Το πακέτο προγράμματος-πελάτη Microsoft συμπίεσης 1.0 για Windows XP και Windows Server 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 927374 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Το Microsoft συμπίεσης Client Service Pack 1.0 για Microsoft Windows XP και Microsoft Windows Server 2003 περιέχει το αρχείο Msdelta.dll. Το αρχείο Msdelta.dll είναι μια βιβλιοθήκη που είναι μέρος του λειτουργικού συστήματος των Windows Vista. Το αρχείο Msdelta.dll Εξάγει λειτουργικότητα δημιουργίας και εφαρμογής δυαδικό δέλτα. Χρησιμοποιούνται αυτές οι συντελεστές δέλτα για αποτελεσματική λήψη ενημερωμένων εκδόσεων για τα Windows Vista. Αυτό το σύνθετο συμπίεσης η τεχνολογία είναι επίσης κατάλληλη για πολλές άλλες διαφορική συμπίεση σενάρια.

Περισσότερες πληροφορίες

MSDelta είναι η επόμενη γενιά συμπίεση PatchAPI τεχνολογία που συμπεριλήφθηκαν στην προηγούμενη έκδοση της λειτουργίας των Windows το σύστημα. MSDelta παράγει συνήθως δέλτα μικρότερο από PatchAPI.

Για να αποκτήσετε το Microsoft 1.0 Service Pack προγράμματος-πελάτη συμπίεσης για τα Windows XP και Windows Server 2003 Επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft. Για μια πλήρη λίστα Microsoft Πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης και αριθμούς τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντος επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Σε ειδικές περιπτώσεις, οι χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης ενδέχεται να ακυρωθούν, εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημα. Συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης θα ισχύει για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν το λόγω συγκεκριμένη ενημέρωση.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή συμπίεσης Delta Διασυνδέσεις προγραμματισμού, επισκεφθείτε το πρωτόκολλο ακολουθεί Microsoft Developer Network (MSDN) Τοποθεσία στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/bb267312.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 927374 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbinfo kbfix kbqfe kbmt KB927374 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:927374

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com