Τα Windows Vista Ultimate πληροφορίες έκδοσης πακέτου γλώσσας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 925471 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την έκδοση του πακέτου γλώσσας των Windows Vista.

Τα πακέτα γλωσσών των Windows Vista είναι διαθέσιμη για υπολογιστές που εκτελούν Windows Vista Ultimate. Τα Πακέτα γλωσσών των Windows Vista μπορούν να εγκατασταθούν μόνο από την ενότητα Έξτρα των Windows Ultimate στην τοποθεσία Windows Update στο Web. Τα πακέτα γλωσσών δεν είναι διαθέσιμες στην τοποθεσία Web του Microsoft Windows Server Update Services (WSUS) ή στο Κέντρο λήψης της Microsoft.

Για να κάνετε λήψη πακέτων γλωσσών των Windows Vista, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Update.Microsoft.com

Περισσότερες πληροφορίες

Πακέτα γλωσσών των Windows Vista σάς επιτρέπουν να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα πολύγλωσσου περιβάλλοντος χρήστη (MUI) των Windows Vista Ultimate. Ένα πακέτο γλώσσας των Windows Vista είναι ένα σύνολο αρχείων γλωσσών πόρων που μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε έκδοση γλώσσας των Windows Vista Ultimate.

Όταν εγκαθιστάτε τα πακέτα γλωσσών των Windows Vista, το MUI σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη γλώσσα του περιβάλλοντος του λειτουργικού συστήματος σε οποιαδήποτε από τις εγκατεστημένες γλώσσες. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν μια γλώσσα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Το MUI επιτρέπει επίσης να επιλέξετε διαφορετικές γλώσσες, έτσι ώστε οι χρήστες να κάνουν κοινή χρήση του ίδιου υπολογιστή. Για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να θέλετε να δείτε το μενού των Windows Vista και άλλο κείμενο στα ιαπωνικά. Ένας άλλος χρήστης που συνδέεται στον ίδιο υπολογιστή των Windows Vista ενδέχεται να θέλετε να δείτε το αντίστοιχο κείμενο στα γαλλικά.

Γνωστά ζητήματα κατά την εγκατάσταση

Θέμα 1: Λάβετε τον κωδικό σφάλματος 1 ή 2 ο κωδικός σφάλματος

Περιστασιακά, εγκατάσταση πακέτου γλώσσας αποτυγχάνει και εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος 1 ή 2 ο κωδικός σφάλματος. Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει συνήθως για έναν από τους παρακάτω λόγους:
 • Ενημερωμένη έκδοση για Windows εγκατεστημένη μια άλλη ενημέρωση που ζήτησε την επανεκκίνηση.
 • Μια προηγούμενη διαδικασία Windows Update απέτυχε και ο υπολογιστής τίθεται σε κατεστραμμένη κατάσταση.
Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες μεθόδους.
Μέθοδος 1: Εγκατάσταση του πακέτου του ενημερωμένου lpksetup.exe
Σημείωση Αυτή η μέθοδος ισχύει μόνο για τον κωδικό σφάλματος 2. Εάν ληφθεί κωδικός σφάλματος 1, παραλείψτε αυτήν τη μέθοδο και δοκιμάστε τη μέθοδο 2.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του πακέτου ενημερωμένη lpksetup.exe, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
942903Αποτύχει η εγκατάσταση του πακέτου γλωσσών των Windows Vista από το Windows Update
Μέθοδος 2: Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και εγκαταστήστε μόνο ένα πακέτο γλωσσών
Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και στη συνέχεια εγκαταστήστε ξανά το πακέτο γλώσσας χωρίς να επιλέξετε άλλες ενημερωμένες εκδόσεις.

Σας συνιστούμε να μόνο εγκαταστήσετε ένα πακέτο γλώσσας ταυτόχρονα το μέγεθος λήψης απαιτείται και το χρόνο εγκατάστασης.

Θέμα 2: Πακέτα γλωσσών διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο για να εγκαταστήσετε

Επειδή τα πακέτα γλωσσών περιέχουν πόρους συγκεκριμένη γλώσσα για όλα τα στοιχεία των Windows Vista, τα πακέτα γλωσσών είναι μεγάλα και ενδέχεται να διαρκέσει λίγη ώρα για την εγκατάσταση. Μέγεθος μέσου λήψης είναι περίπου 200 megabyte (MB) και ενδέχεται να απαιτούν έως 1.100 MB ελεύθερου χώρου στο δίσκο για την εγκατάσταση. Η διαδικασία εγκατάστασης διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Ωστόσο, ο χρόνος ποικίλει, ανάλογα με τις επιδόσεις του υπολογιστή.

Τρόπος κατάργησης ενός πακέτου γλώσσας

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Κουμπί "Έναρξη"
  , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Πίνακας ελέγχου.
 2. Στον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στο κουμπί Ρολόι, γλώσσα και περιοχή, κάντε κλικ στο κουμπί Τοπικές επιλογές και γλώσσας, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή γλώσσας εμφάνισης.
 3. Από το Πληκτρολόγιο και γλώσσες καρτέλα, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση/κατάργηση εγκατάστασης γλωσσών στην περιοχή Γλώσσα εμφάνισης.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Δικαιώματα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
  Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή κάντε κλικ στο κουμπί Συνεχίστε.
 4. Στο Επιλέξτε για να εγκαταστήσετε ή να καταργήσετε γλώσσες, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση γλωσσών.
 5. Στην περιοχή Επιλέξτε τις γλώσσες που θέλετε να καταργήσετε, επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να καταργήσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 6. Κάντε κλικ στη γλώσσα που θέλετε να καταργήσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 925471 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011 - Αναθεώρηση: 6.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbresolve kbhowto kbexpertisebeginner kbinfo kbmt KB925471 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:925471

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com