Windows Media Center nu configurează corect un tuner TV combo care acceptă semnalele ATSC și NTSC pe un computer Windows Vista

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 929011 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Pe un computer Windows Vista, încercați să configurați un tuner TV combo în Windows Media Center. Acest tuner combo acceptă semnale ATSC și NTSC. Însă, apar următoarele probleme:
 • Tunerul combo nu este detectat de Windows Media Center.
 • Windows Media Center nu configurează corect tunerul când utilizați o configurație de tuner manuală.
 • Când configurați Windows Media Center pentru a primi atât TV digital prin unde (DTV) cât și TV prin cablu analog, vizualizați numai canalele pentru TV analog. Această problemă se produce chiar dacă în ghid apar canalele digitale. Când încercați să vizionați unul dintre canalele digitale, este posibil să primiți următorul mesaj de eroare:
  Imposibil de redat programul
  Canalul poate să nu fie acceptat. Dacă nu reușiți să reglați pe orice alt canal, reporniți Windows Media Center sau reporniți computerul, apoi încercați din nou.

REZOLUȚIE

Informații despre pachetul service pack

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent pachet de service pentru Windows Vista. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
935791 Cum se obține cel mai recent pachet service pack pentru Windows Vista

Informații despre remedierea rapidă

Este disponibilă o remediere rapidă acceptată de la Microsoft. Însă, scopul său este de a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați remedierea rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Este posibil ca această remediere rapidă să fie testată suplimentar. De aceea, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Descărcare disponibilă a remedierii rapide” (Hotfix download available) la începutul acestui articol din Baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Serviciile de asistență pentru clienții Microsoft pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau este necesară depanare, poate fi necesar să creați o solicitare de asistență separată. Costurile uzuale de asistență se vor aplica pentru întrebări suplimentare de asistență și pentru probleme ce nu fac obiectul remedierii rapide în chestiune. Pentru o listă completă de numere de telefon ale Serviciilor de asistență pentru clienții Microsoft sau pentru a crea o solicitare de asistență separată, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Note Formularul „Descărcare disponibilă a remedierii rapide” afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., înseamnă că nu există o remediere rapidă disponibilă pentru respectiva limbă.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestei remedieri rapide are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în ora locală. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Fus orar din elementul Dată și oră din Panoul de control.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Ehshell.dll6.0.6000.205034,370,43224-Dec-200607:27x86
Msil_ehshell.d_31bf3856ad364e35_6.0.6000.20503_none_1b9c560f4b543835.manifestNot applicable65727-Dec-200623:58Not applicable
Msil_ehshell_31bf3856ad364e35_6.0.6000.20503_none_8a3caf265d905cff.manifestNot applicable8,38828-Dec-200600:01Not applicable
Update.mumNot applicable1,71927-Dec-200623:58Not applicable

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”. Această problemă a fost corectată prima dată în Microsoft Windows Vista Service Pack 1.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare privind modul de denumire a pachetelor de remedieri rapide, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
816915 Noua schemă de denumire a fișierelor pentru pachetele de actualizare software Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)
Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 929011 - Ultima examinare: 26 noiembrie 2008 - Revizie: 3.1
SE APLICĂ LA:
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbvistasp1fix kbfix kbbug kbhotfixserver kbqfe kberrmsg kbprb kbexpertiseinter KB929011

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com