Ένας υπολογιστής που εκτελεί τα Windows XP δεν μπορεί να εντοπίσει μια μονάδα flash USB, ένα Apple iPod ή μια εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 925196 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3).Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της Microsoft: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μπορείτε να επισυνάψετε μια συσκευή USB σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows XP. Στη συνέχεια, προσπαθείτε να εντοπίσετε συσκευές υλικού. Ωστόσο, ο υπολογιστής δεν εντοπίζει τη συνδεδεμένη συσκευή και δεν βλέπετε τη συσκευή στο φάκελο ο υπολογιστής μου.

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα όταν χρησιμοποιείτε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συσκευές:
 • Μονάδα USB flash
 • Apple iPod
 • Εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου
Επιπλέον, δεν μπορείτε να δείτε το iPod στην εφαρμογή iTunes.Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν υπάρχουν κατεστραμμένα ή εσφαλμένα κλειδιά στο μητρώο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημείωση Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλες αιτίες ότι δεν εντοπίστηκε συσκευή USB, επισκεφθείτε το "Αναφορές"περίοδος λειτουργίας.

Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για λογαριασμό σας, μεταβείτε το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Εάν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση"ενότητα.

Σημείωση Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Αυτόματη επίλυση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στη σύνδεση Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση τώρα από τη σελίδα Αυτόματης υπηρεσίες αντιμετώπισης προβλημάτων και ακολουθήστε τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό.

Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Microsoft Automated Troubleshooting Services: Your CD or DVD drive cannot read or write media

Σημείωση
αυτή η αυτοματοποιημένη λύση δεν είναι μόνο για τη μονάδα CD ή DVD, αλλά ισχύει επίσης και για γενικά θέματα αντιμετώπισης προβλημάτων.Μεταβείτε στην το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;" ενότητα.

Μη αυτόματη επίλυση

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, διαγράψτε την τιμή μητρώου UpperFilters και LowerFilters μητρώου . Αυτές οι τιμές ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην τιμή μητρώου UpperFilters . Αυτή η τιμή βρίσκεται στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
 3. Στο μενού Επεξεργασία , κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Σημείωση Εάν λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους, όταν προσπαθείτε να διαγράψετε το δευτερεύον κλειδί μητρώου, ίσως δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για να επεξεργαστείτε το δευτερεύον κλειδί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να ορίσετε ή να αλλάξετε τα δικαιώματα επεξεργασίας του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  310426 Πώς μπορείτε να ορίσετε ή να αλλάξετε το μητρώο επεξεργασία δικαιωμάτων στα Windows XP ή στον Windows Server 2003
 4. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην τιμή μητρώου LowerFilters . Αυτή η τιμή βρίσκεται στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
 5. Στο μενού Επεξεργασία , κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Σημείωση Εάν λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους, όταν προσπαθείτε να διαγράψετε το δευτερεύον κλειδί μητρώου, ίσως δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για να επεξεργαστείτε το δευτερεύον κλειδί.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να ορίσετε ή να αλλάξετε τα δικαιώματα επεξεργασίας του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  310426 Πώς μπορείτε να ορίσετε ή να αλλάξετε το μητρώο επεξεργασία δικαιωμάτων στα Windows XP ή στον Windows Server 2003
 6. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 7. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
Σημείωση Εάν καταργήσετε και των δύο τιμών μητρώου και, στη συνέχεια, την απώλεια της λειτουργικότητας σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως ένα λογισμικό εγγραφής CD, ίσως χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό. Εάν το πρόβλημα εμφανιστεί ξανά, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή του λογισμικού για βοήθεια.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με την Apple Computer, Inc., επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web: Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.Μεταβείτε στην το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;" ενότητα.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το ζήτημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, χρειάζεστε πλέον αυτό το άρθρο. Εάν το ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται, μπορείτε να δείτε τα σχετικά άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft το "Αναφορές"ενότητα, ή μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

ΑναφορέςΕνδέχεται να υπάρχουν άλλα αίτια, ότι δεν εντοπίστηκε συσκευή USB. Για σχετικά άρθρα της Microsoft (Knowledge Base):


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές USB που δεν εντοπίζονται, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
892050 Μια συσκευή USB που είναι συνδεδεμένη με ένα διανομέα USB 2.0 δεν εντοπίζεται στο Windows XP Service Pack 2, το Windows Server 2003 Service Pack 1 ή Windows Server 2003 x 64 εκδόσεις
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μήνυμα λάθους "η συσκευή φωτογραφική μηχανή δεν αναγνωρίζεται σωστά", κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
911737 Μήνυμα λάθους που μοιάζει με το ακόλουθο όταν ξεκινάτε ένα πρόγραμμα που έχει πρόσβαση σε μια συσκευή φωτογραφική μηχανή USB 2.0: "η συσκευή φωτογραφική μηχανή δεν αναγνωρίζεται σωστά"
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές ποντίκι USB που δεν εντοπίζονται, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
893711 Ένα ποντίκι USB που είναι συνδεδεμένο σε διανομέα USB 2.0 δεν εντοπίζεται από τα Windows XP
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων άγνωστων συσκευών, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
314464 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων άγνωστων συσκευών που αναγράφονται στη Διαχείριση συσκευών στα Windows XP
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μήνυμα λάθους "Η συσκευή USB δεν αναγνωρίζεται", κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
318773 Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "USB άγνωστη συσκευή" κατά την επαναφορά του υπολογιστή από κατάσταση αναστολής ή αδρανοποίησης
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με επανασυνδέσατε τις συσκευές USB που δεν εντοπίζονται, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
920875 Συσκευές USB που έχουν αποσυνδεθεί και στη συνέχεια να επανασυνδεθεί με έναν διανομέα USB ενδέχεται να μην εντοπιστεί σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απώλεια συσκευών, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
812489 Η μονάδα δισκέτας λείπει από το φάκελο ' ο υπολογιστής μου


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 925196 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmatsfixme kbfixme kbresolve kbhardware kbtshoot kbprb kbcip kbmt KB925196 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 925196

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com