Windows XP vagy Windows Server 2003 rendszerben történő indítás esetén a bővítményt tartalmazó Internet Explorer 7 váratlanul kiléphet

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 928426 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Ha a Windows Internet Explorer 7 bővítményt tartalmaz, előfordulhat, hogy az Internet Explorer program váratlanul bezáródik.

Oka

A probléma akkor fordulhat elő, ha egy bővítmény ütközik az Internet Explorer alkalmazással.

A megoldás

A probléma megoldásához a bővítményeket letiltva indítsa el az Internet Explorer programot. Ehhez válassza a Start menü Programok pontját, mutasson a Kellékek, majd a Rendszereszközök pontra, és kattintson az Internet Explorer (bővítmények nélkül) parancsra.

Ha az Internet Explorer programot a bővítmények letiltásával indítja el, az valószínűleg megoldja a problémát. Ezt követően megkeresheti és letilthatja az Internet Explorer alkalmazással ütköző bővítményt. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Indítsa el az Internet Explorer böngészőt.
 2. Mutasson az Eszközök menü Bővítmények kezelése pontjára, majd válassza a Bővítmények engedélyezése és letiltása lehetőséget.
 3. A Bővítmények kezelése párbeszédpanelen kattintson az egyik bővítményre.
 4. Jelölje be a Beállítások csoport Engedélyezés választógombját, majd kattintson az OK gombra.
 5. Indítsa újra az Internet Explorer böngészőt.

  A probléma előfordulása esetén az imént engedélyezett bővítmény ütközik az Internet Explorer programmal.
 6. Ismételje az 1–5. lépést mindaddig, amíg meg nem találja az Internet Explorer programmal ütköző bővítményt. Ha megtalálta, tiltsa le a bővítményt.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 928426 - Utolsó ellenőrzés: 2007. június 26. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003 IA64
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbexpertisebeginner KB928426
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com