A RIES szolgáltatás nem állítja alaphelyzetbe az Internet Explorer 7 néhány beállítását

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 926717 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

A RIES szolgáltatás Windows Internet Explorer 7 alkalmazásban történő használatát követően a szolgáltatás néhány beállítást nem állít vissza az alapértelmezett állapotra.

Kerülő megoldás

A RIES szolgáltatással nem állítható vissza a következő négy beállítás, mert azokat az Internet Explorer programtól eltérő alkalmazások használják. Ez a négy beállítás a következő:
 • FTP típusú mappanézet engedélyezése (Internet Explorer alkalmazáson kívül)
 • Passzív FTP használata (a tűzfal és a DSL-modem használhatóságához)
 • Mindig a ClearType technológiát használja
 • A tanúsítvány visszavonásának ellenőrzése
E beállítások visszaállításához a számítógépen futó operációs rendszertől függően válasszon az alábbi lehetőségek közül.

Microsoft Windows XP és Microsoft Windows Server 2003 esetén

 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, a megjelenő párbeszédpanel beviteli mezőjébe írja be az Inetcpl.cpl parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 2. Az Internet tulajdonságai párbeszédpanelen kattintson a Speciális fülre, majd az Alapértelmezések visszaállítása gombra.

  Megjegyzés: A beállításokat a módosítani kívánt beállításokhoz tartozó jelölőnégyzetek bejelölésével vagy a jelölésük törlésével kézzel is visszaállíthatja.

Windows Vista esetén

 1. Kattintson a Start gombra, írja be az inetcpl.cpl parancsot a Keresés megkezdése mezőbe, majd a Programok listában kattintson az inetcpl.cpl elemre.
 2. Az Internet tulajdonságai párbeszédpanelen kattintson a Speciális fülre, majd az Alapértelmezések visszaállítása gombra.

  Megjegyzés: A beállításokat a módosítani kívánt beállításokhoz tartozó jelölőnégyzetek bejelölésével vagy a jelölésük törlésével kézzel is visszaállíthatja.
A RIES szolgáltatás nincs hatással a következő beállításokra:
 • A helyi (intranetes) hálózat automatikus észlelése beállítás alapértelmezés szerint engedélyezve van. A beállítás módosításához hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson az Internet tulajdonságai párbeszédpanel Biztonság lapján a Helyi intranet ikonra, majd a Helyek gombra.
  2. Jelölje be A helyi (intranetes) hálózat automatikus észlelése beállítás melletti jelölőnégyzetet.

   Megjegyzés: A helyi (intranetes) hálózat automatikus észlelése jelölőnégyzet alatti három jelölőnégyzet alapértelmezés szerint nincs bejelölve.
 • A helyi intranetre vonatkozó Kiszolgálóellenőrzés (https:) megkövetelése az egész zónában jelölőnégyzet alapértelmezés szerint nincs bejelölve. A beállítás visszaállításához hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson az Internet tulajdonságai párbeszédpanel Biztonság lapján a Helyi intranet ikonra, majd a Helyek gombra.
  2. A Helyi intranet párbeszédpanelen kattintson a Speciális gombra.
  3. Törölje a Kiszolgálóellenőrzés (https:) megkövetelése az egész zónában jelölőnégyzet jelölését.
 • A megbízható helyekre vonatkozó Kiszolgálóellenőrzés (https:) megkövetelése az egész zónában jelölőnégyzet alapértelmezés szerint be van jelölve. A beállítás visszaállításához hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson az Internet tulajdonságai párbeszédpanel Biztonság lapján a Megbízható helyek ikonra, majd a Helyek gombra.
  2. A Megbízható helyek párbeszédpanelen jelölje be a Kiszolgálóellenőrzés (https:) megkövetelése az egész zónában jelölőnégyzetet.
 • Alapértelmezés szerint engedélyezve van az Eszköztárak rögzítése beállítás. Az Internet Explorer 7 alkalmazásban mutasson a Nézet menü Eszköztárak pontjára, majd engedélyezze az Eszköztárak rögzítése beállítást.

Hivatkozások

A RIES szolgáltatás használatáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
923737 Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítására szolgáló program (RIES) használata
A RIES szolgáltatásról további információt a Microsoft alábbi webhelyein talál:
http://blogs.msdn.com/ie/archive/2006/06/12/628499.aspx
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/ie/ieak7/default.mspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 926717 - Utolsó ellenőrzés: 2007. november 21. - Verziószám: 1.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 7
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
 • Windows Internet Explorer 7 in Windows Vista
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb kbexpertisebeginner KB926717
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com