Καταργούνται οι ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας στα Windows XP, κατά την εκκίνηση ή κατά τη διάρκεια του χρόνου εκτέλεσης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 929624 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Στα Windows XP, αφού μπορείτε να αντιστοιχίσετε μια ρύθμιση πολιτικής ομάδας σε έναν υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ένα αντικείμενο πολιτικής ομάδας (GPO), η ρύθμιση ενδέχεται να καταργηθούν κατά διαστήματα. Ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα κατά την εκκίνηση.

Καταργούνται οι ρυθμίσεις, ακόμα και αν δεν έχετε αλλάξει την πολιτική και ακόμη και αν δεν έχετε καταργήσει τον υπολογιστή από την εμβέλεια του αντικειμένου πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ. Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, ενδέχεται να καταγραφεί το ακόλουθο συμβάν στο αρχείο καταγραφής συστήματος του υπολογιστή-πελάτη:


Τύπος συμβάντος (Event Type): Σφάλμα (Error)
Προέλευση συμβάντος: Kerberos
Κατηγορία συμβάντος: καμία
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 7
Ημερομηνία:Ημερομηνία
Ώρα:Ώρα
Χρήστης: δ/Υ
Computer:Όνομα_υπολογιστή
Περιγραφή: Το υποσύστημα kerberos αντιμετώπισε σφάλμα επαλήθευσης PAC. Αυτό σημαίνει ότι το PAC από τον υπολογιστή-πελάτηΌνομα_υπολογιστήστην περιοχήrealm_nameείχε ένα PAC το οποίο απέτυχε η επαλήθευση ή έχει τροποποιηθεί. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος. (Outlook cannot perform your search. Outlook cannot display this view. There is not enough memory available on the Microsoft Exchange Server computer to perform the action. Contact your system administrator.).

Όταν δημιουργείτε μια Netlogon.log στους υπολογιστές που αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα, μπορείτε να βρείτε τις ακόλουθες γραμμές στο αρχείο Netlogon.log:


[ΣΎΝΔΕΣΗ] SamLogon: Γενική σύνδεσης του <domain>\(null) από (null) εγγραφής πακέτου: Kerberos</domain>
[ΣΎΝΔΕΣΗ] SamLogon: Γενική σύνδεσης του <domain>\(null) από το πακέτο: Kerberos (null) επιστρέφει 0xC000005E</domain>

Ενδέχεται να υπάρχουν άλλα σφάλματα, αλλά το σφάλμα 0xC000005E (STATUS_NO_LOGON_SERVERS) είναι η πιο πιθανή.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
109626Ενεργοποίηση της καταγραφής εντοπισμού σφαλμάτων για την υπηρεσία σύνδεσης δικτύου


Εάν ενεργοποιήσετε την καταγραφή ο εντοπισμός σφαλμάτων περιβάλλοντος χρήστη, μια καταχώρηση παρόμοια με το ακόλουθο καταγράφεται στο αρχείο Userenv.log:


Για κάθε πολιτική που επηρεάζεται:
Αναζήτηση ProcessGPO: <> <policy guid="">, cn = πολιτικές, cn = σύστημα, DC = <domain>></domain></policy>
ProcessGPO: Υπολογιστής δεν έχει πρόσβαση στο αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ και συνεπώς δεν θα εφαρμοστούν.
...
CheckForGPOsToRemove: Το αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ <name of="" gpo="">πρέπει να καταργηθεί</name>
GetDeletedGPOList: ολοκληρωμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
221833Τρόπος ενεργοποίησης της καταγραφής εντοπισμού σφαλμάτων περιβάλλοντος χρήστη σε επίσημες εκδόσεις των Windows


Ανάλογα με τον τύπο της ρύθμισης, διάφορα άλλα μηνύματα ενδέχεται να καταγραφεί στο μητρώο ή στο αρχείο καταγραφής συμβάντων. Επηρεάζει τις ακόλουθες επεκτάσεις:
 • Ανάπτυξη εφαρμογών

  Ενδέχεται να καταγραφεί το ακόλουθο συμβάν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογών του υπολογιστή-πελάτη:


  Τύπος συμβάντος: πληροφορίες
  Προέλευση συμβάντος: Διαχείριση εφαρμογών
  Κατηγορία συμβάντος: καμία
  Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 303
  Ημερομηνία:Ημερομηνία
  Ώρα:Ώρα
  Χρήστης: SYSTEM
  Computer:Όνομα_υπολογιστή
  Περιγραφή: Η κατάργηση της εκχώρησης της εφαρμογήςΌνομα_εφαρμογήςαπό την πολιτικήGPO_name: πέτυχε. (DllRegisterServer in όνομα_αρχείου succeeded.).

 • Πολιτική ομάδας ασφαλείας

  Το αρχείο Winlogon.log έχει πολλές καταχωρήσεις που μοιάζουν με τα εξής:


  Τιμής αναίρεσης για απροσδιόριστη ρύθμιση πολιτικής ομάδαςη ρύθμιση ασφαλείαςΈγινε επαναφορά με επιτυχία και καταργήθηκε.

  Υπάρχει μία γραμμή ανά ρύθμιση στο αρχείο .inf πολιτικής ομάδας για τις διάφορες ομάδες ρυθμίσεων πολιτικής ασφαλείας.

  Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  245422Τρόπος ενεργοποίησης της καταγραφής για ρύθμιση παραμέτρων ασφάλειας Client επεξεργασίας στα Windows 2000
 • Πρότυπα διαχείρισης/ρυθμίσεις πολιτικής μητρώου.

  Το Userenv.log θα έχει πολλές γραμμές, καταργώντας τις ρυθμίσεις πολιτικής. Για παράδειγμα:


  ParseRegistryFile: Είσοδος με <c:\documents and="" settings\all="" users\ntuser.pol="">.</c:\documents>
  DeleteRegistryValue: Διαγραφή
  Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoMSAppLogo5ChannelNotify
  DeleteRegistryValue: Διαγραμμένο Explorer\Download\RunInvalidSignatures Software\Policies\Microsoft\Internet
  DeleteRegistryValue: Διαγραμμένο Software\Policies\Microsoft\Internet
  Explorer\Infodelivery\Restrictions\NoJITSetup
  DeleteRegistryValue: Διαγραμμένο Software\Policies\Microsoft\Internet
  Explorer\Infodelivery\Restrictions\NoUpdateCheck

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα παραδείγματα που αντιμετωπίζετε ρυθμίσεις που λείπουν. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε παρόμοια ζητήματα με δέσμες ενεργειών εκκίνησης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ένα σφάλμα επικύρωσης πιστοποιητικού χαρακτηριστικών δικαιώματος Kerberos (PAC) κατά τη σύνδεση έχει ως αποτέλεσμα ο υπολογιστής να βρίσκονται εκτός της εμβέλειας για όλα τα αντικείμενα πολιτικής ομάδας. Επομένως, όλες οι εκχωρημένες εφαρμογές γίνονται μη διαχειριζόμενη και έχουν καταργηθεί. Το σφάλμα επικύρωσης Kerberos PAC ενδέχεται να παρουσιαστεί εξαιτίας σφαλμάτων μεταβατικής δικτύου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση έχει ως αποτέλεσμα η σύνδεση αποτύχει ολοκληρωτικά και δεν θα λειτουργήσει με κενό διακριτικό. Αυτό ενεργοποιεί το μηχανισμό πολιτικής ομάδας για να διακόψετε την πολιτική επεξεργασίας και να μην εκτελείται με ένα διακριτικό κενό. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ενημερώσεις πολιτικής για να φτάσουν σε υπολογιστές-μέλη πιο αργή από την αναμενόμενη. Ωστόσο, οι ρυθμίσεις πολιτικής καταργούνται πλέον.

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2).Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης του Windows XP SP2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή, αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςστην καρτέλα με το στοιχείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Kerberos.dll5.1.2600.3048298,49611-Dec-200613: 58X86

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους όρους που χρησιμοποιούνται για την περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 929624 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbgpo kbkerberos kbfix kbhotfixserver kbqfe kbmt KB929624 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:929624

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com