A Content Management Server 2002 Service Pack 2 biztonsági frissítésének ismertetése: 2007. április 10.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 924429 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS07-018. számú biztonsági közleményt, amely a Microsoft Content Management Server 2002 Service Pack 2 (SP2) rendszerhez készült biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft alábbi webhelyein tekinthetik meg az otthoni felhasználók és az informatikai szakemberek: A biztonsági frissítés a Microsoft Content Management Server 2002 SP2 alábbi nyelvi változataihoz érhető el:
 • Angol
 • Francia
 • Német
 • Japán

A biztonsági frissítés által javított problémák

A biztonsági frissítés a közleményben ismertetett problémák mellett a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tárgyalt hibák megoldását is tartalmazza:
887574 Javítás: A Content Management Server 2002 rendszerben webhelytelepítés importálási előnézetének megtekintésekor „OutOfMemoryException” hibaüzenet jelenhet meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
912356 Javítás: Előfordulhat, hogy a webkiszolgáló nem válaszol, amikor a Content Management Server 2002 rendszerben az MCMS API használatával kísérel meg csatornaelérési utat létrehozni (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
913072 Javítás: MCMS 2002 Service Pack 1a rendszerben előfordulhat, hogy bizonyos SDO-csomagfájlok importálása nem sikerül (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
913400 Javítás: A Content Management Server 2002 Service Pack 2 telepítése után a Database Configuration Application (DCA) SQL hitelesítési módjának használatakor hibaüzenet jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
913401 Javítás: Content Management Server 2002 Service Pack 2 rendszerben a webhelytelepítésnek az SQL Server 2005 programba való exportálása sikertelen (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
913554 Javítás: Content Management Server 2002 Service Pack 2 rendszerben többé nem törölhetők a hivatkozások a Hyperlink Address mező tartalmának törlésével (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
913706 Javítás: Az MCMS 2002 Service Pack 2 és az MCMS 2002 Service Pack 1a rendszer fordított ékezetes betűt tartalmazó fájlnév esetén nem kezelt csatolásként tárolja a mellékleteket (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
914195 Javítás: A Microsoft Content Management Server 2002 Service Pack 2 telepítése után az MCMS-sablontallózó eltűnik a Visual Studio .NET 2003 alkalmazásból (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
914782 Javítás: A Content Management Server 2002 Service Pack 2 rendszerben Mozilla Firefox vagy Netscape Navigator böngésző használata esetén nem működik a visszaküldés (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
916114 A Content Management Server 2002 rendszerhez a Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2006. augusztus 3. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
917509 A Content Management Server 2002 rendszerhez a Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2006. március 30. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
919841 Javítás: A Content Management Server 2002 rendszer a Microsoft Tudásbázis 913706. számú cikkében ismertetett gyorsjavítása nem a megfelelő verziójú Nrdhtml.dll fájlt telepíti (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
921300 Javítás: MCMS 2002 Service Pack 2 rendszerben a kapcsolódó hozzászólások frissítéseit tartalmazó .sdo fájl importálása után előfordulhat, hogy a webhely egyes részei nem látszanak (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
921930 Javítás: Ha MCMS 2002 rendszerben szerkesztési nézetben jelenít meg egy helyőrzőt, és az Internet Explorer valamely böngészőablaka helyett bármely más nyitott ablakra váltja a fókuszt, hibaüzenet jelenik meg, mely szerint objektumot kell megadni (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
923755 A Content Management Server 2002 rendszerhez a Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2006. augusztus 8. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
927508 Ha a Content Management Server 2002 rendszerben a webhelyek telepítéséhez egy egyéni alkalmazást használ, hibaüzenet jelenhet meg, amely szerint a memória nem olvasható vagy írható egy adott címen (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Újraindítási követelmények

A frissítés manuális telepítését követően újra kell indítania a számítógépet.

Megjegyzés: Ha az alábbi források egyikét használva telepítette a biztonsági frissítést, nincs szükség a számítógép újraindítására:
 • Microsoft Update
 • Microsoft Office Update

Ismert problémák

Probléma merült fel a biztonsági frissítéssel kapcsolatban, amely a Microsoft Content Management Server 2002 egyéni telepítési útvonal megadásával történt telepítéseit érinti. A biztonsági frissítés felülírja az egyéni telepítési hely beállításazonosítóit a Content Management Server 2002 fájljainak alapértelmezett telepítési útvonalaival.

Az alábbi példa a fellépő jelenségeket mutatja be:

A Content Management Server 2002 az alábbi összetevőkkel kerül telepítésre:
 1. Service Pack 2
 2. A legújabb szoftverfrissítés (MS07-018)
A Content Management Server 2002 fájljai ezenfelül nem az alapértelmezett elérési út szerinti helyre települnek.

1. jelenség

Amikor távoli számítógépről próbál telepíteni egy webhelyet, a következő hibaüzenet jelenik meg:
Error: 1002 Description: The XML parser could not parse the file it was given. Severity: 5 Source: Source: GrammarParserC.dll aegrammarparser.cpp 319 Debug info: System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80010105): The server threw an exception. at Microsoft.ContentManagement.Interop.NRXMLMarshaler.NRXMLStubClass.ProcessRequest(String bstrRemoteMachineAddress, String bstrRequestXML) at Microsoft.ContentManagement.SiteDeployment.cmsxmlstub.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Extra info: Client Source: CExProgress::ProcessPackage Recommended Action: (Hiba: 1002 Leírás: Az XML-elemző nem tudta elemezni a megadott fájlt. Fontosság: 5 Forrás: GrammarParserC.dll aegrammarparser.cpp 319 Hibakeresési információ: System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80010105): A kiszolgáló kivételt okozott a következő helyen: Microsoft.ContentManagement.Interop.NRXMLMarshaler.NRXMLStubClass.ProcessRequest(String bstrRemoteMachineAddress, String bstrRequestXML) a következő helyen: Microsoft.ContentManagement.SiteDeployment.cmsxmlstub.Page_Load(Object sender, EventArgs e) További információ: Ügyfélforrás: CExProgress::ProcessPackage Javasolt művelet:)

2. jelenség

A webhelykezelő nem indul el. Amikor a felhasználó megpróbálja elindítani a webhelykezelőt azon a kiszolgálón, amelyen a Content Management Server 2002 rendszer telepítve van, a következő hibaüzenet jelenik meg:
Failed to load satellite DLL 'C:\Program Files\Microsoft Content Management Server\Shared Files\NRMsgRes.dll. Please reinstall or repair the product (Nem sikerült betölteni a C:\Program Files\Microsoft Content Management Server\Shared Files\NRMsgRes.dll kiegészítő dinamikus kötésű kódtárat. Telepítse újra vagy javítsa a terméket)

3. jelenség

A Database Configuration Application alkalmazás nem indul el. Ha a Content Management Server egyik adminisztrátora a frissítés telepítését követően futtatni próbálja a Database Configuration Application alkalmazást, az nem fog működni.

4. jelenség

A Content Management Server lapjain szereplő képek hiányoznak. A Content Management Server képeket tartalmazó lapjain a képek helyén csak egy piros „X” látható.

5. jelenség

A Content Management Server eseménynapló-bejegyzéseiben hibás adatok szerepelnek.

Kerülő megoldás

A problémák megkerüléséhez módosítsa a következő beállításkulcsokat annak ellenőrzéséhez, hogy az elérési út a Content Management Server alapértelmezett telepítési elérési útjára változott-e.

Figyelmeztetés: A beállításszerkesztővel (Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő) vagy más eszközzel helytelenül módosított beállításjegyzék komoly problémákat okozhat, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a beállításjegyzéket csak saját felelősségére módosíthatja.

Megjegyzés: A Content Management Server alapértelmezett telepítési elérési útja a következő:
C:\Program Files\Microsoft Content Management Server
Ha csak a Content Management Server kiszolgáló-összetevője van telepítve:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCompass\CmsInstallLocation
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCompass\SatelliteDLL
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCompass\Resolution Content Server\dir
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCompass\Resolution Content Server\Database Manager\PhysicalExecPrefix
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCompass\Resolution Content Server\Database Manager\PhysicalReadPrefix
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Eventlog\Application\MCMS\EventMessageFile
A következő beállításkulcsok csak azokon a számítógépeken találhatók meg, amelyeken az ügyfélalkalmazás is telepítve van:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCompass\NCompass Resolution Client\Dir
A következő beállításkulcsok csak azokon a számítógépeken találhatók meg, amelyeken a Site Stager alkalmazás is telepítve van:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCompass\Staging Server\ExePath
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCompass\Staging Server\LogsDirectory


A kulcsokban szereplő elérési utak mindegyikét módosítani kell arra az elérési útra, amelyen a Content Management Server fájljai telepítve lettek. Ha például a Content Management Server fájljai a C:\CMSInstall mappába lettek telepítve, tegye a következőket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 2. Bontsa ki a HKEY_LOCAL_MACHINE, majd a SOFTWARE csomópontot.
 3. Jelölje ki az NCompass csomópontot.
 4. A jobb oldali ablaktáblában kattintson duplán a REG_SZ típusú CmsInstallLocation értékre.
 5. A C:\Program Files\Microsoft Content Management Server elérési utat cserélje le az egyéni telepítési útvonalra.

  Megjegyzés: A fenti példában a C:\CMSInstall elérési út a telepítés helyét jelöli. A fájlok azonban ettől eltérő helyen is lehetnek.
 6. Az előzőekben felsorolt beállításkulcsok mindegyikénél ismételje meg a fenti lépéseket.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 924429 - Utolsó ellenőrzés: 2009. április 10. - Verziószám: 5.5
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Content Management Server 2002 Service Pack 2
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbpubtypekc kbexpertisebeginner kbcontentmgtserv2002presp3fix KB924429
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com