Οι πληροφορίες κεφαλίδας δεν εμφανίζεται στο Entourage για ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται χρησιμοποιώντας το Exchange ActiveSync

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 926521 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο. Σε μια εταιρεία Microsoft Exchange Server 2003, αποστέλλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από φορητή συσκευή χρησιμοποιώντας το Exchange ActiveSync. Αργότερα, όταν προβάλλετε το φάκελο "Απεσταλμένα" στο Microsoft Entourage, οι πληροφορίες κεφαλίδας δεν εμφανίζεται για αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, εάν ανοίξετε αυτό το μήνυμα, θα παρατηρήσετε ότι οι πληροφορίες κεφαλίδας περιλαμβάνεται στην ενότητα σώματος του μηνύματος. Ωστόσο, οι πληροφορίες κεφαλίδας είναι δυσανάγνωστα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή προστίθενται δύο επιπλέον γραμμές που σχετίζονται με το μήνυμα αποστολέα και παραλήπτη με τις πληροφορίες κεφαλίδας, όταν χρησιμοποιείτε το Exchange ActiveSync για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτές οι πρόσθετες γραμμές δεν γίνεται στο Entourage:

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΊΑ ΑΠΌ:<user@domain.com> </user@domain.com>
RCPT ΣΕ:<user2@domain.com></user2@domain.com>

Οι γραμμές αυτές συμμορφώνονται με το Request for Comments (RFC), 821 και χρησιμοποιούνται από προγράμματα-πελάτες για τον υπολογισμό τουBCCπληροφορίες (παραληπτών που αντιγράφονται σε αυτό το μήνυμα blindly).

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Outlook ή το Microsoft Outlook Web Access για να προβάλετε το πλήρες μήνυμα.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 926521 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 2008 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbmobility kbemail kbtshoot kbprb kbmt KB926521 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:926521

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com