A Windows Internet Explorer 7 program Mentés másként párbeszédpanelén az eredeti fájlnév csonkolt vagy módosított változata jelenik meg

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 930228 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Ha a Windows Internet Explorer 7 programban egy fájlra kattint, majd a Fájl menü Mentés másként parancsát választja, a Mentés másként párbeszédpanelen az eredeti fájlnév csonkolt vagy módosított változata jelenik meg.

A hiba akkor fordulhat elő, ha a menteni kívánt fájl neve az MBCS karakterkészlet karaktereit tartalmazza.

Megjegyzés: A hiba akkor is jelentkezhet, ha a jobb gombbal a fájlra kattint, majd a Cél mentése más néven parancsot választja.

Oka

A hiba oka, hogy a Windows Internet Explorer 7 nem megfelelően kezeli a MBCS-karaktereket és a % jellel kezdődő karakterláncokat.

A megoldás

A probléma megoldásához telepítse a fájlok gyorsjavításban található változatát, amely a Windows Internet Explorer 7 legfrissebb összegző biztonsági frissítésében található. A Windows Internet Explorer 7 legfrissebb összegző biztonsági frissítésének beszerzéséről további információt a Microsoft alábbi webhelyén talál:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
Az Internet Explorer 7 böngészőhöz kiadott összegző biztonsági frissítésekben található gyorsjavítások telepítéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
897225 Az Internet Explorer 6 Service Pack 1 böngészőhöz kiadott összesített biztonsági frissítésekben található gyorsjavítások telepítése
Megjegyzés: A gyorsjavítás a 928090-es (MS07-016) biztonsági frissítés része, emellett a Windows Internet Explorer 7 későbbi összegző biztonsági frissítéseinek is része lesz.

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

Miután telepítette a Microsoft Tudásbázis 928090. számú cikkében ismertetett szoftverfrissítést, a Windows Internet Explorer 7 Mentés másként parancsának használatakor előfordulhat, hogy a % jellel kezdődő karakterláncok továbbra is megjelennek a fájlnév elején.

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 930228 - Utolsó ellenőrzés: 2007. február 21. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
  • Windows Internet Explorer 7 in Windows Vista
  • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
  • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003 IA64
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbpubtypekc kbexpertisebeginner kbwinvistapostrtmfix KB930228
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com