Beschrijving van Learning Essentials 1.5 voor Microsoft Office-update: 2 januari 2007

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 929437 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Microsoft heeft een update uitgebracht voor Learning Essentials 1.5 voor Microsoft Office. Deze update corrigeert een probleem waarbij er een beveiligingsprobleem is. Een aanvaller kan het beveiligingslek misbruiken door een speciaal ontworpen verkeerd.RTF-bestand voor Learning Essentials kan uitvoering van code mogelijk inschakelen. Een aanvaller die dit beveiligingslek te misbruiken, kan volledige controle over een getroffen computer nemen. Er is geen zichtbare fout of visuele gebrek wanneer dit gebeurt.

In dit artikel wordt beschreven hoe u de Update van Microsoft Learning Essentials: KB929437.

Meer informatie

De update downloaden en installeren

Client-update

Als u Educatiepakket hebt geïnstalleerd vanaf CD-ROM, hebt u de volgende twee opties:
 • Gebruik de website Microsoft Office-Product installeert automatisch de meest recente updates die alle beschikbare servicepacks en openbare updates.
 • Installeer alleen de Update voor Learning Essentials: KB929437. Volg hiertoe de stappen verderop in dit artikel worden beschreven.
OpmerkingWe raden u aan de clientupdate te installeren via de website Office Product Updates. De website Office-productupdates detecteert uw specifieke installatie van Educatiepakket en krijgt u precies wat u nodig hebt om uw installatie volledig up-to-date is.

Office Product Updates-website

Bezoek de volgende Microsoft-website om de website Office Product Updates welke vereiste updates u op de computer installeren moet:
http://Office.Microsoft.com/dutch/ProductUpdates/default.aspx
Nadat dit voltooid is, ontvangt u een lijst met aanbevolen updates ter goedkeuring. Klik opInstallatie startenhet proces te voltooien.

Installeer alleen de Update voor Learning Essentials: KB929437

Het volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum:

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Download de Update voor Learning Essentials: KB929437 nu downloaden.

Releasedatum: 12 februari 2007

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via online services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

Downloaden en installeren van de client-update, als volgt:
 1. Klik opOpslaanhet bestand LE-KB929437-V1.5-x86Signed-ENU-ZIP.exe in de geselecteerde map opslaan.
 2. Klik opMap openen.
 3. Dubbelklik op deLE-KB929437-V1.5-x86Signed-ENU-ZIP.exebestand.
 4. Wanneer het volgende bericht, klikt u opUitvoeren:
  Wilt u dit bestand uitvoeren?
 5. Klik opJade gebruiksrechtovereenkomst accepteren.
 6. Als u wordt gevraagd invoegen Learning Essentials installatie-cd in het cd-rom-station of DVD-station en klik vervolgens opOK.
 7. Wanneer u een dat de installatie is geslaagd bericht, klikt u opOK.
OpmerkingNadat u de update installeert, kunt u deze niet verwijderen. Een installatie herstellen voordat de update werd geïnstalleerd, moet u Educatiepakket verwijderen. Opnieuw installeren vanaf de oorspronkelijke CD-ROM.

Bepalen of de update is geïnstalleerd

De Engelse versie van deze update heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.De update bevat bijgewerkte versies van de volgende bestanden:
Date Time Version Size File name----------------------------------------------------------- 16-Nov-2006 17:05 433,152 Riched20.dll
U kunt als volgt bepalen of de update is geïnstalleerd op de computer.

OpmerkingOmdat er verschillende versies van Microsoft Windows, kunnen de volgende stappen op uw computer afwijken. Zie de productdocumentatie om deze stappen uit als ze zijn.
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opZoeken.
 2. OnderZoekassistent, klik opAlle bestanden en mappen.
 3. In deVolledige of gedeeltelijke bestandsnaamin het vakRichEdit.dll, en klik vervolgens opZoeken.
 4. In het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop op deRichEdit.dllbestand dat wordt vermeld in de zoekresultaten en klik vervolgens opEigenschappen.
 5. Klik op deVersietab en controleer de versie van het bestand Richedit.dll op de computer is geïnstalleerd.
OpmerkingAls Update voor Learning Essentials: KB929437 al op de computer is geïnstalleerd, verschijnt het volgende foutbericht weergegeven wanneer u de Update voor Learning Essentials: KB929437:
Deze update is al toegepast of opgenomen in een update die al is toegepast.

Eigenschappen

Artikel ID: 929437 - Laatste beoordeling: donderdag 22 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Learning Essentials 1.5 for Microsoft Office
Trefwoorden: 
kbhowto kbsecurity kbfix kbupdate kbinfo kbmt KB929437 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:929437

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com