Ανοίγει ένα νέο παράθυρο όταν προσπαθείτε να προβάλετε ένα αρχείο προγράμματος του Microsoft Office 2007 σε Windows Internet Explorer 7 ή του Internet Explorer 8

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 927009 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο δεν ισχύει για το Microsoft Office Word 2010.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα έγγραφο του Microsoft Office Word 2007, ένα έγγραφο του Microsoft Office Excel 2007 ή ένα έγγραφο του Microsoft Office PowerPoint 2007 στον Windows Internet Explorer 7 ή του Windows Internet Explorer 8, το έγγραφο ενδέχεται να μην ανοίξει στο ίδιο παράθυρο με τον Internet Explorer. Αντί για αυτό, ανοίγει ένα νέο παράθυρο του Word 2007, Excel 2007 ή το PowerPoint 2007 για να εμφανίσετε το έγγραφο.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση. Το σύστημα Microsoft Office 2007 ορίζει σκόπιμα μια τιμή μητρώου τιμή BrowserFlags για τους τύπους αρχείων για την επιβολή των εγγράφων για να ανοίξετε το παράθυρο εφαρμογής του Office και όχι μέσα στο παράθυρο του Internet Explorer.

Ορισμένες δυνατότητες επεξεργασίας είναι διαθέσιμες μόνο όταν το έγγραφο είναι ανοιχτό εκτός του προγράμματος περιήγησης Web. Επιπλέον, η κορδέλα του Office ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως αναμένεται στον Internet Explorer. Επίσης, οι βελτιώσεις ασφαλείας σε Windows Internet Explorer 7 ή του Internet Explorer 8 εκτελείται σε Windows Vista να ανοίξετε το έγγραφο πέρα από τα πλαίσια χαμηλής ακεραιότητα του Internet Explorer (όταν εκτελείται σε προστατευμένη κατάσταση λειτουργίας) καλύτερα για συνολική ασφάλεια και χρηστικότητα.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Εάν έχετε μια υπάρχουσα εφαρμογή που απαιτεί την παλιά συμπεριφορά, μπορείτε να τροποποιήσετε το μητρώο για να επιτρέψετε τα αρχεία συστήματος του Office 2007 για να ανοίξετε στον Internet Explorer. Σας συνιστούμε να το κάνετε αυτό μόνο αν το απαιτεί η κατάσταση. Εάν κάνετε αυτές τις αλλαγές, θα επηρεαστούν όλους τους χρήστες του υπολογιστή.

Σημείωση Για εφαρμογές που απαιτούν τα αρχεία του Office για να ανοίξετε μέσα στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Web, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα του Internet Explorer ενδέχεται να υπάρχει στο μέλλον λειτουργικά συστήματα που είναι μεταγενέστερη από τα Windows Vista.

Για να μας κάνει για εσάς, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση". Για να το κάνετε αυτό μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυση

Για να αλλάξετε αυτόματα το μητρώο, κάντε κλικ στη σύνδεση Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος . Κάντε κλικ στο κουμπί εκτέλεση στο παράθυρο διαλόγου λήψη αρχείου και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50298
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2


Σημείωση Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σημείωση Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αυτόματες επιδιορθώσεις σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD έτσι ώστε να μπορείτε να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Μεταβείτε στην το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".

Μη αυτόματη επίλυση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Σημειωματάριο (Notepad).
 2. Αντιγράψτε και κατόπιν επικολλήστε το ακόλουθο κείμενο στο Σημειωματάριο (Notepad):
  Windows Registry Editor Version 5.00
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Word.Document.8]
  "BrowserFlags"=dword:80000024
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Word.RTF.8]
  "BrowserFlags"=dword:80000024
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Word.Document.12]
  "BrowserFlags"=dword:80000024
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Word.DocumentMacroEnabled.12]
  "BrowserFlags"=dword:80000024
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Excel.Sheet.8]
  "BrowserFlags"=dword:80000A00
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Excel.Sheet.12]
  "BrowserFlags"=dword:80000A00
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Excel.SheetMacroEnabled.12]
  "BrowserFlags"=dword:80000A00
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Excel.SheetBinaryMacroEnabled.12]
  "BrowserFlags"=dword:80000A00
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PowerPoint.Show.8]
  "BrowserFlags"=dword:800000A0
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PowerPoint.Show.12]
  "BrowserFlags"=dword:800000A0
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PowerPoint.ShowMacroEnabled.12]
  "BrowserFlags"=dword:800000A0
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PowerPoint.SlideShow.8]
  "BrowserFlags"=dword:800000A0
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PowerPoint.SlideShow.12]
  "BrowserFlags"=dword:800000A0
  
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PowerPoint.SlideShowMacroEnabled.12]
  "BrowserFlags"=dword:800000A0
  
 3. Αποθηκεύστε το αρχείο ωςΌνομα αρχείου. αρχεία καταχωρήσεων
 4. Κάντε διπλό κλικ στο Όνομα αρχείουΑυτή η δέσμη ενεργειών μητρώου .reg torun.
 5. Ξεκινήστε τον Internet Explorer 7.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

Ελέγξτε εάν μπορείτε να ανοίξετε το έγγραφο, ένα έγγραφο του Microsoft Office Excel 2007 ή ένα έγγραφο του Microsoft Office PowerPoint 2007 Microsoft Office Word 2007 σε Windows Internet Explorer 7 ή του Windows Internet Explorer 8. Εάν μπορείτε να ανοίξετε έγγραφα, χρειάζεστε πλέον αυτό το άρθρο. Εάν δεν είστε σε θέση να ανοίξετε έγγραφα, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων του Internet Explorer για να ανοίξετε έγγραφα του Office στο κατάλληλο πρόγραμμα του Office αντί στον Internet Explorer, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
162059 Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων του Internet Explorer για να ανοίξετε έγγραφα του Office στο κατάλληλο πρόγραμμα του Office αντί στον Internet Explorer

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 927009 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Word 2007 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Windows Internet Explorer 7
 • Windows Internet Explorer 8
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsifixme kbfixme kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB927009 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 927009

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com