Το πρόσθετο Adobe PDFMaker δεν είναι εγκατεστημένο στα προγράμματα του Office 2007 κατά την εγκατάσταση του Adobe Acrobat 7.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 926951 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εγκαθιστάτε το Adobe Acrobat 7.0, το πρόσθετο Adobe PDFMaker δεν είναι εγκατεστημένο στα παρακάτω προγράμματα του Microsoft Office 2007:
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
  • Ο Microsoft Office Publisher 2007
  • Το Microsoft Office Word 2007

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το πρόσθετο Adobe PDFMaker πραγματοποιεί έλεγχο έκδοσης για να βεβαιωθείτε ότι η έκδοση του Microsoft Office που χρησιμοποιείται είναι Microsoft Office 2003. Επομένως, το πρόσθετο Adobe PDFMaker δεν είναι δυνατό να εγκατασταθεί στο 2007 προγράμματα του Office.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Adobe Acrobat 7.0 και τις επιλογές υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Adobe στο Web:
http://www.Adobe.com/support/
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με κατασκευαστές για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών επαφής τρίτων κατασκευαστών.
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 926951 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
  • Microsoft Office Publisher 2007
  • Microsoft Office Word 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsetup kbaddin kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB926951 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:926951

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com