A Windows SharePoint Services 3.0 webhelyén való kereséskor az eredmények között Adobe PDF-dokumentumok nem találhatók

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 927675 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Fontos: A cikk a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosításával is foglalkozik. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, illetve győződjön meg arról, hogy szükség esetén helyre tudja állítani a jegyzéket. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről, visszaállításáról és módosításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
256986 A Microsoft Windows rendszerleíró adatbázisának ismertetése
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A probléma a következőkben leírthoz hasonló helyzeteket okozhat. A Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 webhelyén Adobe Portable Document Format (PDF) dokumentumban szereplő tartalmat keres. A keresési eredmények között azonban nem található PDF-dokumentum. A probléma annak ellenére előfordul, hogy a keresett tartalom a Windows SharePoint Services 3.0 webhelyén, PDF-dokumentumban található.

Oka

Ez azért lehetséges, mert a Windows SharePoint Services 3.0 Windows SharePoint Services Search szolgáltatása nincs beállítva a PDF-dokumentumokhoz való hozzáféréshez.

A megoldás

Figyelmeztetés: A beállításjegyzék beállításszerkesztő (korábbi nevén Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő) vagy egyéb eszköz segítségével történő nem megfelelő szerkesztése komoly problémákhoz vezethet, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a beállításjegyzéket csak saját felelősségére módosíthatja.

A probléma megoldásához ellenőrizze, hogy a Windows SharePoint Services Search szolgáltatás be van-e állítva a PDF-dokumentumokhoz való hozzáféréshez minden olyan kiszolgálón, amelyen az Adobe PDF IFilter telepítve van. Az Adobe PDF IFilter telepítéséhez és a Windows SharePoint Services Search szolgáltatás beállításához hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Az Adobe PDF IFilter az Adobe alábbi webhelyéről tölthető le a telepítéshez:
  http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=2611
  A Microsoft a külső felek elérhetőségi adatait a technikai támogatás eléréséhez szánt segítségnyújtásként teszi közzé. Az elérhetőségi információk értesítés nélkül változhatnak. A Microsoft nem garantálja e felek elérhetőségi adatainak pontosságát.
 2. Adja hozzá az alábbi beállításkulcsot, majd állítsa be az értékét pdf értékre:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\Web Server Extensions\12.0\Search\Applications\<GUID>\Gather\Search\Extensions\ExtensionList\38
  Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot, majd kattintson az OK gombra.
  2. Keresse meg a következő beállításkulcsot (korábbi nevén rendszerleíró kulcs), majd kattintson rá:
   HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\Web Server Extensions\12.0\Search\Applications\GUID\Gather\Search\Extensions\ExtensionList
  3. Mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, és kattintson a Karakterlánc parancsra.
  4. Írja be a 38 értéket, majd nyomja meg az ENTER billentyűt.
  5. Kattintson a jobb gombbal a most létrehozott beállításkulcsra, majd kattintson a Módosítás parancsra.
  6. Írja be az Érték mezőbe a következőt: pdf, majd kattintson az OK gombra.
 3. Ellenőrizze, hogy az alábbi két beállításkulcs létezik, és a megfelelő értékeket tartalmazza.

  Megjegyzés: Ezeket a kulcsokat és az értékeiket a rendszer az Adobe PDF IFilter kiszolgálóra való telepítésekor hozza létre.
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\Web Server Extensions\12.0\Search\Setup\ContentIndexCommon\Filters\Extension\.pdf
   A beállításkulcsnak az alábbi értékkel kell rendelkeznie:
   • Név: Alapértelmezett
    Típus: REG_MULTI_SZ
    Érték: {4C904448-74A9-11D0-AF6E-00C04FD8DC02}
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\Web Server Extensions\12.0\Search\Setup\Filters\.pdf
   A beállításkulcsnak az alábbi értékkel kell rendelkeznie:
   • Név: Alapértelmezett
    Típus: REG_SZ
    Érték: (nem beállított érték)
   • Név: Extension
    Típus: REG_SZ
    Érték: pdf
   • Név: FileTypeBucket
    Típus: REG_DWORD
    Érték: 0x00000001 (1)
   • Név: MimeTypes
    Típus: REG_SZ
    Érték: application/pdf
 4. Töltse fel a PDF-dokumentumokat a Windows SharePoint Services 3.0 webhelyére.
 5. Állítsa le, majd indítsa újra a Windows SharePoint Services Search szolgáltatást. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a cmd parancsot, majd kattintson az OK gombra.
  2. Állítsa le a Windows SharePoint Services Search szolgáltatást. Ehhez írja be a net stop spsearch parancsot a parancssorba, és nyomja le az ENTER billentyűt.
  3. Indítsa el a Windows SharePoint Services Search szolgáltatást. Ehhez írja be a net start spsearch parancsot a parancssorba, és nyomja le az ENTER billentyűt.
  4. Írja be az exit parancsot a parancssorablak bezárásához.
Megjegyzés: Ha a Windows SharePoint Services 3.0 webhelyén az Adobe PDF IFilter kiszolgálóra való telepítése előtt volt PDF-dokumentum, előfordulhat, hogy további lépéseket kell végrehajtania. Miután az Adobe PDF IFilter programot telepítette a kiszolgálóra és beállította, módosítsa a meglévő PDF-dokumentumok tulajdonságait a kiszolgálón. Módosíthat például egy metaadat-tulajdonságot (például címet), vagy a PDF-dokumentumokat ismét feltöltheti a Windows SharePoint Services webhelyére. Ha ezt teszi, a Windows SharePoint Services Search szolgáltatás ismét hozzáférhet a meglévő PDF-dokumentumokhoz.

További információ

A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, amelyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 927675 - Utolsó ellenőrzés: 2007. január 19. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows SharePoint Services 3.0
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb kbexpertiseinter KB927675
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com