Συνημμένο λείπει από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται σε μια βιβλιοθήκη εγγράφων του Microsoft Windows SharePoint Services 3.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 926891 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Microsoft Exchange Server, όπως το Microsoft Office Outlook, για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια βιβλιοθήκη εγγράφων του Microsoft Windows SharePoint Services 3.0. Το μήνυμα περιέχει ένα συνημμένο. Σε αυτό το σενάριο, το μήνυμα φτάνει στη βιβλιοθήκη εγγράφων. Ωστόσο, λείπει το συνημμένο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν συσχετίζεται με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της βιβλιοθήκης εγγράφων. Όταν το κάνετε αυτό, η υπηρεσία διαχείρισης καταλόγου του SharePoint μπορεί να προσθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
 • Internet κωδικοποίηση = 1310720
 • mAPIRecipient = false
Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά πρέπει να προστεθούν στην επαφή, ώστε να αποστέλλονται σωστά το συνημμένο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Active Directory Service Interfaces (ADSI) για να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο τα δύο χαρακτηριστικά που λείπουν. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

ΣημείωσηΣτο CD των Microsoft Windows Server 2003, το ADSI Edit περιλαμβάνεται στα εργαλεία υποστήριξης των Windows. Για να εγκαταστήσετε την υποστήριξη εργαλεία για τον Windows Server 2003, χρησιμοποιήστε το SUPTOOLS.Πρόγραμμα MSI που βρίσκεται στο φάκελο Support\Tools. Για να εγκαταστήσετε τα εργαλεία υποστήριξης για τα Windows 2000, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα Setup.exe που βρίσκεται στο φάκελο Support\Tools.
 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση, πληκτρολογήστεAdsiedit.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOK.
 2. Αναπτύξτε το στοιχείοΕπεξεργασία ADSI, αναπτύξτε το στοιχείο[ΤομέαΌνομα_τομέα], αναπτύξτε το στοιχείοDC =Όνομα_τομέαDC = com, και στη συνέχεια, αναπτύξτε το στοιχείοCN = Users.
 3. Κάντε δεξιό κλικ στο όνομα χρήστη στον οποίο θέλετε να προσθέσετε τα χαρακτηριστικά που λείπουν και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες.
 4. Στο παράθυρο διαλόγου Ιδιότητες, κάντε διπλό κλικInternet κωδικοποίησησχετικά με τηνΙδιότητα προγράμματος επεξεργασίαςστην καρτέλα.
 5. Με τοΑκέραιο χαρακτηριστικό επεξεργαστήστο παράθυρο διαλόγου, πληκτρολογήστε1310720στο πλαίσιο τιμή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK.
 6. Κάντε διπλό κλικmAPIRecipient.
 7. Με τοΜια δυαδική τιμή χαρακτηριστικού επεξεργαστήστο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίFALSE, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOKδύο φορές.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Στην κονσόλα διαχείρισης του Exchange, μπορείτε να προσθέσετε μια νέα μορφή μηνύματος κάτω από τις καθολικές ρυθμίσεις, να ορίσετε τον τομέα για το πλήρως αναγνωρισμένο όνομα τομέα του διακομιστή του SharePoint και να ορίσετε να ποτέ μην χρησιμοποιείτε μορφή εμπλουτισμένου κειμένου του Exchange.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επαφές και χρήστες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
233209Τα Windows 2000 επαφές και χρήστες

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 926891 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows SharePoint Services 3.0
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbprb kbmt KB926891 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:926891

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com