Πώς οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιούν πρότυπα πολιτικών του Office μαζί με τις ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 924617 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιούν πρότυπα πολιτικών του Microsoft Office μαζί με τις ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας των Microsoft Windows.

Το Microsoft Office 2007 Resource Kit περιέχει πρότυπα πολιτικής (αρχεία .adm) που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι διαχειριστές με προγράμματα του Office 2007. Σε ένα δίκτυο που βασίζεται σε Windows, ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας μπορούν να συμβάλουν στους διαχειριστές να ελέγχουν τον τρόπο λειτουργίας των χρηστών με το Office 2007.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τους πόρους που διατίθενται για τη δημιουργία πολιτικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιβάλλοντα που βασίζονται σε Microsoft Windows Server 2000 και σε περιβάλλοντα που βασίζονται σε Microsoft Windows Server 2003. Αυτό το άρθρο περιέχει τις ακόλουθες ενότητες:
 • Επισκοπήσεις
 • Διαθέσιμα πρότυπα πολιτικών του Office 2007
 • Τρόπος λήψης και εγκατάστασης τα πρότυπα πολιτικών του Office 2007
 • Πώς να φορτώσετε ένα πρότυπο πολιτικής του Office 2007 στην πολιτική τοπικού υπολογιστή
 • Αναφορές

Περισσότερες πληροφορίες

Επισκοπήσεις

Ορίζοντας πολιτικές, μπορείτε να ορίσετε και να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη ρύθμιση παραμέτρων του Office 2007 στους υπολογιστές των χρηστών. Σε αντίθεση με άλλες προσαρμογές, όπως οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις που διανέμονται σε ένα μετασχηματισμό (γνωστό και ως ένα αρχείο .mst) πολιτικές έχουν εφαρμοστεί εκ νέου κάθε φορά που ένας χρήστης συνδέεται στο δίκτυο. Εναλλακτικά, πολιτικές μπορούν να εφαρμοστούν σε ορισμένες άλλες χρονικό διάστημα που έχει οριστεί από το διαχειριστή. Οι χρήστες δεν είναι δυνατό να επεξεργαστείτε το μητρώο για να αλλάξετε τις πολιτικές.

Μπορείτε να ορίσετε πολιτικές που εφαρμόζονται στον τοπικό υπολογιστή (και σε κάθε χρήστη αυτού του υπολογιστή) ή μπορείτε να ορίσετε πολιτικές που εφαρμόζονται μόνο σε μεμονωμένους χρήστες.

Μπορείτε να ορίσετε πολιτικές ανά υπολογιστή, στην περιοχή Ρύθμιση παραμέτρων υπολογιστή με την πολιτική ομάδας συμπληρωματικό ανά υπολογιστή, οι πολιτικές εφαρμόζονται την πρώτη φορά που οποιοσδήποτε χρήστης συνδέεται δίκτυο από αυτόν τον υπολογιστή.

Μπορείτε να ορίσετε πολιτικές ανά χρήστη στην περιοχή Ρύθμιση παραμέτρων χρήστη με την πολιτική ομάδας συμπληρωματικό ανά χρήστη πολιτικές εφαρμόζονται όταν ο καθορισμένος χρήστης συνδέεται δίκτυο από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο πολιτικής του Office 2007, πρέπει να φορτώσετε το πρότυπο στο συμπληρωματικό πρόγραμμα κονσόλας διαχείρισης της Microsoft πολιτικής ομάδας.

Διαθέσιμα πρότυπα πολιτικών του Office 2007

Με τα αρχεία πολιτικής προτύπου διαχείρισης στο Microsoft Office 2007 Resource Kit, μπορείτε να ορίσετε πολιτικές καθολικά για χρήστες του Office σε ένα δίκτυο. Χρησιμοποιώντας τις πολιτικές, μπορείτε γρήγορα να επιβάλετε μια ρύθμιση παραμέτρων χρήστη στους υπολογιστές των χρηστών όταν οι χρήστες, οι ομάδες ή οι υπολογιστές συνδέονται στο δίκτυο.

Τα αρχεία προτύπων διαχείρισης της πολιτικής του Office (αρχεία .adm) περιγράφουν όλες τις ρυθμίσεις πολιτικής που μπορείτε να ορίσετε για το Office. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα αρχεία .adm, μαζί με το συμπληρωματικό πρόγραμμα πολιτικής ομάδας για να εφαρμόσετε πολιτικές σε υπολογιστές των χρηστών.

Σημείωση Το συμπληρωματικό πρόγραμμα πολιτικής ομάδας περιλαμβάνεται στα λειτουργικά συστήματα των Windows.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης του Microsoft Office 2007 Resource Kit εγκαθιστά τα ακόλουθα πρότυπα πολιτικής στο φάκελο Windows\Inf στον υπολογιστή σας.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΠεριγραφή του προτύπου
Access12.admMicrosoft Office Access 2007
Excel12.admMicrosoft Office Excel 2007
Fp12.admΤο FrontPage του Microsoft Office 2007
Gal12.admΗ Οργάνωση Clip της Microsoft
Inf12.admΤο Microsoft Office InfoPath 2007
Office12.admMicrosoft Office 2007
Onent12.admMicrosoft Office OneNote 2007
Outlk12.admΤο Microsoft Office Outlook 2007
Ppt12.admMicrosoft Office PowerPoint 2007
Pub12.admΟ Microsoft Office Publisher 2007
Visio12.admMicrosoft Office Visio 2007
Word12.admΤο Microsoft Office Word 2007

Τρόπος λήψης και εγκατάστασης τα πρότυπα πολιτικών του Office 2007

Για να λάβετε τα πρότυπα πολιτικών του Office 2007, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/Details.aspx?displaylang=en&FamilyId=73d955c0-da87-4bc2-bbf6-260e700519a8
Στη σελίδα "Αρχεία προτύπων διαχείρισης της πολιτικής" Web του Microsoft Office 2007 Resource Kit Τοποθεσία Web, μπορείτε να βρείτε οδηγίες εγκατάστασης για τα πρότυπα πολιτικών του Office 2007.

Σημείωση Τα πρότυπα πολιτικής του Visio 2007 (Visio12.adm) είναι μέρος του στοιχείου λήψης του Office 2007 πρότυπα πολιτικής.

Για να εγκαταστήσετε τα πρότυπα πολιτικών του Office 2007, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κύλιση προς τα κάτω τη σελίδα Web αρχεία προτύπων διαχείρισης της πολιτικής και στη συνέχεια επιλέξτε το AdminTemplates_setup.exe σύνδεση.
 2. Με το Λήψη αρχείων στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.
 3. Κάντε κλικ για να αποδεχτείτε την άδεια χρήσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 4. Με το Τύπος εγκατάστασης τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο κουμπί Τυπική εγκατάσταση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εγκατάστασης.
Σημείωση Τα πρότυπα πολιτικών του Office 2007 βρίσκονται στον το Διαδρομή\ Τα WindowsΦάκελος \Inf. Διαδρομήείναι η μονάδα δίσκου που περιέχει το φάκελο των Windows. Τα Windowsείναι το όνομα του φακέλου των Windows.

Πώς να φορτώσετε ένα πρότυπο πολιτικής του Office 2007 στην πολιτική τοπικού υπολογιστή

Χρησιμοποιήστε το συμπληρωματικό πρόγραμμα πολιτικής ομάδας για τον ορισμό πολιτικών του Office 2007 από τα πρότυπα πολιτικών του Office (αρχεία .adm). Αφού ορίσετε πολιτικές για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο πολιτικής ομάδας, των Windows εφαρμόζει αυτόματα τις πολιτικές στους υπολογιστές των χρηστών.

Για να φορτώσετε μια πολιτική Office 2007 στην πολιτική τοπικού υπολογιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε gpedit.mscμε το Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ OK.
 2. Στην περιοχή Ρύθμιση παραμέτρων χρήστη, κάντε δεξιό κλικ Πρότυπα διαχείρισης, τοποθετήστε το δείκτη Όλες οι εργασίες, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθαφαίρεση προτύπων.
 3. Με το Προσθαφαίρεση προτύπων στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
 4. Με το Πρότυπα πολιτικής παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο πρότυπο πολιτικής του Office 2007 που θέλετε να προσθέσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.

  Σημείωση Τα πρότυπα πολιτικών του Office 2007 βρίσκονται στον το Διαδρομή\ WinntΦάκελος \Inf. Διαδρομήείναι η μονάδα δίσκου που περιέχει το φάκελο των Windows. Winntείναι το όνομα του φακέλου των Windows.
 5. Με το Προσθαφαίρεση προτύπων στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο.
 6. Σχετικά με το Δέντρο καρτέλα από το Πολιτική ομάδας παράθυρο, αναπτύξτε το στοιχείο Πρότυπα διαχείρισης στην περιοχή Ρύθμιση παραμέτρων χρήστη.
 7. Αναπτύξτε την πολιτική του Office 2007 που προσθέσατε στο βήμα 5.
Είστε έτοιμοι για να ορίσετε τις πολιτικές χρήστη του Office 2007 που θέλετε στην πολιτική τοπικού υπολογιστή.

Αναφορές

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των ρυθμίσεων παραμέτρων χρηστών από την πολιτική, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc179081 (v=office.12) .aspx
Για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση πολιτικών ομάδας στον Microsoft Windows Server 2003, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/windowsserver2003/techinfo/Overview/gpintro.mspx
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των πολιτικών ομάδας στα Microsoft Windows 2000, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet.Microsoft.com/Library/Bb742376.aspx
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και να συντηρούν εφαρμογές λογισμικού που βασίζονται σε πολιτική ομάδας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Office.Microsoft.com/en-US/Assistance/HA011402011033.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 924617 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012 - Αναθεώρηση: 10.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Professional Plus 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Ultimate 2007
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Home and Student 2007
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Access 2007
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Publisher 2007
 • Microsoft Office SharePoint Designer 2007
 • Microsoft Office Word 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbsetup kbinfo kbdeployment kbexpertisebeginner kbmt KB924617 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:924617

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com