Δεν μπορείτε να αλλάξετε τις πληροφορίες χρήστη στη σελίδα "Ρυθμίσεις μου" στο SharePoint Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 926202 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε κλικΕπεξεργασία στοιχείουστη σελίδα ρυθμίσεις μου για να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Office SharePoint Server 2007, δεν είναι διαθέσιμη τη δυνατότητα να αλλάξετε τις πληροφορίες χρήστη.

Αιτία

Στον SharePoint Server 2007, τα πεδία πληροφοριών χρήστη είναι μόνο για ανάγνωση και πεδία. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή τα δεδομένα πληροφοριών χρήστη είναι πατημένο από το χώρο αποθήκευσης προφίλ του SharePoint Server 2007.

Εάν ένας χρήστης αλλάξει με μη αυτόματο τρόπο αυτές τις πληροφορίες, οι πληροφορίες διαγράφονται την επόμενη φορά που θα είναι πατημένο δεδομένων πληροφοριών χρήστη από το χώρο αποθήκευσης προφίλ του SharePoint Server 2007.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 926202 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office SharePoint Server 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbexpertiseinter kbmt KB926202 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:926202

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com