MS06-035: A Távtelepítési szolgáltatás biztonsági rése távolról végrehajtott kódfuttatást tehet lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 926121 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft közzétette az MS06-077. számú biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza. A tudnivalók között megtalálhatók a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információk is. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Ismert problémák

A Távtelepítési szolgáltatás (RIS) a Microsoft Windows 2000 egy választható összetevője. A Windows Update csak akkor ajánlja fel ezt a frissítést, ha a szolgáltatás telepítve van.

Ha letölti ezt a biztonsági frissítést a Microsoft Letöltőközpontból, majd manuálisan telepíti egy Távtelepítési szolgáltatást nem futtató, Windows 2000 rendszerű számítógépre, hiányzó előfeltételről tájékoztató hibaüzenet jelenik meg, és a frissítés telepítése nem történik meg. Ha olyan parancsfájlt vagy külső gyártótól származó eszközt használ a telepítéshez, amely elrejti a felbukkanó alapértelmezett hibaüzeneteket, az üzenet nem fog megjelenni. Ez része a folyamatnak.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 926121 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 9. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 2000 Server SP4 a következő platformokon
    • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
    • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
    • Microsoft Windows 2000 Server
    • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Small Business Server 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbwin2000presp5fix kbexpertiseinter kbexpertisebeginner KB926121
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com