Δεν μπορείτε να ανοίξετε κοινόχρηστους φακέλους ενός διακομιστή Exchange στο Entourage 2004 για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 924608 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε έναν κοινόχρηστο φάκελο στον οποίο έχετε δικαιώματα πρόσβασης πληρεξουσίων στο Microsoft Entourage 2004 για Mac, αντιμετωπίζετε ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  "Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του φακέλου. Entourage δεν μπόρεσε να βρει ένα γραμματοκιβώτιο του χρήστηDisplay_Name"
 • Entourage 2004 για Mac προσπαθεί να κάνει λήψη των περιεχομένων του κοινόχρηστου φακέλου, αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για να ανοίξετε τον κοινόχρηστο φάκελο δεν συμφωνεί με την κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη που είναι κάτοχος του κοινόχρηστου φακέλου.

Επιπλέον, θα αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, εάν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
 • Χρησιμοποιείτε τα ονόματα τομέων σύντομα στο περιβάλλον σας. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε ένα υποσύνολο της κύριας βάσης όνομα τομέα των Windows στην προεπιλεγμένη διεύθυνση SMTP.
 • Τα ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες SMTP δεν είναι ταυτόσημα με τα ψευδώνυμα γραμματοκιβώτιο του Exchange.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Χρησιμοποιήστε την κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ανοίξετε τον κοινόχρηστο φάκελο

 1. Κάντε κλικFILE, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΆνοιγμα φακέλου άλλου χρήστη.
 2. Κάντε κλικΕύρεση χρήστη.
 3. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη πλήρη και τη διεύθυνση, κάντε κλικ στο κουμπίΕύρεση, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 4. Εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς του Microsoft Exchange, κάντε κλικ στο λογαριασμό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε το φάκελο του άλλου χρήστη τουΛογαριασμόςΜενού (Menu).
 5. Στο διακομιστήTYPEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΕισερχόμενα (Inbox), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Χρησιμοποιήστε την πλήρη διεύθυνση URL για να ανοίξετε τον κοινόχρηστο φάκελο

 1. Κάντε κλικFILE, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΆνοιγμα φακέλου άλλου χρήστη.
 2. Κάντε κλικΕύρεση χρήστη.
 3. Κάντε κλικΓια προχωρημένους (Advanced).
 4. Πληκτρολογήστε την πλήρη διεύθυνση URL για το λογαριασμό χρήστη και διακομιστή του Exchange και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 5. Στο διακομιστήTYPEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΕισερχόμενα (Inbox), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Προσθέστε μια δευτερεύουσα διεύθυνση SMTP

Εάν οι χρήστες έχουν περισσότερα από ένα ψευδώνυμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να προσθέσετε μια δευτερεύουσα διεύθυνση SMTP με τα αντικείμενα χρήστη στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory που περιλαμβάνει αυτό το ψευδώνυμο. Εάν ο διακομιστής έχει διαφορετικό τομέα ονομάτων, να προσθέσετε διαφορετικούς συνδυασμούς χρήστη διευθύνσεις και ονόματα τομέων.

Για παράδειγμα, όλοι οι χρήστες έχουν ένα πρωτεύον ψευδώνυμο SMTPUser_alias_1, και ένα βασικό τομέα,domain_name_1. Όλοι οι χρήστες έχουν επίσης ένα δευτερεύον ψευδώνυμο SMTPUser_alias_2, και ένα όνομα δευτερεύοντα τομέαdomain_name_2. Για να αποτρέψετε σύγχυση σε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρήστη, επιπρόσθετα με την κύρια διεύθυνση τουUser_alias_1@domain_name_1και τη δευτερεύουσα διεύθυνσηUser_alias_2@domain_name_2, προσθέστε τις ακόλουθες δευτερεύουσες διευθύνσεις:
 • User_alias_1@domain_name_2
 • User_alias_2@domain_name_1

Περισσότερες πληροφορίες

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε πανομοιότυπα ονόματα χρήστη των Microsoft Windows και να τα ψευδώνυμα γραμματοκιβωτίου του Exchange. Επιπλέον, συνιστούμε ότι τα ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη για την προεπιλεγμένη διεύθυνση SMTP που ταιριάζουν με τα ψευδώνυμα γραμματοκιβώτιο του Exchange. Χρησιμοποιήστε το ολοκληρωμένο όνομα τομέα του υποκείμενου κύριο τομέα των Windows ως το όνομα του τομέα από τις διευθύνσεις SMTP. Ακολουθώντας αυτήν την προσέγγιση, που θα αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ζητήματα ανάλυσης και τον έλεγχο ταυτότητας ονόματος δεν όταν εργάζεστε με προγράμματα-πελάτες MAPI, όπως το Microsoft Outlook. Αυτή η προσέγγιση επίσης θα αποτρέψει αυτά τα ζητήματα κατά την εργασία με προγράμματα-πελάτες WebDAV, όπως το Microsoft Office Outlook Web Access και Microsoft Entourage.

Entourage χρησιμοποιεί την υποδομή του Outlook Web Access για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στο διακομιστή Exchange όταν ανοίξετε κοινόχρηστους πόρους, όπως τα γραμματοκιβώτια ή φακέλους μέσα σε γραμματοκιβώτια. Entourage χρησιμοποιεί την προεπιλεγμένη διεύθυνση SMTP για να βρείτε έναν πόρο ο οποίος λειτουργεί με χαρακτηριστικά της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory για ένα αντικείμενο χρήστη. Απαιτείται ένα πλήρως αναγνωρισμένο όνομα τομέα για σωστά δικαιώματα ελέγχου ταυτότητας στο επίπεδο της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 924608 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbtshoot kberrmsg kbemail kbprb kbmt KB924608 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:924608

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com