Windows Vista Home Premium rendszerű számítógépekkel nem lehet tartományhoz csatlakozni

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 929543 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Ha Windows Vista Home Premium rendszert futtató számítógépet használ, a számítógépet nem tudja tartományhoz csatlakoztatni.

Oka

Ennek az az oka, hogy a Windows Vista Home Premium kiadás nem támogatja a számítógép tartományhoz történő csatlakoztatását. A Windows Vista Home Premium rendszert úgy tervezték, hogy házimozi-rendszerek alapjául szolgáljon.

Állapot

Ez szándékosan van így.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 929543 - Utolsó ellenőrzés: 2007. május 22. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb kbexpertiseinter KB929543
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com