Η "Δυνατότητα στον υπολογιστή να απενεργοποιήσει τη συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειας" επιλογή διαχείρισης ενέργειας για μια Ριζικός διανομέας USB δεν παραμένει επιλεγμένο αφού κάνετε επανεκκίνηση των Windows Vista

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 930312 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Στα Windows Vista, κάνετε κλικ για να επιλέξετε τοΑφήστε τον υπολογιστή να απενεργοποιήσει τη συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειαςΠλαίσιο ελέγχου. Ωστόσο, όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή, αυτό το πλαίσιο ελέγχου είναι απενεργοποιημένο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το πλαίσιο ελέγχου εμφανίζεται στο στοΔιαχείριση ισχύοςκαρτέλα του ενόςΙδιότητες του USB Ριζικός διανομέας (Hub)παράθυρο διαλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να βρείτε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες".

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ενεργοποιήστε τηνΕπιλεκτική αναμονή USBΕπιλογή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStart
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Κουμπί ' Έναρξη '
  TYPEΕπιλογές ενέργειαςΣτοΈναρξη αναζήτησηςπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικΕπιλογές ενέργειαςΣτοΠρογράμματα (Programs)Λίστα (List).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το δικαίωμα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
  Εάν σας ζητηθεί ένας κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας ή κάντε κλικ στο κουμπίContinue.
 2. Κάτω από το σχέδιο της επιλεγμένης ενέργειας, κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή ρυθμίσεων σχεδίων.
 3. Κάντε κλικΑλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προχωρημένους.
 4. ΣτοΕπιλογές ενέργειαςπαράθυρο διαλόγου πλαίσιο, αναπτύξτε το στοιχείοΡυθμίσεις USBκαι, στη συνέχεια, αναπτύξτε το στοιχείοUSB επιλεκτικής αναμονής ρύθμιση.
 5. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τα Windows Vista για να απενεργοποιήσετε τον ριζικό διανομέα USB, όταν ο υπολογιστής λειτουργεί με μπαταρίες, κάντε κλικ στο κουμπίΕνεργοποιημένοΣτοΜε μπαταρίαΛίστα (List).
 6. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τα Windows Vista για να απενεργοποιήσετε τον ριζικό διανομέα USB, όταν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σε μια πρίζα ρεύματος, κάντε κλικ στο κουμπίΕνεργοποιημένοΣτοΣτην πρίζαλίστα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για να προβάλετε τηνΑφήστε τον υπολογιστή να απενεργοποιήσει τη συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειαςπλαίσιο ελέγχου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStart
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Κουμπί ' Έναρξη '
  TYPEΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)ΣτοΈναρξη αναζήτησηςπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)ΣτοΠρογράμματα (Programs)Λίστα (List).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το δικαίωμα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
  Εάν σας ζητηθεί ένας κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας ή κάντε κλικ στο κουμπίContinue.
 2. ΣτοΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)παράθυρο διαλόγου πλαίσιο, αναπτύξτε το στοιχείοΕλεγκτές ενιαίου σειριακού διαύλου (Universal Serial Bus controllers)Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείοΡιζικός διανομέας USB (USB Root Hub), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 3. ΣτοΙδιότητες του USB Ριζικός διανομέας (Hub)παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στοΔιαχείριση ισχύοςκαρτέλα τουΑφήστε τον υπολογιστή να απενεργοποιήσει τη συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειαςεμφανίζεται το πλαίσιο ελέγχου.
Για βοήθεια σε προβλήματα σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα Windows Vista, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 930312 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbharmony kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB930312 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:930312

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com