Το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή του Microsoft Office Document Writer εικόνας και το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή του OneNote 2007 στο Word 2007 και το OneNote 2007 δεν έχουν εγκατασταθεί σε έναν υπολογιστή που εκτελεί ένα λειτουργικό σύστημα 64 bit

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 927383 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Εκτελέστε μία από το 2007 Τα προγράμματα του Microsoft Office που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για" σε ένα υπολογιστή που εκτελεί ένα λειτουργικό σύστημα 64 bit.

Για παράδειγμα, το υπολογιστής εκτελεί έκδοση 64-bit των Windows XP Professional ή 64-bit η έκδοση των Windows Vista. Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή και τα δύο τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Όταν προσπαθείτε να εκτυπώσετε την εικόνα εγγράφου του Microsoft Office Εκτυπωτή Writer και είναι ο εκτυπωτής αποστολή στο OneNote 2007 δεν έχει εγκατασταθεί.
 • Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα φαξ Internet του Microsoft Office Word 2007, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη σε λειτουργία 64-bit συστήματα.
  Σημείωση Για να εντοπίσετε τη δυνατότητα φαξ Internet, κάντε κλικ στην επιλογή του Microsoft Κουμπί Office, και στη συνέχεια στο Αποστολή.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή το έγγραφο του Microsoft Office Πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή Writer εικόνας δεν είναι εγκατεστημένο σε έναν υπολογιστή που εκτελεί μια λειτουργικό σύστημα 64 bit.

Κατάσταση

Αυτό η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Σημείωση Αυτήν τη στιγμή, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή σε έναν υπολογιστή που εκτελεί ένα λειτουργικό σύστημα 64 bit.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 927383 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office OneNote 2007
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprinters kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB927383 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:927383

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com