Windows Media Player 11 Beta kan geen reservekopieën maken van licenties voor beveiligde media

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 925707 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Bèta-informatie
In dit artikel wordt een bètaversie van een Microsoft-product beschreven. De informatie in dit artikel wordt u in de huidige vorm aangeboden en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Voor dit bètaproduct is geen officiële Microsoft-productondersteuning beschikbaar. Als u meer informatie wilt over ondersteuning voor een bètaversie, raadpleegt u de meegeleverde documentatie bij de bètaproductbestanden. U kunt ook de website bezoeken waarvan u de versie hebt gedownload.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Inleiding

In dit artikel wordt beschreven dat Microsoft Windows Media Player 11 Beta geen optie biedt voor het maken van back-ups van licenties voor beveiligde media.

Meer informatie

Windows Media Player 11 Beta biedt geen optie voor het maken van back-ups van licenties voor beveiligde media. Om deze reden behoren externe inhoudsproviders te voorzien in methoden voor het volgende:
  • Het maken van back-ups en het herstellen van licenties in mediaprogramma's
  • Het bijwerken van de licentie voor bestaande media-inhoud
Als u audio-inhoud kopieert vanaf een cd met de optie Muziek tegen kopiëren beveiligen ingeschakeld in Windows Media Player, en er vervolgens een probleem optreedt met de DRM-opslagruimte (Digital Rights Management) op de computer, is het niet mogelijk om de medialicenties te herstellen. Medialicenties kunnen bijvoorbeeld ongeldig worden nadat u Microsoft Windows opnieuw hebt geïnstalleerd of nadat u media-inhoud naar een andere computer hebt verplaatst. Als de medialicenties ongeldig zijn geworden, moet u de media opnieuw kopiëren vanaf de oorspronkelijke cd.

Eigenschappen

Artikel ID: 925707 - Laatste beoordeling: donderdag 16 november 2006 - Wijziging: 1.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows Media Player 11
  • Microsoft Windows Media Player 11 Beta
Trefwoorden: 
kbinfo kbtshoot kbexpertisebeginner KB925707

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com