Η ταχύτητα του υπολογιστή είναι αργή όταν η Συλλογή φωτογραφιών των Windows εμφανίζει εικόνες TIFF που δεν χωρούν σε μια σελίδα σε Windows Vista

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 930097 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Αυτόματη διάγνωση και επίλυση του προβλήματος

Το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων Προβλήματα σχετικά με τις φωτογραφίες και τις παρουσιάσεις των Windows ενδέχεται να επιδιορθώσει αυτόματα το πρόβλημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο.


Αυτό το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων επιδιορθώνει διάφορα προβλήματα. Μάθετε περισσότεραΣημείωση Αν προτιμάτε να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε στην ενότητα "Επίλυση από το χρήστη" .
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες; Στείλτε μας τα σχόλιά σας

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε τη Συλλογή φωτογραφιών των Windows για την προβολή εικόνων TIFF που δεν χωρούν σε μια σελίδα σε Windows Vista, οι επιδόσεις του συστήματος είναι αργές.

Για να προσδιορίσετε τον τύπο αρχείου μιας εικόνας, μεταβείτε στην ενότητα "Τρόπος προσδιορισμού του τύπου αρχείου μιας εικόνας".

Αιτία

Αμέσως αφού ολοκληρωθεί στην οθόνη η εμφάνιση της πρώτης εικόνας σε μια σειρά εικόνων, η Συλλογή φωτογραφιών των Windows φορτώνει την επόμενη εικόνα. Αυτή η διαδικασία είναι επίσης γνωστή ως precaching. Αν η επόμενη εικόνα είναι ένα αρχείο TIFF πολλών σελίδων, η Συλλογή φωτογραφιών των Windows επεξεργάζεται ολόκληρο το αρχείο. Αυτή η διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει αρκετά και να χρησιμοποιήσει πάρα πολλούς πόρους συστήματος, ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου TIFF. Αυτή η συμπεριφορά προκαλεί χαμηλές επιδόσεις του συστήματος και μια σημαντική αύξηση στη χρήση της μνήμης του υπολογιστή.

Τρόπος προσδιορισμού του τύπου αρχείου μιας εικόνας

Για να προσδιορίσετε τον τύπο του αρχείου εικόνας, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
 1. Κάντε δεξιό κλικ στο αρχείο εικόνας και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες (Properties). Στην καρτέλα Γενικά, μπορείτε να βρείτε τον τύπο του αρχείου.
 2. Καταργήστε την επιλογή "Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων" στην καρτέλα Προβολή (View) αφού κάνετε διπλό κλικ στην εντολή Επιλογές φακέλου (Folder Options) στον Πίνακα ελέγχου (Control Panel). Εμφανίζει τον τύπο αρχείου όλων των αρχείων.

Επίλυση από το χρήστη

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν στην τροποποίηση του μητρώου. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης (Knowledge Base) της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς μητρώου στα Windows


Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το precaching στη Συλλογή φωτογραφιών των Windows. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), κατόπιν στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε regedit και, τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Σημείωση Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας ή κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια (Continue).
 2. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows Photo Gallery\Viewer
 3. Στο μενού Επεξεργασία (Edit), τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην εντολή Δημιουργία (New) και κατόπιν κάντε κλικ στην εντολή Τιμή DWORD (DWORD Value).
 4. Πληκτρολογήστε CacheSize και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 5. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείο CacheSize, κάντε κλικ στην εντολή Τροποποίηση (Modify), πληκτρολογήστε 0 στο πλαίσιο Δεδομένα τιμής (Value data) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 6. Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor).
Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες; Στείλτε μας τα σχόλιά σας

Τρόπος λειτουργίας του πακέτου MATS για την επίλυση αυτού του προβλήματος

Κάντε κλικ εδώ για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το πακέτο MATS για την επίλυση αυτού του προβλήματος

Άλλα προβλήματα που επιλύει το πακέτο MATS

2415237 Δεν είναι δυνατό να κάνετε προεπισκόπηση εικόνων στη Συλλογή φωτογραφιών των Windows σε Windows Vista
2415238 Προβλήματα εικόνας στην προεπισκόπηση εκτύπωσης μιας εικόνας στη Συλλογή φωτογραφιών των Windows στα Windows Vista
938818 Δεν είναι δυνατό να δείτε εικόνες σε μια προβολή παρουσίασης στη Συλλογή φωτογραφιών των Windows στα Windows Vista
2009298 Δεν είναι δυνατή η λήψη άλμπουμ στη Συλλογή φωτογραφιών του Windows Live μετά την αναβάθμιση από τα Windows Vista στα Windows 7
939395 Μια εικόνα και το φόντο της γίνονται κίτρινα στη Συλλογή φωτογραφιών των Windows στα Windows Vista
930102 Προβλήματα μετάβασης εικόνων στη Συλλογή φωτογραφιών των Windows στα Windows XP ή στα Windows Vista

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 930097 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Starter
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsifixme kbfixme kbexpertiseinter kbtshoot kbprb KB930097

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com