Zbirka posodobitev (oktober 2006) za operacijski sistem Windows XP Media Center Edition

Prevodi člankov Prevodi člankov
ID članka: 925766 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Na tej strani

POVZETEK

Microsoft je izdal zbirko posodobitev (oktober 2006) za operacijski sistem Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005. Ta zbirka posodobitev je za računalnike, v katerih je nameščena zbirka posodobitev 2 za operacijski sistem Windows XP Media Center Edition 2005. Če želite več informacij o zbirki posodobitev 2, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
900325 Zbirka posodobitev 2 za operacijski sistem Windows XP Media Center Edition 2005 (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)

DODATNE INFORMACIJE

Informacije o prenosu

Če želite pridobiti zbirko posodobitev (oktober 2006) za operacijski sistem Windows XP Media Center Edition 2005, jo lahko prenesete s spletnega mesta Microsoft Windows Update ali iz centra za prenose za operacijski sistem Windows.

Spletno mesto Windows Update

http://update.microsoft.com

Center za prenose za operacijski sistem Windows

Iz Microsoftovega centra za prenose lahko prenesete to datoteko:


Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite paket 925766.

Datum izdaje: 24. oktober 2006

Če želite več informacij o prenosu Microsoftovih datotek za podporo, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
119591 Kako pridobiti Microsoftove datoteke za podporo prek spletnih storitev (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)
Microsoft je pregledal datoteko in ne vsebuje virusov. Microsoft je uporabil najnovejšo protivirusno programsko opremo, ki je bila na voljo na datum objave. Datoteka je shranjena v varovanih strežnikih, zato je nepooblaščene osebe ne morejo spreminjati.

Zahteve

Če želite namestiti to zbirko posodobitev, morate v računalniku imeti nameščen operacijski sistem Windows XP Media Center Edition 2005. Namestiti morate posodobitev, ki je opisana v tem članku iz Microsoftove zbirke znanja:
900325 Zbirka posodobitev 2 za operacijski sistem Windows XP Media Center Edition 2005 (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)

Informacije o nadomeščanju hitrega popravka

To je zbirka posodobitev. Ta zbirka posodobitev nadomešča te posodobitve:
919803 Zbirka posodobitev (julij 2006) za operacijski sistem Windows XP Media Center Edition (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)
914548 Zbirka posodobitev (april 2006) za operacijski sistem Windows XP Media Center Edition (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)
908250 Za računalnike, v katerih je nameščena posodobitev, je na voljo zbirka posodobitev 908250 (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)
912067 Zbirka posodobitev (januar 2006) za operacijski sistem Windows XP Media Center Edition (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)
913437 V računalniku, v katerem je nameščena korejska različica operacijskega sistema Windows XP Media Center Edition 2005, programi HTML ne podpirajo znakov na tipkovnici, ki niso angleški (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)

Težave, ki jih ta posodobitev odpravlja

Poleg popravkov, ki so vključeni v posodobitve, navedene v razdelku »Informacije o nadomeščanju hitrega popravka«, ta posodobitev odpravlja te težave:
  • Pri iskanju storitev v operacijskem sistemu Windows XP Media Center Edition 2005 ni mogoče najti povezane italijanske (Rim) 810 megaherčne (MHz) različice MUX-a.
  • Windows XP Media Center morda ni združljiv z nekaterimi vtičniki drugih izdelovalcev za tok zvoka.
  • Po namestitvi programa Microsoft Windows Media Player 11 lahko pride do tekmovanja. Zaradi te težave licence za posnete in zaščitene TV-programe niso shranjene. TV-programi, ki jih posnamete pri ponudniku, kot je HBO ali Showtime, se predvajajo le do treh dni.

Informacije za razširitvene naprave Windows Media Center Extender

Razširitvene naprave Windows Media Center Extender, kot je na primer Microsoft Xbox 360, uporabljajo omrežna vrata za komuniciranje prek omrežja z računalniki, v katerih je nameščen operacijski sistem Windows XP Media Center Edition 2005. V to zbirko posodobitev so vključene posodobitve za programe Media Center, ki so bili prej v požarnih zidovih drugih izdelovalcev morda konfigurirani kot »odobreni« ali »dovoljeni«. Če uporabljate požarni zid drugega izdelovalca, ga morate ročno posodobiti, da bi nove različice teh programov lahko dostopale do vrat. Če požarnega zidu ne posodobite, lahko pride do težav, ko razširitveno napravo Windows Media Center Extender poskusite priključiti na računalnik, v katerem je nameščen program Media Center.

Če želite več informacij o konfiguraciji požarnega zidu za razširitveno napravo Windows Media Center Extender, obiščite to Microsoftovo spletno mesto:
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/extender/setup/firewall/config.mspx

Tehnična podpora za Media Center

Ker je bil operacijski sistem Microsoft Windows XP Media Center Edition vključen v strojno opreme ali računalnik, ponuja izdelovalec strojne opreme tehnično podporo in pomoč za to programsko opremo. Izdelovalec je morda prilagodil namestitev z enoličnimi komponentami, kot so na primer posebni gonilniki naprav in izbirne nastavitve, da bi v največji mogoči meri povečal učinkovitost delovanja te strojne opreme. Če potrebujete tehnično pomoč za operacijski sistem Windows XP Media Center Edition, se obrnite neposredno na izdelovalca, ker je izdelovalec najbolje usposobljen za nudenje pomoči za programsko opremo, ki jo je namestil v strojno opremo.

Lahko pa obiščete spletno mesto z informacijami o izdelku Windows XP Media Center Edition na tem Microsoftovem spletnem mestu:
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter

Lastnosti

ID članka: 925766 - Zadnji pregled: 16. maj 2011 - Revizija: 3.0
VELJA ZA:
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Ključne besede: 
kbfix atdownload kbqfe kbprb kbexpertisebeginner KB925766

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com