Driverul de imprimantă Microsoft Office Document Image Writer și driverul de imprimantă OneNote 2007 în Word 2007 și în OneNote 2007 nu se instalează pe un computer care execută un sistem de operare pe 64 de biți

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 927383 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu. Executați una din 2007 Programele Microsoft Office care sunt listate în secțiunea „se aplică la"pe un computerul care execută un sistem de operare pe 64 de biți.

De exemplu, computerul execută versiunea pe 64 de biți ale Windows XP Professional sau 64-bit versiunea de Windows Vista. În acest scenariu, este posibil să apară una sau ambele următoarele simptome:
 • Când încercați să imprimați, imaginea de Document Microsoft Office Scriitor imprimantă și imprimanta trimite la OneNote 2007 sunt nu este instalat.
 • Dacă încercați să utilizați caracteristica de Internet Fax din Microsoft Office Word 2007, primiți următorul mesaj de eroare:
  Această caracteristică nu este disponibilă pe 64 de biți de exploatare sisteme.
  NotăPentru a localiza caracteristica Internet Fax, faceți clic peMicrosoft Butonul Office, apoi indicați spre Trimite.

CAUZĂ

Acest comportament se produce deoarece Microsoft Office Document Imagine scriitor driverul de imprimantă nu este instalată pe un computer care execută un 64-bit operație sistem.

STARE

Acest lucru comportament este cel proiectat.

Notă: În prezent, nu se poate instala driverul de imprimantă fie pe un computer care execută un sistem de operare pe 64 de biți.

Notă: drivere de 64 biți sunt acceptate în Microsoft Office 2010. Puteți descărca versiunea de Office 2010 proces și încercați-o pentru 30 de zile pentru drum liber, sau puteți achiziționa Office 2010.

Descărcați o versiune de Office 2010 proces sau Faceți upgrade la Microsoft Office.

Proprietă?i

ID articol: 927383 - Ultima examinare: 27 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office OneNote 2007
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
Cuvinte cheie: 
kbprinters kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB927383 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:927383

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com