Foutbericht wanneer u een verwisselbaar opslagapparaat, zoals een SD-kaart van een computer met Windows XP loskoppelt: 'Windows Uitgestelde schrijfbewerkingen zijn mislukt'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 925269 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een verwisselbaar opslagapparaat, zoals een Secure Digital (SD)-kaart in een computer met Microsoft Windows XP verbreekt, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Windows-Uitgestelde schrijfbewerkingen zijn mislukt
Windows kan niet alle gegevens uit het bestand opslaanStationsletter\$MFT. De gegevens verloren zijn gegaan.
Deze fout wordt veroorzaakt door een fout in de computerhardware of netwerkverbinding.
Probeer het bestand ergens anders opslaan
Nadat dit foutbericht kunt u geen bestanden op het apparaat openen totdat u de computer opnieuw opstart.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als het apparaat voor Verwisselbare opslag met behulp van het NTFS-bestandssysteem is geformatteerd. Dit probleem treedt bijvoorbeeld op als de NTFS-bestand systeem opmaak is uitgevoerd op een computer met Microsoft Windows Vista.

OpmerkingWindows XP biedt geen ondersteuning voor NTFS-bestand systeem opmaak van verwisselbare opslagapparaten zoals SD-kaarten. NTFS file system-opmaak van apparaten zoals SD-kaarten is een nieuwe functie in Windows Vista.

Workaround

Gebruik de volgende methoden om dit probleem:
  • Gebruik NTFS-bestandssysteem voor SD-kaart of een soortgelijk apparaat opmaak als het apparaat wordt gebruikt op een computer met Windows XP.
  • Voordat u het apparaat loskoppelt, met de rechtermuisknop op het apparaat in deze Computer of Windows Verkenner en klik vervolgens opUitwerpen. Koppel vervolgens het apparaat.

Eigenschappen

Artikel ID: 925269 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbtshoot kberrmsg kbexpertisebeginner kbmt KB925269 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:925269

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com