A .NET-keretrendszer 2.0 Windows Vista rendszerhez készült biztonsági frissítése: 2007. július 10.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 929916 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS07-040-es biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

További információ

Ismert problémák

 • A biztonsági frissítés és a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 együttes telepítésekor felmerülő problémákról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
  923100 A .NET-keretrendszer 1.0-s, 1.1-es vagy 2.0-s verziója frissítésének telepítésekor megjelenhet a Windows Update 0x643-as vagy a Windows Installer 1603-as hibakódja
  934711 Amikor a .NET-keretrendszer 1.1 biztonsági frissítésének eltávolítását követően újraindítja a számítógépet, arra vonatkozó hibaüzenet jelenik meg, hogy az alkalmazás nem várt módon a futtatási környezet leállítását kérte
 • A biztonsági frissítésnek a Microsoft Windows Server 2003 64 bites verzióin történő telepítésekor felmerülő hibákról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  923101 A .NET-keretrendszer 2.0-s verziója biztonsági frissítésének Windows Server 2003 x64 Edition rendszerű számítógépen való telepítésekor a következő hibaüzenet jelenik meg: „Error 1324. The folder 'Program Files' contains an invalid character”
 • A .NET-keretrendszer 2.0 biztonsági frissítésének telepítését követően fellépő egyéb hibákról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
  934793 A SharePoint Server 2007 alkalmazás gyorsjavító csomagjának áttekintése: 2007. április 12. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
  931846 Előfordulhat, hogy nem tudja végrehajtani az SQL Server 2005 integrációs szolgáltatásainak parancsfájl-feladatokat vagy parancsfájl-összetevőket tartalmazó csomagjait (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Információ a frissítés eltávolításával kapcsolatban

A biztonsági frissítés eltávolításához használja a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramját.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 929916 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 3. - Verziószám: 1.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft .NET Framework 2.0 a következő platformokon
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner kbvistasp1fix KB929916
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com