Οι αλλαγές στην PMTU εντοπισμού των δρομολογητή black hole στον Windows Server 2003 και στα Windows Vista

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 925280 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις αλλαγές με τον εντοπισμό δρομολογητή black hole διαδρομή μέγιστη μετάδοση μονάδας (PMTU) που περιλαμβάνονται στα Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2). Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνονται επίσης στα Microsoft Windows Vista.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο εντοπισμός PMTU ορίζεται στο RFC 1191. PMTU εξαρτάται από την παραλαβή του πρωτοκόλλου μηνυμάτων ελέγχου Internet (ICMP) μηνύματα "Προορισμός Unreachable κατακερματισμού που απαιτούνται και μη τμήματος (DF) σύνολο". Αυτά τα μηνύματα που προέρχονται από δρομολογητές που περιέχουν τη μέγιστη μονάδα μετάδοσης (MTU) της επόμενης σύνδεσης. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδιάμεσων δρομολογητών σιωπηρά απόρριψη πακέτων που δεν είναι δυνατό να διαιρεθεί. Αυτοί οι τύποι των δρομολογητών είναι γνωστοί ως δρομολογητές PMTU black hole. Επιπλέον, ενδιάμεσων δρομολογητών μπορεί να αποθέσετε μηνύματα ICMP εξαιτίας του ρυθμισμένου τείχους προστασίας. Στη συνέχεια, συνδέσεις TCP μπορεί να λήξει το χρονικό όριο. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή ενδιάμεσων δρομολογητών απόρριψη σιωπηρά μεγάλων τμημάτων TCP, τις μεταδόσεις από τα τμήματα TCP και τα μηνύματα σφάλματος ICMP για εντοπισμό PMTU.

PMTU black hole δρομολογητή εντοπισμού senses όταν είναι αναμεταδιδόμενων μεγάλων τμημάτων TCP. Στη συνέχεια, το δρομολογητή black hole του PMTU προσαρμόζει αυτόματα το PMTU για τη σύνδεση, αντί να βασίζεστε στην παραλαβή των μηνυμάτων ανάθεση Unreachable κατακερματισμού προορισμός ICMP και ορισμός DF. Όταν χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο TCP/IP στον Windows Server 2003 και στα Microsoft Windows XP, τον εντοπισμό δρομολογητή black hole του PMTU είναι απενεργοποιημένη. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή η ενεργοποίηση του PMTU δρομολογητή black hole αυξάνει τον μέγιστο αριθμό των αναμεταδόσεων που εκτελούνται για ένα δεδομένο τμήμα.

Ωστόσο, όταν αυξάνεται η χρήση των κανόνων τείχους προστασίας σε δρομολογητές, για να απορρίψετε την κυκλοφορία ICMP, η στοίβα TCP/IP δημιουργίας Next δίνει τη δυνατότητα εντοπισμού δρομολογητή black hole του PMTU. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται για να αποτρέψει τις συνδέσεις TCP από το τέλος. Εντοπισμού δρομολογητή black hole του PMTU ενεργοποιείται σε μια σύνδεση TCP όταν TCP ξεκινά retransmitting τμήματα του κανονικού μεγέθους με τον ορισμό σημαίας DF. TCP επαναφέρει το PMTU για τη σύνδεση στα 536 byte. Στη συνέχεια, το TCP μεταδώσει τα τμήματα αγοράς όταν η σημαία DF είναι απενεργοποιημένο. Η συμπεριφορά αυτή διατηρεί τη σύνδεση TCP. Ωστόσο, η σύνδεση TCP μπορεί να έχουν μειωμένο μέγεθος PMTU από υπάρχει στην πραγματικότητα για αυτήν τη σύνδεση.

Ακολουθεί μια λίστα αλλαγών εντοπισμού δρομολογητή black hole που περιλαμβάνονται στο Windows Server 2003 SP2:
 • Από προεπιλογή, η δυνατότητα εντοπισμού black hole είναι ενεργοποιημένη.
 • Διερεύνηση black hole πραγματοποιείται μόνο για συνδέσεις σε καθιερωμένες ή σύνθετες καταστάσεις.
 • Διερεύνηση black hole πραγματοποιείται μόνο για συνδέσεις στις οποίες υπάρχει χωρίς επιβεβαίωση πλήρους μεγέθους τμήματος αγοράς.
 • Εάν αποκατασταθεί black hole διερεύνησης αποτύχει, το TCP Maximum τμήμα μέγεθος (MSS) της σύνδεσης για να χρησιμοποιηθεί ως πριν διερεύνησης.
 • Με το εντοπισμού δρομολογητή black hole απενεργοποιημένη σε εκδόσεις των Windows που είναι παλαιότερες από το Windows Server 2003 SP2, μια σύνδεση λήγει περίπου μετά από 63 * RTT. Στον Windows Server 2003 SP2, λήξη χρονικού ορίου συνδέσεων μετά 71 * RTT.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/bb726965.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 925280 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Home Basic
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
Λέξεις-κλειδιά: 
kbconnection kbhowto kbinfo kbmt KB925280 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:925280

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com