Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Outlook 2007 για την αποστολή ή την αποθήκευση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημιουργήθηκε στο OneNote 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 928767 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office Outlook 2007 για την αποστολή ή την αποθήκευση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο δημιουργήθηκε στο Microsoft Office OneNote 2007, ενδέχεται να παρουσιαστούν τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Αποστολή (Send) για την αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα:
  Δεν είναι δυνατή η αποστολή αυτού του στοιχείου.
 • Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση (Save) για την αποθήκευση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα:
  Η διασύνδεση μηνυμάτων επέστρεψε ένα άγνωστο σφάλμα. Αν το θέμα εξακολουθεί να υφίσταται, εκκινήστε ξανά το Outlook. (The messaging interface has returned an unknown error. If the problem persists restart Outlook.)
 • Το Outlook 2007 τερματίζεται απρόσμενα και λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα:
  Δεν είναι δυνατή η προβολή του φακέλου. Το 'Microsoft Office OneNote' τερματίστηκε απρόσμενα χωρίς να κλείσει με επιτυχία το αρχείο δεδομένων του Outlook "Διαδρομή στο ost". Απαιτείται επανεκκίνηση του 'Microsoft Office Outlook'. Εάν επαναλαμβάνεται αυτό το μήνυμα σφάλματος, επικοινωνήστε με την υποστήριξη για το Microsoft Office OneNote για βοήθεια.
Αυτά τα συμπτώματα παρουσιάζονται όταν δημιουργείτε ένα αρχείο, το στέλνετε στον Παραλήπτη αλληλογραφίας (Mail Recipient) και πραγματοποιείτε έξοδο από το OneNote 2007.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αφήστε ανοικτό το OneNote 2007 κατά την αποστολή ή αποθήκευση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2007.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 928767 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office OneNote 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb KB928767

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com