Informații despre activarea în volum pentru Windows Vista, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 și Windows 7

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 929712 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Acest articol conține informații despre activarea în volum pentru Windows Vista, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 și Windows 7. Sunt listate linkuri către documentație privind Licențierea în volum și Volume Activation 2.0.

Cheia KMS (Key Management Service - Serviciu gestionare chei)

O cheie KMS poate fi utilizată pentru a activa KMS pe un computer controlat de un profesionist IT din organizație. Organizația dvs. poate găzdui KMS în mod intern pentru a activa automat computerele care execută sisteme de operare Windows. Pentru a utiliza KMS, trebuie să aveți mai mult de 25 de computere conectate între ele. Computerele care au utilizat KMS pentru activare trebuie să fie reactivate prin conectarea la rețeaua organizației cel puțin o dată la 180 de zile. În prezent, KMS se execută pe un computer local care execută un sistem de operare Microsoft Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7 sau Windows Server 2008. O cheie KMS se poate utiliza pentru a instala șase sisteme gazdă KMS. Însă, aveți posibilitatea să solicitați mai multe sistem gazdă KMS utilizând Centrele de asistență pentru activarea în volum.

MAK (Multiple Activation Key - Cheie de activare multiplă)

O cheie MAK poate activa fie un computer individual, fie un grup de computere, prin conectarea directă la serverele Microsoft. Cheia MAK se poate utiliza pentru a instala Windows în cazul în care nu sunteți conectat la o rețeaua unei organizații. MAK se poate utiliza pentru a activa orice ediție în volum de Windows. De asemenea, după ce activați Windows utilizând MAK, nu trebuie să efectuați reactivarea. În plus, aveți posibilitatea să solicitați mai multe MAK-uri prin telefon și se va crea un proces de escaladare pentru a încheia solicitarea. Parcurgerea acestui proces durează șapte zile lucrătoare.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Microsoft adaugă tehnologie de activare de produs la unele produse vândute prin OEM-uri, prin comercializarea cu amănuntul și prin licențierea în volum. Pentru clienții care utilizează Licență în volum, sistemul de operare Windows solicită utilizarea unui tip nou de activare, denumit Activare în volum.

Activarea în volum este o soluție flexibilă, care permite clienților cu Licență în volum să activeze computerele care execută Windows într-un mod mai sigur și mai ușor. Tehnologia de activare în volum a fost implementată odată cu Windows Vista. În viitor, va fi utilizată cu toate produsele Microsoft. Pentru informații generale privind Activarea în volum, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/licensing/resources/vol/default.mspx

Windows Vista și Windows Server 2008


Următoarele linkuri conțin mai multe informații despre Volume Activation 2.0 în Windows Vista și Windows Server 2008.
 • Volume Activation 2.0 pentru Windows Vista și Windows Server 2008

  Aici se află o colecție de documentații tehnice privind Windows Vista Volume Activation 2.0 care oferă instrucțiuni de planificare, implementare și utilizare. Conține Ghid de referințe pentru Volume Activation 2.0, Activarea în volum în Server 2008 și alte materiale de asistență. Ghid de operațiuni Volume Activation 2.0 conține informații pentru a vă ajuta să depanați problemele comune din Volume Activation 2.0. De exemplu, sunt prezente informații de depanare pentru problemele privind activarea cu MAK (Multiple Activation Key - cheie de activare multiplă), KMS (Key Management Service - Serviciu gestionare chei), recuperarea din modul de funcționalitate redusă (RFM) și recuperarea dintr-o stare de versiune neoriginală. Pentru a vizualiza această documentație, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://technet.microsoft.com/ro-ro/library/bb892849(en-us).aspx
 • Întrebări frecvente despre Volume Activation 2.0

  Acest ghid oferă răspunsuri la întrebările frecvente despre Volume Activation 2.0. Pentru a vizualiza întrebările frecvente, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://technet.microsoft.com/ro-ro/library/cc303277(en-us).aspx
 • Documentația activării în volum

  Aceste documente oferă instrucțiuni de planificare, implementare și utilizare pentru activarea edițiilor cu activare în volum de Windows Vista și Windows Server 2008. Pentru a vizualiza sau a descărca acest ghid, vizitați următorul site Web Microsoft :
  http://technet.microsoft.com/ro-ro/library/cc304369(en-us).aspx
 • Webcast TechNet: Înțelegerea activării și validării în Windows Vista și Windows Server 2008

  Aceasta este o difuzare Web a unei prezentări generale tehnice a activării și validării în volum pentru Windows Vista ?i Windows Server 2008. Pentru a vizualiza această difuzare Web, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://technet.microsoft.com/ro-ro/dd450761(en-us).aspx
 • Microsoft Solution Accelerator pentru Business Desktop Deployment 2007 (BDD)

  Această documentație oferă informații generale și instrucțiuni specifice pentru echipele care se ocupă de caracteristica de remediere a infrastructurii, privind modul de configurare și gestionare a tehnologiilor de activare în volum pentru Windows Vista. Pentru a vizualiza sau descărca această documentație, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://technet.microsoft.com/ro-ro/library/bb490308(en-us).aspx

Windows 7 and Windows Server 2008 R2

Următoarele linkuri conțin informații suplimentare despre Volume Activation 2.0 din Windows 7 și Windows Server 2008 R2.
 • Resurse pentru activarea în volum pentru Windows Vista și Windows Server 2008 R2
  Utilizați aceste resurse despre activarea produselor Windows pentru a afla cum să gestionați eficient procesul de activare într-un mediu organizațional. Printre aceste resurse se numără Foaie de date cu îmbunătățirile activării în volum din Windows 7, Ghid de planificare pentru activarea în volum și alte documentații de asistență. Aceste informații sunt disponibile pe următorul site Web Microsoft: http://technet.microsoft.com/ro-ro/library/dd996588(en-us).aspx
 • Ghid de referințe tehnice privind activarea în volum pentru Windows 7 și Windows Server 2008 R2
  Acest ghid de referințe este destinat echipelor IT responsabile cu implementarea, ale căror organizații planifică implementări de versiuni Activare în volum pentru sistemele de operare Windows 7 și Windows Server 2008 R2 Este un material ajutător pentru Ghidul de planificare pentru activarea în volum, Ghidul de implementare pentru activarea în volum și Ghidul de operațiuni pentru activarea în volum. Pentru a vizualiza această documentație, vizitați următorul site Web Microsoft: http://technet.microsoft.com/ro-ro/library/ee355153(en-us).aspx
 • Video - elemente fundamentale ale activării în volum
  Această demonstrație oferă informații detaliate despre procesul de activare în volum din timpul implementării Windows 7 și Windows Server 2008. Pentru a vizualiza acest clip video, vizitați următorul site Web Microsoft: http://technet.microsoft.com/ro-ro/dd936198(en-us).aspx

Proprietă?i

ID articol: 929712 - Ultima examinare: 4 mai 2010 - Revizie: 2.9
SE APLICĂ LA:
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Web Server 2008
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows Web Server 2008 R2
Cuvinte cheie: 
kbsetup kbhowto kbexpertiseinter kbinfo KB929712

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com