MS06-035: A Távtelepítési szolgáltatás biztonsági rése távolról végrehajtott kódfuttatást tehet lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 926121 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft közzétette az MS06-077. számú biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza. A tudnivalók között megtalálhatók a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információk is. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Ismert problémák

A Távtelepítési szolgáltatás (RIS) a Microsoft Windows 2000 egy választható összetevője. A Windows Update csak akkor ajánlja fel ezt a frissítést, ha a szolgáltatás telepítve van.

Ha letölti ezt a biztonsági frissítést a Microsoft Letöltőközpontból, majd manuálisan telepíti egy Távtelepítési szolgáltatást nem futtató, Windows 2000 rendszerű számítógépre, hiányzó előfeltételről tájékoztató hibaüzenet jelenik meg, és a frissítés telepítése nem történik meg. Ha olyan parancsfájlt vagy külső gyártótól származó eszközt használ a telepítéshez, amely elrejti a felbukkanó alapértelmezett hibaüzeneteket, az üzenet nem fog megjelenni. Ez része a folyamatnak.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 926121 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 9. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 2000 Server SP4 a következő platformokon
    • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
    • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
    • Microsoft Windows 2000 Server
    • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Small Business Server 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbwin2000presp5fix kbexpertiseinter kbexpertisebeginner KB926121
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com