Beschrijving van de update voor PowerPoint 2003: 13 februari 2007

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 929060 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Microsoft heeft een update uitgebracht voor Microsoft Office PowerPoint 2003. Dit artikel bevat informatie over de update en bepalen of de update is geïnstalleerd.

INLEIDING

Microsoft heeft een update voor PowerPoint 2003 uitgebracht. Wanneer u een PowerPoint 2007-presentatie die is opgeslagen op een Microsoft SharePoint Portal Server-site of een Microsoft Windows SharePoint Services-site bewerkt, worden de wijzigingen niet opgeslagen.

Meer informatie

Installatiedetails

Hoe u de update downloaden en installeren

Update 929060 bevindt zich in het Microsoft Downloadcentrum. Ga naar de volgende Microsoft-website om deze update te downloaden en installatie-instructies en implementatiestrategieën:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId = 3055C0B1-3004-46EE-B8C6-9910469CC04A

Bepalen of de update is geïnstalleerd

929060 Update bevat bestanden met de versies die in de volgende tabel worden vermeld.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
Powerpnt.exe11.0.8120.06,396,68807 Dec 200622: 50
U hebt deze update installeren als u een latere versie van de bestanden die worden vermeld in de tabel.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het bepalen van de versie van PowerPoint 2003 op uw computer is geïnstalleerd:
821549De versie van Office 2003-producten controleren

Informatie voor beheerders over MSP-bestanden

Update 929060 bestaat uit een Microsoft Windows Installer (.msp)-bestand. Het MSP-bestand is verpakt in een zelfuitpakkend uitvoerbaar bestand. De volgende MSP-bestand wordt in deze update gedistribueerd:
Powerpnt.msp

Informatie voor beheerders over het opnieuw installeren van specifieke onderdelen

Als u uw beheerdersinstallatiepunt re-cache en en PowerPoint 2003 op clientcomputers installeert, kunt u een opdrachtregel uitvoeren deOPNIEUW [=lijst van functies]eigenschap. Deze eigenschap geeft aan of u wilt installeren van bepaalde onderdelen van PowerPoint 2003 vanuit de installatiekopie. Update 929060 de waarde [eigenschappenlijst] is als volgt.
PPTFiles
U kunt eventueel ook de parameterINSTALLEER ALLE =voor alle Microsoft Office-onderdelen opnieuw op de clientcomputer.

Zie de sectie 'Updating clients from a patched administrative image' in het onderwerp 'Strategieën voor Updating Office 2003 Installations' voor gedetailleerde procedures waarin wordt uitgelegd hoe u het bijwerken van een installatiekopie en clientcomputers. Het onderwerp 'Strategieën voor Updating Office 2003 Installations' wilt weergeven, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://Office.Microsoft.com/en-us/ork2003/HA011402381033.aspx
Microsoft Office Desktop Applications TechCenter voor Office IT Professionals bevat de laatste beheerdersupdates en strategische implementatiebronnen voor alle versies van Office. Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het Office Admin Update Center:
http://technet.Microsoft.com/office/bb267346.aspx
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 929060 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Trefwoorden: 
kbexpertisebeginner kbPubTypeKC kbqfe kbfix kbupdate kbdownload atdownload kbmt KB929060 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:929060

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com