Amikor a terminálkiszolgáló ügyfélmunkamenetén belül Office 2007 programot indít, a következő hibaüzenet jelenik meg: „A Microsoft Office <Program> ezen példánya terminálkiszolgálón nem használható.”

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 924622 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor a Microsoft Office 2007 egy programját a terminálkiszolgáló ügyfélmunkamenetén belül próbálja meg indítani, az alábbi hibaüzenet jelenhet meg:
A Microsoft Office Program ezen példánya terminálkiszolgálón nem használható. További információért forduljon egy hivatalos Microsoft viszonteladóhoz.
Ezenkívül az Office 2007 programja váratlanul bezáródik.

Oka

A hiba akkor fordul elő, ha egy Office 2007-program vagy az Office 2007 programcsomag kiskereskedelmi, próba-, előtelepített (PIPC) vagy OEM-kiadását terminálkiszolgálóként működő számítógépen telepíti. A terminálkiszolgáló nem támogatja az Office 2007 programok és programcsomagok e kiadásainak telepítését.

A megoldás

A probléma megoldásához távolítsa el az Office 2007 programcsomag vagy az Office 2007-program e kiadásait a terminálkiszolgálóként működő számítógépről. Ezt követően telepítsen egy, az Office 2007 programcsomaghoz tartozó mennyiségi licenckulcsot használó kiadást, vagy egy olyan programot, amelyhez nem szükséges licencaktiválás.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 924622 - Utolsó ellenőrzés: 2010. május 13. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Professional Plus 2007
  • Microsoft Office Enterprise 2007
  • Microsoft Office Ultimate 2007
  • Microsoft Office Professional 2007
  • Microsoft Office Standard 2007
  • Microsoft Office Home and Student 2007
  • Microsoft Office Basic 2007
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb kbtermserv kbexpertisebeginner KB924622
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com