Ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα-πελάτη Nortel VPN και IPsec την ίδια στιγμή στα Windows XP ή στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 925894 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία την ίδια στιγμή στα Microsoft Windows XP ή στα Microsoft Windows 2000:
  • Ένα πρόγραμμα-πελάτη εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) Nortel
  • Η υλοποίηση της ασφάλειας (IPsec) πρωτοκόλλου Internet που είναι ενσωματωμένη στα Windows 2000 και Windows XP
Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διοχέτευση VPN για πρόσβαση σε πόρους σε ένα δίκτυο επιχείρησης σε ποιο τομέα και απομόνωση διακομιστή αναπτύσσονται πολιτικές.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αυτό το ζήτημα επιλύεται στην V6.01 προγράμματος-πελάτη VPN Nortel. Αυτή η έκδοση του προγράμματος-πελάτη VPN Nortel είναι συμβατό με τα Windows IPsec. V6.01 υπολογιστή-πελάτη VPN Nortel είναι διαθέσιμο για λήψη για υπολογιστές που εκτελούν Windows XP ή Windows 2000.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ σύνδεση Nortel VPN πρέπει να ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί διέλευσης μετάφρασης διευθύνσεων δικτύου (NAT) για να εκτελέσετε την ίδια στιγμή με IPsec των Windows. NAT Traversal έχει ρυθμιστεί στη συσκευή Nortel VPN (πλευρά διακομιστή) και δεν έχει ρυθμιστεί στον υπολογιστή-πελάτη VPN. Οι χρήστες του υπολογιστή-πελάτη VPN Nortel πρέπει να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστή Nortel VPN ή το γραφείο υποστήριξης για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα από τα ακόλουθα:
  • Η σωστή έκδοση του προγράμματος-πελάτη VPN Nortel
  • Μια σύνδεση VPN, η οποία έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί το NAT Traversal
Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα-πελάτης VPN Nortel, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Nortel Web:
http://support.Nortel.com/Go/Main.jsp
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.ΣΗΜΕΙΩΣΗΠρόσβαση υπολογιστή-πελάτη Nortel VPN σε αυτήν την τοποθεσία, πρέπει να έχετε μια συμφωνία συντήρησης με Nortel και παρέχετε πιστοποιήσεις του κωδικού πρόσβασης.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ζητήματα συνύπαρξης που συχνά παρουσιάζονται ανάμεσα σε προϊόντα υπολογιστή-πελάτη VPN άλλων κατασκευαστών και την υλοποίηση της IPsec που είναι ενσωματωμένη στα Windows, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=705b6d76-3dbc-4173-bb75-c3f066cbc160&displaylang=en
Οι πληροφορίες και η λύση που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο απεικονίζουν την τρέχουσα άποψη της Microsoft Corporation για αυτά τα θέματα κατά την ημερομηνία της δημοσίευσης. Η λύση αυτή είναι διαθέσιμη μέσω της Microsoft ή μέσω μιας υπηρεσίας παροχής άλλου κατασκευαστή. Η Microsoft δεν συνιστά ιδιαίτερα οποιαδήποτε υπηρεσία παροχής ή λύση άλλου κατασκευαστή η οποία ενδέχεται να περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν υπηρεσίες παροχής ή λύσεις άλλων κατασκευαστών οι οποίες δεν περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Επειδή η Microsoft πρέπει να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, οι πληροφορίες αυτές δεν πρέπει να ερμηνευτούν ως δέσμευση από την πλευρά της Microsoft. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών που διατίθενται ή για οποιαδήποτε λύση που παρουσιάζεται από τη Microsoft ή από οποιονδήποτε αναφερόμενο άλλο κατασκευαστή.

Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση και αποκλείει κάθε αντιπροσώπευση, εγγύηση και συνθήκη, είτε είναι ρητή, σιωπηρή ή θεσμοθετημένη. Σε αυτές περιλαμβάνονται, ενδεικτικά, αντιπροσωπεύσεις, εγγυήσεις ή συνθήκες τίτλων, μη παραβίαση δικαιωμάτων, ικανοποιητικής κατάστασης, εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, όσον αφορά οποιαδήποτε υπηρεσία, λύση, προϊόν ή άλλα στοιχεία πληροφοριών. Σε καμία περίπτωση η Microsoft δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε λύση άλλου κατασκευαστή η οποία αναφέρεται σε αυτό το άρθρο.Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 925894 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbexpertiseinter kbmt KB925894 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:925894

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com