Javítás: A felhasználónév és a jelszó hitelesítése sikertelen lehet, amikor a Windows Live ID azonosítóját használó webhelyre az Internet Explorer 6 programot futtató számítógéppel próbál meg bejelentkezni

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 928492 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Tételezzük fel az alábbiakat: Ön Microsoft Windows XP rendszerrel működő, a Microsoft Internet Explorer 6 programot futtató számítógéppel rendelkezik. A számítógépen ezenkívül fut egy Windows-alapú alkalmazás, amely a Microsoft Internet Extensions for Win32 alkalmazást használja (Wininet.dll). Ilyen alkalmazás például a Microsoft Office Outlook 2007. A számítógépen megpróbál bejelentkezni egy Windows Live ID azonosítót használó webhelyre. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a felhasználónév és a jelszó hitelesítése sikertelen, vagy a Wininet.dll fájlt használó folyamat nem válaszol.

A megoldás

A hiba megoldásához telepítse az Internet Explorer legfrissebb összegző biztonsági frissítését. Az Internet Explorer legfrissebb összegző biztonsági frissítésének beszerzésével kapcsolatos további információért látogasson el a Microsoft alábbi webhelyére:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
Az Internet Explorer böngészőhöz kiadott összegző biztonsági frissítésekben található gyorsjavítások telepítéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
897225 Az Internet Explorer 6 Service Pack 1 böngészőhöz kiadott összegző biztonsági frissítésekben található gyorsjavítások telepítése
Megjegyzés: A gyorsjavítás az Internet Explorer 928090. számú és későbbi összegző biztonsági frissítésében található meg. A 928090. számú összegző biztonsági frissítést az MS07-016 jelű biztonsági közlemény ismerteti.

Gyorsjavítási információk

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Előfeltételek

A gyorsjavítás telepítése előtt a Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomagját telepíteni kell.

Újraindítás szükségessége

A gyorsjavítás telepítése után nincs szükség a számítógép újraindítására.

Gyorsjavítások helyettesítése

Ez a gyorsjavítás nem helyettesít más gyorsjavítást.

Fájlinformációk

A gyorsjavítás angol verziója a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat. (Tento
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTime
Wininet.dll6.0.2900.3038664 57620-Nov-200614:03
(Tento

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása
Az MS07-016 jelű biztonsági közleményről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
928090 MS07-016: Összegző biztonsági frissítés az Internet Explorer programhoz

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 928492 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 a következő platformokon
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
    • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
    • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbie600sp2fix kbpubtypekc kbautohotfix KB928492
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com