A Windows Media Player 11 nem tud biztonsági másolatot készíteni a védett médiafájlok licenceiről

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 925707 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A cikk azt a problémát ismerteti, amelynek során a Windows Media Player 11 nem biztosít lehetőséget a védett médiafájlok licenceinek biztonsági mentésére.

További információ

A Windows Media Player 11 nem biztosít lehetőséget a védett médiafájlok licenceinek biztonsági mentésére, ezért a külső tartalomszolgáltatóknak biztosítaniuk kell az alábbiak végrehajthatóságát:
  • Licencek biztonsági mentése és helyreállítása a médiaprogramokban.
  • Meglévő médiatartalom licencének frissítése.
Ha a Zene másolásvédelme beállítással másol hangfájlokat CD-ről a Windows Media Player alkalmazásban, és probléma merül fel a digitális jogkezelés tárolójával a számítógépen, nem lehet helyreállítani a médialicenceket. Előfordulhat például, hogy a médialicencek érvénytelenné válnak a Microsoft Windows újratelepítése, illetve a médiatartalom másik számítógépre helyezése után. Ha a médiafájlok licencei érvénytelenné válnak, újra kell másolnia a fájlokat az eredeti CD-ről.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 925707 - Utolsó ellenőrzés: 2007. január 26. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows Media Player 11
Kulcsszavak: 
kbinfo kbtshoot kbexpertisebeginner KB925707
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com