Как се разрешават и забраняват предупредителни съобщения за хипервръзка в програмите от 2007 Office и Office 2010

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 925757
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

ВЪВЕДЕНИЕ

Тази статия с инструкции "стъпка по стъпка" описва разрешава и забранява предупредително съобщение всеки път, когато щракнете върху хипервръзка в програма от 2007 Microsoft Office или Microsoft Office 2010. 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Важно Този раздел, метод или задача съдържа информация за модифициране на системния регистър. Имайте предвид, че при неправилна промяна на системния регистър е възможно да възникнат сериозни проблеми. Затова следвайте внимателно тези стъпки. За допълнителна защита направете резервно копие на системния регистър, преди да го промените. В случай на възникване на проблем чрез това копие ще можете да възстановите системния регистър. За допълнителна информация как да направите резервно копие на системния регистър или да го възстановите щракнете върху следния номер на статия от Базата знания на Microsoft, за да я прегледате:
322756 Създаване на резервно копие и възстановяване на системния регистър в Windows


В 2007 Office и в Office 2010, когато щракнете върху хипервръзка или обект, който прави връзка към изпълним файл, получавате следното предупредително съобщение:
Отваряне на "път/файл".
Хипервръзките могат да навредят на вашия компютър и данни. За да предпазите компютъра си, щраквайте само върху хипервръзки от надеждни източници. Искате ли да продължите?
Това поведение възниква независимо от настройките за нивото на защита.

Забележка За да намерите своите настройки за нивото на защита, посочете към Макрос в менюто Инструменти и след това щракнете върху Защита.

Освен това, когато отваряте TIFF изображения или файлове на Microsoft Document Imaging (MDI), получавате следното предупредително съобщение:
Отваряне на път/файл.
Някои файлове могат да съдържат вируси или да навредят по друг начин на вашия компютър. Важно е да бъдете сигурни, че този файл е от надежден източник. Желаете ли да отворите този файл?
Получавате това предупредително съобщение дори когато вече сте приложили този ключ от системния регистър, който се описва в тази статия. Това предупредително съобщение идва от файла HLINK.dll, когато се обработва навигацията до връзката. Можете да направите разлика между предупредително съобщение за хипервръзка на 2007 Office или 2010 Office и предупредително съобщение на HLINK, като погледнете за кавички около пътя до файла в предупредителното съобщение. Съобщението на 2007 Office или Office 2010 съдържа кавички. Съобщението от HLINK не съдържа кавички. 2007 Office и Office 2010 опитват да определят дали самият файлов тип е небезопасен, като проверяват разширението, идентификатора на програма, идентификатора на клас и типа на MIME на документа.

Как се разрешават и забраняват предупреждения на хипервръзки в програмите от 2007 Office и Office 2010

За да разрешим предупрежденията на хипервръзки за програмите от 2007 Office и за програмите от Office 2010 вместо вас, преминете към раздела "Решете моя проблем". Ако предпочитате да разрешите сами настройката, отидете на раздела "Нека реша проблема сам".

Решете моя проблемЗа да решите автоматично този проблем, щракнете върху бутона или връзката Fix it. В диалоговия прозорец Изтегляне на файлове щракнете върху Изпълнение и следвайте стъпките в съветника на Fix it.


Разрешаване на предупреждения на хипервръзки
Microsoft Fix it 50681


Забележки
 • Възможно е този съветник да е само на английски език. Автоматичната корекция обаче работи и за други езикови версии на Windows.
 • Ако не сте на проблемния компютър, можете да запишете решението на проблема на флаш устройство или компактдиск и след това да го изпълните на проблемния компютър.

След това отидете на раздела "Това реши ли проблема?".Нека реша проблема сам

За да разрешите или забраните предупрежденията на хипервръзки в програмите от 2007 Office и програмите от Office 2010, когато се използва адрес http://, адрес notes:// или адрес ftp://, трябва да създадете нов подключ на системния регистър. За да направите това, изпълнете следните стъпки:
 1. Щракнете върху Старт, а след това върху Изпълнение.
 2. В диалоговия прозорец Отвори въведете regedit и натиснете OK.

  Забележки
  • Трябва да модифицирате само един от тези подключове на системния регистър. Не е необходимо да променяте и двата.
  • Ако подключът Security (Защита) вече съществува, преминете направо към стъпка 6, след като изберете подключа Security.
 3. В редактора на системния регистър намерете един от следните подключове на системния регистър за 2007 Office: 
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\CommonHKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\12.0\Common
  Или в редактора на системния регистър намерете един от следните подключове на системния регистър за Office 2010: 
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\CommonHKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\14.0\Common
 4. Щракнете върху подключа на системния регистър, посочете към New (Създай) в менюто Edit (Редактиране) и щракнете върху Key (Ключ).
 5. Въведете Security и натиснете Enter, за да дадете име на ключа.
 6. В менюто Edit (Редактиране) посочете New (Създай) и след това щракнете върху DWORD Value (Стойност DWORD).
 7. Въведете DisableHyperlinkWarning и натиснете Enter, за да дадете име на записа.
 8. В десния екран щракнете с десния бутон на мишката върху DisableHyperlinkWarning и щракнете върху Modify (Модифициране).
 9. В Edit DWORD Value (Редактиране на стойността DWORD) щракнете върху Decimal (Десетична), въведете 1 или 0 под Value data (Данни за стойността).

  Забележка Стойност 0 разрешава предупредителното съобщение на хипервръзка. Стойност 1 забранява предупредителното съобщение на хипервръзка.
 10. Щракнете върху OK.
 11. Затворете редактора на системния регистър.

Ако все още получавате предупредително съобщение

След като забраните предупредителните съобщения, можете все пак да получите предупредително съобщение от Microsoft Windows. Ако продължите да получавате предупредително съобщение, след като изпълните стъпките в тази статия, използвайте един от следващите методи, за да отстраните проблема. 

Забележка Метод 1 се отнася само до Windows XP и по-ранни версии на Windows. За Windows Vista и за по-нови версии на Windows използвайте метод 2. 

Метод 1: Изключете опцията "Потвърждаване на отварянето след изтегляне" за типа файл, който опитвате да отворите

 1. Щракнете върху My Computer (Моят компютър).
 2. В менюто Инструменти щракнете върху Опции за папките.
 3. В раздела Типове файлове изберете съответното име на файлово разширение (например WMV) в полето Регистрирани типове файлове и после щракнете върху Разширени.
 4. Щракнете, за да премахнете отметката от квадратчето Потвърждаване на отварянето след изтегляне, след което щракнете върху OK.
 5. В диалоговия прозорец Опции за папките щракнете върху Затвори.

Метод 2: Промяна на подключа на системния регистър HKEY_CLASSES_ROOT\WMVFile\EditFlags

Използвайте този метод, ако предупредителното съобщение засяга повече от един компютър. 

За да изключите предупредителното съобщение, изпълнете следните стъпки:
 1. Щракнете върху Старт, щракнете върху Изпълнение, въведете regedit, след което щракнете върху OK.
 2. Намерете следния подключ на системния регистър:
  HKEY_CLASSES_ROOT\WMVFile\EditFlags
 3. Щракнете върху EditFlags и след това върху Rename (Преименуване) в менюто Edit (Редактиране).
 4. Въведете OldEditFlags и натиснете ENTER.
 5. В менюто Edit (Редактиране) посочете New (Създай) и след това щракнете върху DWORD Value (Стойност DWORD).
 6. Въведете EditFlags и натиснете ENTER.
 7. В менюто Edit (Редактиране) щракнете върху Modify (Модифицирай).
 8. В диалоговия прозорец Edit DWORD Value (Редактиране на стойността на DWORD) щракнете върху Hexadecimal (Шестнадесетична) под Base (Основа).
 9. Въведете 10000 и щракнете върху OK.
За да разрешите отново предупредителното съобщение, изпълнете следните стъпки:
 1. Щракнете върху Старт, щракнете върху Изпълнение, въведете regedit, след което щракнете върху OK.
 2. Намерете следния подключ на системния регистър:
  HKEY_CLASSES_ROOT\WMVFile\EditFlags
 3. Щракнете върху EditFlags и след това върху Modify (Модифициране) в менюто Edit (Редактиране).
 4. Въведете 0 и щракнете върху OK.

Забележка Дори и след като изпълните тези стъпки, ще получавате предупредителното съобщение, ако отворите файлове в Office 2010 под Защитен изглед.Това реши ли проблема?

 • Проверете дали проблемът е решен. Ако е решен, не е необходимо да четете по-нататък в този раздел. Ако проблемът не е решен, може да се обърнете към поддръжката.
 • Ще ви бъдем признателни за предоставената от вас обратна информация. За да предоставите обратна информация или да съобщите за проблеми с това решение, добавете коментар в блога "Решете моя проблем" или ни изпратете имейл съобщение.
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Свойства

ID на статията: 925757 - Последна рецензия: 21 декември 2011 г. - Редакция: 1.1
Ключови думи: 
kbexpertisebeginner kbhowto kbfixme kbmsifixme KB925757

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com