microsoft Office Desktop Applications TechCenter webhely az Office programcsomag összes verziójához tartalmazza a legújabb felügyeleti frissítéseket és stratégiai központi telepítési forrásokat. A Microsoft Office Desktop Applications TechCenter webhellyel kapcsolatban további információt a Microsoft alábbi webhelyén talál:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/office/bb267346.aspx

Az ünnepnapok listájának engedélyezése az Outlook-naptárban

Az Outlook 2003 programban az ünnepnapok listája alapértelmezés szerint nincs engedélyezve. Az ünnepnapok listája csak profilonként engedélyezhető, mivel meg kell adni hozzá egy adott országot. A naptár frissítése automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül nem hajtható végre, mert a felhasználónak kell kiválasztania azt az országot, amelynek ünnepnapjait használni szeretné.
Ez a javítás az Office 2003 Service Pack 3 szervizcsomag része. Ha az Office 2003 Service Pack 3 telepítve van, a frissítést nem szükséges telepíteni.

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
923618 Az Office 2003 Service Pack 3 szervizcsomag leírása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 924423 - Utolsó ellenőrzés: 2009. március 5. - Verziószám: 6.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office 2003 Multilingual User Interface Pack
Kulcsszavak: 
kbdownload kbfix kbqfe kbupdate kbpubtypekc kbcalendar atdownload kbexpertisebeginner KB924423
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com