Ενημερωμένο εργαλείο προετοιμασίας συστήματος για το Windows Server 2003 SP2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 926028 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2) περιλαμβάνει μια ενημερωμένη έκδοση του εργαλείου προετοιμασίας συστήματος System Preparation (Sysprep.exe) για τον Windows Server 2003. Το εργαλείο Sysprep.exe βρίσκεται στο αρχείο .cab των Windows Server 2003 SP2. Χρησιμοποιήστε αυτήν την έκδοση του εργαλείου Sysprep.exe κατά την ανάπτυξη του Windows Server 2003 SP2.

Για να αποκτήσετε την ενημερωμένη έκδοση του εργαλείου Sysprep.exe, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=93f20bb1-97aa-4356-8b43-9584b7e72556

Περισσότερες πληροφορίες

Το εργαλείο προετοιμασίας συστήματος

Το εργαλείο προετοιμασίας συστήματος επιτρέπει στους διαχειριστές να προετοιμασία ειδώλων συστήματος του Windows Server 2003 ως μέρος ενός αυτοματοποιημένου ανάπτυξης. Αυτό το εργαλείο είναι μια ενημερωμένη έκδοση του εργαλείου System Preparation, το οποίο περιλαμβάνεται στον Windows Server 2003.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο προετοιμασίας συστήματος (System Preparation) για να εκτελέσετε τις εξής εργασίες με τρόπο που υποστηρίζεται από τη Microsoft:
  • Προετοιμάστε τα Windows για αντιγραφή από έναν υπολογιστή σε άλλον.
  • Αλλάξτε τα αναγνωριστικά ασφαλείας (SID) καθώς και άλλες ρυθμίσεις συστήματος και παραμέτρων, για να τα κάνετε μοναδικά.
  • Ρυθμίστε τις παραμέτρους των πληροφοριών που αφορούν το χρήστη, ώστε ο τελικός χρήστης να μπορεί να προσαρμόσει πότε ξεκινούν τα Windows για πρώτη φορά.
  • Δημιουργήστε εικόνες λειτουργικών συστημάτων.
  • Αυτοματοποιήστε το πρόγραμμα μίνι Εγκατάστασης των Windows.
  • Πραγματοποιήστε εργασίες ελέγχου.

Το αρχείο Sysprep.inf

Το αρχείο Sysprep.inf είναι το αρχείο απαντήσεων για το εργαλείο Sysprep.exe. Για να δημιουργήσετε το αρχείο Sysprep.inf, χρησιμοποιήστε τοΤο πρόγραμμα εγκατάστασης του Sysprepεπιλογή όταν εκτελείτε τον "Οδηγό διαχείρισης εγκατάστασης".

Το αρχείο Deploy.cab

Το αρχείο Support\Tools\Deploy.cab περιλαμβάνει το αρχείο Deploy.chm. Το Deploy.chm είναι ένα λεπτομερές αρχείο της Βοήθειας (Help), που περιγράφει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες των εργαλείων ανάπτυξης του Windows Server 2003 και τον τρόπο χρήσης αυτών των εργαλείων. Αυτό το αρχείο βοήθειας περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο Sysprep.exe.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 926028 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwinservsetup atdownload kbinfo kbmt KB926028 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:926028

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com