Bekende problemen in Office Outlook 2007 gebruiken van aangepaste formulieren die zijn gemaakt met eerdere versies van Outlook

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 929591 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Dit artikel biedt een overzicht van bekende problemen in Microsoft Office Outlook 2007 wanneer u aangepaste formulieren die zijn gemaakt met de volgende versies van Microsoft Outlook:
 • OfficeOutlook 2003
 • Outlook 2002
 • Outlook 2000
 • Outlook 98
 • Outlook 97
Het bereik van Dit artikel is beperkt tot aangepaste formulieren maken met de methode die meestal u een formulier in deze eerdere versies van Outlook publiceert. In dit artikel wordt aangepaste formulieren maken met behulp van de nieuwe bespreken formulier regio functie in Office Outlook 2007.

Meer informatie

Outlook 2007 biedt geen ondersteuning voor aangepaste formulier wachtwoorden

In eerdere versies van Outlook, ontwikkelaars kunnen toewijzen een wachtwoord voor een aangepast formulier. Het formulier kan niet worden geopend in de ontwerpmodus van formulier zonder wachtwoord. Deze wachtwoordfunctie is bedoeld om te voorkomen dat gebruikers overschakelen naar de ontwerpmodus van formulier en het formulier wijzigen.

Outlook 2007 niet ondersteuning voor wachtwoorden in aangepaste formulieren. In plaats daarvan Outlook 2007 gebruikt de volgende ontwerp:
 • De optie om een wachtwoord niet wordt weergegeven op de pagina eigenschappen in ontwerpmodus van formulier.
 • Als een formulier is gemaakt in een eerdere versie van Outlook en het formulier een wachtwoord heeft, niet gevraagd het wachtwoord bij het openen van het formulier in Outlook 2007.
 • Het wachtwoord wordt niet behouden als u het formulier in Outlook 2007 opnieuw publiceren.
 • DeFormDescription.Passwordeigenschap in het objectmodel is verborgen en niet gedocumenteerd.
Als u voorkomen dat gebruikers overschakelen wilt naar formulier ontwerpen, kunt u overwegen de
NoOutlookFormsDesigner
beleid sleutel plaats. Deze beleidssleutel kunt u niet beveiligen van formulieren op een vorm-basis. Deze beleidssleutel biedt echter functionaliteit die vergelijkbaar is met wachtwoordbeveiliging.

Gebruik de
NoOutlookFormsDesigner
beleidssleutel Volg deze stappen:
 1. Klik opStart, klik opUitvoeren, typRegeditin deOpenvak en klik vervolgens opOK.
 2. Zoek en klik op de volgende de subsleutel:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\12.0\Outlook
 3. WijsNieuwe, en klik vervolgens opDWORD-waarde.
 4. TypeNoOutlookFormsDesigner, en Druk op ENTER.
 5. Klik met de rechtermuisknopNoOutlookFormsDesigner, en Klik vervolgens opWijzigen.
 6. In deWaardegegevensTyp de passende waarde en klik vervolgens opOK. Gebruik een van de volgende waarden:
  • 0(of geen waarde)
   Deze waarde kan gebruikers aangepaste formulieren te ontwerpen.
  • 1
   Deze waarde laat gebruikers aangepaste formulieren niet.
 7. Sluit Registereditor af en start de computer.

De optie 'Altijd Word als e-maileditor gebruiken' op een aangepast formulier kan onverwachte resultaten opleveren.

In eerdere versies van Outlook kunt u Microsoft Word als inschakelen de editor van een aangepast formulier. Hiervoor kunt u selecteren deWord altijd gebruiken e-maileditoroptie op de pagina eigenschappen in ontwerpmodus van formulier. Als u Microsoft Office Word 2007 installeert en u nog steeds met een eerdere versie van Outlook kunnen onverwachte resultaten optreden. Het lint van Word 2007 kan bijvoorbeeld worden weergegeven in plaats van de werkbalken die eerder versies van Word gebruiken.

U kunt geen aangepaste eenmalige formulieren verzenden via Internet

In eerdere versies van Outlook kunt u verzenden aangepaste eenmalige formulieren via het Internet. Hiervoor moet u selecteren deFormulier verzenden definitie van itemoptie op de pagina eigenschappen in ontwerpmodus van formulier. Wanneer u Outlook aangepast formulier verzendt als onderdeel van een bijlage onderliggende TNEF (Transport Neutral Encapsulation Format). Meest bericht internetservers verwerken TNEF-gedeelte van het bericht goed. Daarom andere Outlook-gebruikers ontvangen en het aangepaste formulier.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over eenmalige formulieren en eenmalige formulieren verzenden via het Internet:
290657Beschrijving van formulierdefinities en eenmalige formulieren in Outlook 2002
290800Aangepaste formulier wordt niet ontvangen wanneer verzonden via Internet
Outlook 2007 behouden niet eenmalige formulieren wanneer ze worden ontvangen. Wanneer Outlook 2007 een binnenkomend internetbericht converteert van de MIME-indeling naar MAPI-indeling Outlook 2007 het aangepaste formulier genegeerd. Dit is een ontwerpwijziging.

De functie Office wordt niet langer ondersteund.

De functie Office-formulieren kan gebruikers en formulierontwikkelaars insluiten een Office-bestand op een pagina van het formulier. Zij kunnen de formulierpagina gebruiken in een e-mailbericht. Zij kunnen ook de formulierpagina boeken. Eerdere versies van Outlook ondersteunen de functie Office-formulieren. Deze versies van Outlook ondersteunen deze functie echter op verschillende manieren. Outlook 2007 biedt geen ondersteuning voor deze functie.

Outlook 2000 en eerdere versies van Outlook

U kunt dit soort formulier maken in Outlook 2000 en eerdere versies van Outlook. Hiertoe klikNieuweop deBestandKlik in het menu en klikt u opOffice Document.

Als u dit type formulier in Outlook 2000 en eerdere versies van Outlook opent, wordt het formulier geopend in de Outlook-item.

Outlook 2003 en Outlook 2002

U kunt dit soort formulier geen maken in Outlook 2003 of Outlook 2002. Gebruikers kunnen nog steeds dit soort formulier openen in Outlook 2003 en Outlook 2002.

Outlook 2007

U kunt dit soort formulier maken in Outlook 2007. Als u dit type formulier vanuit een Outlook-item in Outlook 2007 opent, Outlook 2007 wordt het formulier geopend als een gewone Office-bestand in de host toepassing. Als een Outlook-item een aangepast formulier met een ingesloten werkmap van Microsoft Office Excel bevat, opent Outlook 2007 bijvoorbeeld de Excel-werkmap in Microsoft Office Excel 2007.

U opgeven niet de grootte van het lintopdrachten voor het aangepaste formulier tabs

Het volgende scenario. Ontwikkeling van een aangepast Outlook-formulier in een versie van Outlook die ouder is dan Outlook 2007. Op dat formulier toevoegen u tabs aangepast formulier. In dit scenario wordt de aangepaste tabbladen weergegeven als knoppen in deWeergevengroep lint een item als u het aangepaste formulier Outlook 2007 opent. Dit probleem treedt op omdat er geen rechtstreekse manier om de grootte van de knoppen die worden weergegeven op het lint opgeven.

Eigenschappen

Artikel ID: 929591 - Laatste beoordeling: dinsdag 16 juli 2013 - Wijziging: 3.2
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Outlook 2007
Trefwoorden: 
kbhowto kbexpertiseadvanced kbinfo kbmt KB929591 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 929591

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com